Παρασκευή των γκολ έως 2.30

προγνωστικά στοιχήματος

Ο Bats επιστρέφει με δύο επιλογές από Γερμανία και Ισπανία, δίνοντας έμφαση στα γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπόχουμ – Χόφενχαϊμ

Μετά από ένα διάλειμμα στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια είμαστε και πάλι πίσω με προγνωστικά στοιχήματος από Bundesliga και La Liga. Αρχίζουμε από το κρίσιμο ματς της Μπόχουμ κόντρα στην Χόφενχαϊμ. Η γηπεδούχος φαίνεται να έχει «κλατάρει» στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και παρότι φαινόταν πως θα εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή, τελικά τα πράγματα δε βαίνουν όπως θα ήθελε. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία οκτώ ματς και είναι υποχρεωμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Κίνητρο έχει κι η Χόφενχαϊμ, καθώς ακόμα ελπίζει για την έβδομη θέση που (κατά πάσα πιθανότητα) θα δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League. Είναι παθολογικά επιθετικογενής ομάδα και θα παίξει εξίσου ανοιχτά και σήμερα, κόντρα σε ένα σύνολο που πάντα την ωθεί στα όριά της. Η ανάγκη των δύο πλευρών για το τρίποντο και η επιθετική τους φιλοσοφία μας οδηγούν στο goal/goal & over 3,5 με απόδοση 2.30 στη Fonbet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ωραία αναμέτρηση έχουμε και στην Ισπανία, καθώς η 33η αγωνιστική της La Liga ξεκινά με το ματς της Σοσιεδάδ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το 3-2 επί της Μπαρτσελόνα η «βασίλισσα» αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους έντεκα βαθμούς, και πλέον μόνο μαθηματικά απέμεινε να εξασφαλίσει τον τίτλο. Στο μυαλό της έχει τον πρώτο ημιτελικό του Champions League που ακολουθεί την Τρίτη απέναντι στην Μπάγερν, οπότε πιθανώς ο Αντσελότι θα πραγματοποιήσει ροτέισον απόψε. Αυτό αυξάνει και τις πιθανότητες της Σοσιεδάδ για το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που χρειάζονται οι Βάσκοι για να διατηρήσουν το προβάδισμά τους από την έβδομη θέση. Πολύ ψηλά βρίσκουμε τις αποδόσεις στα γκολ, και το 1.91 της Stoiximan για το να μπουν γκολ και στα δύο ημίχρονα αποτελεί επιλογή αξίας.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Combo
21:30
Μπόχουμ - Χόφενχαϊμ
Goal/goal & over 3,5
2.30
BET: 27 units
Ειδικό
22:00
Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.91
BET: 33 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις