Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο δεύτερο ματς της σειράς των «ερυθρόλευκων» στα play offs της Euroleague.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Palau Blaugrana
  • Διαιτητές: Ράντοβιτς, Πατέρνικο, Νίκολιτς
  • Προϊστορία: Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 22-14 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και έχασε το πλεονέκτημα έδρας. Η αλήθεια είναι πως δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με τον τρόπο παιχνιδιού της και φαίνεται λιγότερο έτοιμη για να βρεθεί στο Fina 4. Είχε διψήφιους τους Ερνανγκόμεθ, Πάρκερ, Αμπρίνες και Ρούμπιο, αλλά βασικές της μονάδες, όπως ο Λαπροβίτολα, ο Σατοράνσκι και ο Βέσελι έμειναν σε ρηχά νερά.

Stat attack: Μοιράζει 19,4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Πέτυχε αυτό που όλοι περιμέναμε στα δύο ματς της Βαρκελώνης. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο και ήταν εξαιρετικά πιθανό να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα. Τα κατάφερε μάλιστα από το πρώτο παιχνίδι, επικρατώντας με 77-75. Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ήταν ο Γκος, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των Κάνααν, Φαλ και Πετρούσεφ.

Stat attack: Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 75 πόντους παθητικό

Απουσίες: Εκτός ο Παπανικολάου, ενώ αμφίβολος είναι ο Πετρούσεφ μετά τον τραυματισμό στο πρώτο ματς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Προγνωστικά για τον αγώνα

Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, η Μπαρτσελόνα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Ξέρει ότι αν θέλει να παλέψει για την πρόκριση πρέπει να κάνει το 1-1 στη σειρά, αφού στο ΣΕΦ τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εκείνη. Οφείλει λοιπόν να μπει δυνατά από την πρώτη περίοδο και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Δεδομένου ότι η πρώτη πεντάδα της είναι αρκετά πιο δυνατή και ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση από τη second unit, θεωρώ πως το πρώτο δεκάλεπτο θα λήξει με τους Καταλανούς μπροστά στο σκορ.

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
1η περίοδος: 1 (-0,5)
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις