Απόψε είναι η βραδιά του

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην δεύτερη αγωνιστική των play offs, ποντάροντας στο μεγάλο παιχνίδι της Βαρκελώνης.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Δεν βάζουν μυαλό οι μπουκ

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εξαιρετικά κύλισε και η τρίτη βραδιά των play offs, αφού ο Παναθηναϊκός κέρδισε, ο Λορέντζο τις έβαλε τις βολές και για όσους ακολούθησαν το telegram, ο Αντετοκούνμπο έβαλε τέσσερα πονταλάκια. Μόνο ταμεία λοιπόν… Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό.

Έκανε αυτό που ήθελε η ομάδα του Μπαρτζώκα, αφού έσπασε την έδρα της Μπαρτσελόνα από το πρώτο ματς και μετέφερε το άγχος στους Καταλανούς. Αυτοί παίζουν με την πλάτη στον τοίχο στο σημερινό ματς. Αν δε, ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0, τότε θα είναι απλά θέμα χρόνου να πάρει την πρόκριση. Προβάδισμα στον άσο σήμερα, αλλά δε θα μπλέξω.

Αντίθετα, στα ειδικά παικτών, έχω κυκλώσει τον Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός ήταν ένα από τα βαρόμετρα της φετινής προσπάθειας. Δεν είναι στην καλύτερή του φάση, αλλά απόψε υπάρχουν οι προδιαγραφές για μια καλή εμφάνιση. Ο εξαιρετικός Πετρούσεφ χτύπησε στο πρώτο παιχνίδι και θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας δε θα ρισκάρει σε ένα παιχνίδι που δεν είναι τόσο must win στη σειρά. Ταυτόχρονα, η απουσία του Παπανικολάου αφήνει στις θέσεις των φόργουορντ μόνο τους Σίκμα και ΜακΚίσικ, εκτός από τον Πίτερς. Θεωρώ πως θα βρεθεί αρκετή ώρα στο παρκέ. Άλλωστε προχθές έπαιξε μόλις 16 λεπτά. Ευκαιρία να πάρει τα τριποντάκια του, να σκοράρει και να πασάρει! Μην ξεχνάμε, ότι στη regular season έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι μέσα στη Βαρκελώνη, με 22 πόντους και 4/7 τρίποντα!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Πίτερς 2+ εύστοχα τρίποντα
2.10
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Πίτερς over 1,5 ασίστ
2.07
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Πίτερς 15+ πόντοι
3.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις