Μεξικό – Πολωνία

Μεξικό - Πολωνία

Μεξικό – Πολωνία

Ζευγάρι: Μεξικό – Πολωνία

Ημερομηνία: 22 Νοεμβρίου 2022 Ώρα (GR): 18:00

Γήπεδο: Στάδιο 974 (45.000) Πόλη: Ρας Αμπού Αμπούντ

Αποδόσεις: 2.723.102.77

Διαιτητής: Κρις Μπεθ

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση

Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Οι δύο σε φιλικά. Το 2011 το παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή (1-1). Το 2017 το Μεξικό κέρδισε 0-1 στην Πολωνία.

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Έχουν ξαναβρεθεί αντίπαλες  στο Παγκόσμιο του μακρινού 1978, όταν η Πολωνία κέρδισε με 3-1.

Μεξικό

Ρεπορτάζ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα προκριματικά του Μουντιάλ. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ίδιους βαθμούς με τον πρωτοπόρο Καναδά και πήρε το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ. Βέβαια, για τα δεδομένα του δεν έπεισε ιδιαίτερα, αφού σε πολλά παιχνίδια δεν μπορούσε να βρει εύκολα τον δρόμο για τα δίχτυα, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους για τις εμφανίσεις του.

Stat attack: Τα 17 γκολ σε 14 αγωνιστικές δείχνει πως δεν μετατρέπει σε γκολ τις ευκαιρίες της στην επίθεση.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδικός αμφίβολος είναι ο επιθετικός Χιμένεθ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί τρεις μήνες. Παρόλα αυτά κλήθηκε στη διοργάνωση. Βέβαια στα προκριματικά πέτυχε μόλις τρία γκολ.

Πως παίζει: Ο Χεράρδο Μαρτίνο βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας απ’ το 2019. Γνωρίζει πολύ καλά το σύνολό του, δεν αλλάζει με τίποτα το αγαπημένο του 4-3-3 και στόχος του για το Κατάρ είναι τουλάχιστον τα προημιτελικά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Οτσόα – Γκαγιάρδο, Μορένο, Σάντσεζ, Άλβαρεζ – Γκουαρδάδο, Ερέρα, Λοζάνο, Πινέδα, Έντζο Άλβαρεζ, Χιμένεθ.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Πολωνία

Ρεπορτάζ: Ξεκίνησε την προκριματική φάση με τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο, αλλά την ολοκλήρωσε με τον Μιχνιέβιτς στη θέση του. Σε όμιλο με Αγγλία, Αλβανία, Ουγγαρία, Ανδόρρα και Σαν Μαρίνο μάζεψε 20 βαθμούς από δέκα παιχνίδια και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, παίρνοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ. Εκεί, αρχικά στάθηκε τυχερή, καθώς πέρασε δίχως αγώνα την αποκλεισμένη για εξωαγωνιστικούς λόγους Ρωσία στα ημιτελικά, πριν κερδίσει με 2-0 τη Σουηδία στον τελικό με πρωταγωνιστές τους Λεβαντόφσκι και Ζιελίνσκι. Αναμφίβολα θα ποντάρει και τώρα στην επιθετική της γραμμή, που είναι με διαφορά εκείνη με τα μεγαλύτερα ονόματα. Αυτή την ισορροπία προσπάθησε να βρει ο νέος της προπονητής, αλλά πηγαίνοντας στα γήπεδα του Κατάρ, μάλλον δεν τα έχει καταφέρει.

Stat attack: Μετράει 4 under 2,5 στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Αγωνιστικά νέα: Δεν αναφέρονται απουσίες ή αμφίβολοι παίκτες.

Πως παίζει: Ο Μιχνιέβιτς έχει ως πρώτη του επιλογή για σύστημα είναι το 4-2-3-1, αλλά δεν φοβάται να αλλάξει και να προσαρμοστεί, έχοντας χρησιμοποιήσει τόσο το 4-4-2 όσο και το 3-5-2. Παραδοσιακά ήταν δυνατή στις στημένες φάσεις, καθώς και καλούς εκτελεστές έχει, και ψηλούς παίκτες, καλούς στον αέρα. Θα απειλήσει, λοιπόν, σίγουρα με αυτόν τον τρόπο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Μπέντναρεκ, Γκλικ, Κιβιόρ – Kας, Ζαλέφσκι, Σιμάνσκι, Μπιέλικ, Ζιελίνσκι -Σβιντέρσκι, Λεβαντόφσκι.

Προγνωστικά

Πολλά θα εξαρτηθούν απ’ αυτό το παιχνίδι μιας και υπάρχει η Σαουδική Αραβία, που θα τερματίσει τελευταία. Οι Μεξικανοί μοιάζουν ένα κλικ καλύτεροι αλλά δεν σκοράρουν. Πρώτο παιχνίδι τους στο Παγκόσμιο, λογικά θα παίξουν κλειστά και όποια το κλέψει. Επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία των Μεξικανών μαζί με το under 3,5 στο 1.72.

  • Special bet: Προσεκτικά θα παίξουν στην αρχή οι δύο ομάδες. Χωρίς ρίσκα το πρώτο ημίχρονο. Οπότε η ισοπαλία στα πρώτο 45’ μας κάνει στο 1.93.
  • Player bet: Τελευταίο Μουντιάλ για τον Λεβαντόφσκι. Ωραίο το να σκοράρει στο 2.38, αφού εκτελεί τα πέναλτι και τα φάουλ.
  • Fun bet: Μπορεί το παιχνίδι να κριθεί από ένα στημένο. Το να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο 6.50 δεν μοιάζει απίθανο.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις