Δυάδα και combo έως το 3.05

προγνωστικά Γερμανίας

Ο Psyradios επιστρέφει με επιλογές από την αγαπημένη του Γερμανία, σε αποδόσεις που φτάνουν μέχρι το 3.05.

Προγνωστικά Γερμανίας: Δυάδα τριπλασιασμού στη Zweite 

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη το ταμείο της Τρίτης. Τα έγραψα για την Αλ Αΐν του Κρέσπο και αυτή μας δικαίωσε, αφού υπέστη την πιο γλυκιά της ήττα στο Ριάντ. Το γκολ που πέτυχε, ήταν αυτό που την στέλνει στο μεγάλο τελικό εναντίον των Γιοκοχάμα Μαρίνος, αλλά και αυτό που επιβεβαίωσε την πρόταση μας.  

Δυάδα και combo έως το 3.05

Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν πάμε ευθύς στα σημερινά προγνωστικά Γερμανίας, με προτάσεις από τις αναμετρήσεις της Zweite και της Bundesliga. 

Τέσσερις στροφές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και στο Αμβούργο η Σανκτ Πάουλι βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την άνοδο. Διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών από την τρίτη Φορτούνα και ουσιαστικά κρατάει την τύχη στα χέρια της. Μετά από ένα μικρό ντεφορμάρισμα που την έριξε από τη κορυφή, μοιάζει πανέτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά να πετύχει το στόχο της. 

Απέναντι στη Χάνσα Ρόστοκ, η οποία παλεύει μεν για τη σωτηρία της, αλλά δεν σκοράρει ούτε με αίτηση, θα κάνει το γνωστό σετ παιχνίδι της, με κατοχή μπάλας και υπομονή. Καθαρό σκορ βλέπω για τους γηπεδούχους χωρίς να ανοίγει πολύ το σκορ. Κάτι σε 2-0, 3-0 μοιάζει πολύ πιθανό. 

Στο Βερολίνο κοντράρονται Χέρτα και Ανόβερο,  με αμφότερες να διατηρούν μαθηματικές ελπίδες ανόδου, ουσιαστικά όμως να σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σεζόν. Γκολ και θέαμα αναμένω, καθώς η ποιότητα ξεχειλίζει μεσοεπιθετικά και για τις δύο, σκοπιμότητα δεν υπάρχει στο ματς, υπό  προϋποθέσεις ενδεχομένως να ξεφύγει το σκορ. 

Προγνωστικά Γερμανίας: Τελικός με απουσίες για τη Μπόχουμ  

Η αλήθεια είναι, ότι από τα μέσα Οκτωβρίου είχα προτείνει τον υποβιβασμό της Μπόχουμ και για μεγάλο χρονικό διάστημα η μακροχρόνια επιλογή έμοιαζε χαμένη. Μέχρι που οι καλές εμφανίσεις και η βαθμολογική της συγκομιδή άρχισαν να μειώνονται αγωνιστική με αγωνιστική, με το αρνητικό σερί να γράφει ήδη έξι ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ ματς. Πλέον βρίσκεται στη 16η θέση ισοβαθμώντας με τη Μάιντζ και τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος όλα κρέμονται σε μια κλωστή.  

Απόψε αντιμετωπίζει τη Χόφενχαϊμ στην έδρα της, πηγαίνει όμως στο τελικό χωρίς παίκτες κλειδιά τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμών και καρτών. Ειδικά η απουσία του μέσου της Οστερχάγκε δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, κυνηγούν με αξιώσεις την έβδομη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν και διαθέτουν μπόλικη ποιότητα κυρίως μεσοεπιθετικά. 

Σε κανονικές συνθήκες θα κοιτούσα προς αριστερά, καθώς ο χαρακτήρας τελικού, η δύναμη της έδρας και η αμυντική αφέλεια των φιλοξενούμενων είναι παράμετροι που ευνοούν τη Μπόχουμ. Βάσει όμως της αγωνιστικής εικόνας των αποψινών αντιπάλων και των απουσιών της γηπεδούχου, η αξία βρίσκεται καθαρά προς τα δεξιά. Με το τρίο Κράμαριτς – Βέγκχορστ – Μπάιερ να είναι σε φόρμα, η διπλή ευκαιρία της Χόφενχαιμ μαζί με τα πολλά γκολ στο ματς πληρώνει εξαιρετικά. Άμυνα δεν μπορεί να παίξει καμία εκ των δύο άλλωστε, με τις δύο ομάδες να έχουν από 60 γκολ παθητικό και μόνο η άμυνα της υποβιβασμένης Ντάρμσταντ να είναι χειρότερη. 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 3.04
19:30
Σανκτ Πάουλι – Χάνσα Ρόστοκ
1 & under 4,5
1.73
19:30
Χέρτα – Ανόβερο
Goal/goal & over 2,5
1.76
BET: 20 units
Combo
21:30
Μπόχουμ – Χόφενχαϊμ
Χ2 & over 2,5
2.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις