Έλεγχος και επιβεβαίωση στο 2.40

Έλεγχος και επιβεβαίωση στο 2.40

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος σκιαγραφεί το κουπόνι της Παρασκευής και βρίσκει δύο σημεία με αξία στο 2.40.

Προγνωστικά: Τα γκολ και ο τελικός

Καλησπέρα σε όλους. Σούπερ στήλη Παρασκευής με δύο επιλογές που είναι αρκετά δυνατές και έχουν αρκετή αξία, οπότε πάμε αμέσως να δούμε τα προγνωστικά μας για απόψε.

Ξεκινάμε με τη δυάδα μας και την αναμέτρηση της Χέρτα Βερολίνου με το Αννόβερο. Αμφίρροπη αναμέτρηση μεν, ψιλοαδιάφορη δε με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από καλή εμφάνιση αλλά ήττα στην Καρλσρούη που εμφάνισαν τα αμυντικά τους προβλήματα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν επίσης από την Πάουλι εντός έδρας σε ένα ματς που πάλι… έκαναν τα ίδια λάθη και πλήρωσαν τις αδυναμίες τους πίσω, όπου δεν έδειξαν ξανά σταθερότητα σε ένα ακόμα παιχνίδι. Κοινή συνισταμένη η κακή παρουσία στα μετόπισθεν, δεν βγαίνει άκρη με σημείο καλύτερη επιλογή τα γκολ σε ένα ματς που δύσκολα θα κολλήσει στο μηδέν και θα έχει ρυθμό από το πρώτο λεπτό οπότε με το ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πληρωνόμαστε μία καλούτσικη απόδοση για δυάδα.

Συνεχίζουμε με το Φροζινόνε – Σαλερνιτάνα, ένα παιχνίδι… τελικός και με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι πήραν πολύτιμο βαθμό στο Τορίνο και πλέον με νίκη αυτή την εβδομάδα παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει συνέχειας, ενώ εάν δεν κερδίσει μπλέκει άσχημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι τελείως αδιάφοροι, πεσμένοι εδώ και καιρό ενώ η πρόσληψη του Κουλαντουόνο ουσιαστικά είναι για να βγει η χρονιά. Κάκιστη εκτός έδρας, πολλά θέματα στην άμυνα και πάρα πολλές απουσίες. Δύσκολα θα τη γλιτώσει, η Φροζινόνε δείχνει σοβαρότητα και έχει να κερδίσει από τις 21 Ιανουαρίου οπότε κάποτε θα κερδίσει και ίσως ήρθε σήμερα η ώρα.

Προγνωστικά στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Κλείνουμε με το Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης. Ωραίο παιχνίδι εάν και πρακτικά βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Οι γηπεδούχοι πρέπει να κάνουν αυτοκτονία για να απομακρυνθούν από την πεντάδα, ενώ η ομάδα του Αντσελότι είναι σχεδόν πρωταθλήτρια και έχει το μυαλό της στο ματς με την Μπάγερν. Η εικόνα της στο τελευταίο ματς, δηλαδή το κλάσικο, ήταν προβληματική στα μετόπισθεν και κέρδισε λόγω Μπέλιγχαμ την αναμέτρηση.

Πριν ένα χρόνο περίπου, την ίδια χρονική περίοδο, βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες με τους Βάσκους να κερδίζουν. Δεν αποκλείουμε ξανά τέτοιο σενάριο, ωστόσο η φετινή Ρεάλ στα εγχώρια είναι σοβαρή και θέλει να εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται. Το αμφίτερμα πληρώνει αποδεκτά και το επιλέγουμε.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:30
Χέρτα Βερολίνου - Ανόβερο
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.61
21:45
Φροζινόνε - Σαλερνιτάνα
1
1.50
BET: 40 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal
1.82
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις