Mundoλόγιο, day 3 | Οι καραγκιοζοπαίκτες του ΑΝΤ1 και η πτώση του Μέσι

Mundoλόγιο, day 3 | Οι καραγκιοζοπαίκτες του ΑΝΤ1 και η πτώση του Μέσι

Τρίτη 21 Νοεμβρίου, σωτήριον έτος 2022

Αγαπημένο μου Mundoλόγιο…

Intro Αυτοί οι καραγκιοζοπαίκτες του ΑΝΤ1, αφού δεν έφτιαξαν πλατφόρμα για να σηκώσει μερικές χιλιάδες κόσμου για το ΑΝΤ1+ την εποχή του Μουντιάλ, γιατί προχώρησαν εξ αρχής στην απόκτησή του; Αποτέλεσμα τούτο να βλέπουμε Ρουκ Ζουμ περιμένοντας να συνδεθεί με την αρμάδα του Γαρέθιου του Νοτιοπύλη, χάσαμε δύο-τρία γκολ, δε γ@μείς…

Κόψανε το δελτίο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο για να δείξουν Ολλανδία. Έτσι μπράβο, σεβασμός.

Κι από σήμερα κλείστε το ΑΝΤ1+ για να δούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟ όλο το Μουντιάλ, όπως του αρμόζει…

  • Τι είδαμε ψες;

💂‍♂️ Όργια αγγλικά, εξαρέ στο Ιράν, τρομερός Σάκα, πολύ σουτ, πολύ όρεξη. Ιζ τι κάμινγκ χομ φέτος; (Αγγλία – Ιράν 6-2).

💩 Την Ολλανδία να σέρνεται αλλά να παίζει ρόλο η φανέλα, αν έπαιζε πάντως ο Μανέ, δεν τη γλίτωνε (Σενεγάλη – Ολλανδία 0-2).

✖️ Αγγλόφωνη μοιρασιά ανάμεσα σε Γιάνκηδες και Ουαλούς, λες και βλέπαμε Ρέντινγκ – Μίντλεσμπρο ένα πράμα (ΗΠΑ – Ουαλία 1-1).

👶19 ετών και 145 ημερών ήταν χθες ο Τζαντ Μπέλινγκχαμ, ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας σε Μουντιάλ μετά τον Μιχαλάκη τον Όουεν το 1998 (τότες, 18 ετών και 190 ημερών).

🆙 Οδηγία της FIFA η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αναπλήρωση του χαμένου χρόνου παιχνιδιού, εξ ου κ τα 10λεπτα καθυστερήσεων που βλέπουμε στο Μουντιάλ. Τέρμα τα 5λεπτα.

🤡 Η άσχετη είδηση της ημέρας: ο Τίμοθι Γουεά έγινε και ο πρώτος γιος εν ενεργεία προέδρου που σκοράρει σε Μουντιάλ (ο Ζορζ είναι πρόεδρος της Λιβερίας) και ο πρώτος γιος κατόχου Χρυσής Μπάλας που σκοράρει σε Μουντιάλ.

Mundoλόγιο, day 3 | Οι καραγκιοζοπαίκτες του ΑΝΤ1 και η πτώση του Μέσι

⚽ Φρέσκια κουλούρια έχει ο κουλουράς. Ημέρα με Μέσι σήμερα, πουρνό πουρνό, και το βραδάκι έχει Εμπαπέ.

Αρχισκόρερ 🥅 Εμπαπέ στο 9.00 (έπεσε λίγο), Κέιν στο 12.00, Μέσι στο 12.00 (έπεσε κι αυτός), Νεϊμάρ στο 13.00, Ρονάλντο στο 18.00 – το μόνο σάιτ ήμεθα που βάζει τους πρώτους σκόρερ του Μουντιάλ 2022 και ανά όμιλο και ανά ομάδα.

🍽️ Όλα στο πιάτο από νωρίς, με προγνωστικά, για να προλαβαίνετε και τις αλλαγές αποδόσεων.

♨️Τι πόνταρα για σήμερα (2/2 ήδη ο απολογισμός μας, χθες πληρωθήκαμε… από το μεσημέρι); Τυνησία over 13,5 φάουλ στο 2.30.

 📸 Η φωτό: ξεφτίλες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις