ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ισπανία - Κόστα Ρίκα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ισπανία - Κόστα Ρίκα

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ισπανία – Κόστα Ρίκα

Ισπανία - Κόστα Ρίκα

Αγώνας: Ισπανία – Κόστα Ρίκα

Ημερομηνία: 23 Νοεμβρίου 2022 – Ώρα: 18:00

Γήπεδο: Στάδιο Al-Thumama (40.000) –  Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις: 1.157.9022.00

Το πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022:

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αμπντουλά

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση: Σε τρία παιχνίδια έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες. Μια ισοπαλία το 2011 (2-2) και δυο νίκες για την Ισπανία το 2015(2-1) και το 2017(5-0).

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, ούτε καν σε φιλικό, ούτε φυσικά σε τελική φάση Μουντιάλ.

Ισπανία

Ρεπορτάζ: Προκρίθηκε με άνεση στο Μουντιάλ κατακτώντας την πρώτη θέση με 19 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια. Μοναδικές απώλειες βαθμών η εντός έδρας ισοπαλία με την Εθνική μας ομάδα και η εκτός έδρας ήττα με 2-1 στην Σουηδία. Μπορεί να μην θυμίζει την ομάδα φόβητρο που σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά της με την κατάκτηση του Euro 2008, Μουντιάλ 2010 και Euro 2012 αλλά στελεχώνεται από μια νέα φουρνιά έμπειρων ποδοσφαιριστών. Στο Nations League κατέκτησε την πρώτη θέση με έντεκα βαθμούς σε έξι αγώνες με αντιπάλους την Πορτογαλία, την Ελβετία και την Τσεχία. Πρωτεργάτης της επιτυχίας ο προπονητής της Λουίς Ενρίκε, ο οποίος στην δεύτερη θητεία του στον πάγκο των «Φούρια Ρόχα» σε 34 παιχνίδια έχει απολογισμό 19 νίκες, δέκα ισοπαλίες, πέντε ήττες. Το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας ήταν στις 17 Νοεμβρίου όταν και κέρδισε με 3-1 την Ιορδανία με σκόρερ τους Φατί, Γκάβι και Ν. Γουίλιαμς.

Stat Attack

  • Τελευταία φορά που έμεινε άσφαιρη το ημερολόγιο έλεγε 14 Ιουνίου του 2021
  • Έκτοτε έχει σκοράρει σε 21 σερί αγώνες

Αγωνιστικά νέα: Δεν αντιμετωπίζει κάποιο ξαφνικό τραυματισμού αλλά από την αποστολή λείπουν παίχτες με συμμετοχές στην εθνική Ισπανίας. Μερικοί από αυτούς είναι ο τερματοφύλακας Ντε Χέα, ο μέσος της Λίβερπουλ Τιάγκο Αλκάνταρα και ο επιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο Ραούλ Ντε Τομάς.

Πως παίζει: Σταθερός στο σύστημα 4-3-3 εμφανίζεται ο Λουις Ενρίκε. Κρατάει σταθερό τον τρόπο παιχνιδιού αλλά σε κάθε αγώνα φρεσκάρει την ενδεκάδα.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3) : Σιμόν – Άλμπα, Τόρες, Γκαρσία, Αθπιλικουέτα – Γκάβι, Μπουσκέτς, Πέδρι (ή Σολέρ) – Μοράτα, Φατί, Σαράμπια

Κόστα Ρίκα

Ρεπορτάζ: Ένα γκολ του γνωστού μας, από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, Τζόελ Κάμπελ απέναντι στην Νέα Ζηλανδία στο τρίτο λεπτό ήταν αρκετό να δώσει την νίκη – πρόκριση στην Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ. Αυτό συνέβη διότι κατέλαβε την τέταρτη θέση στον προκριματικό όμιλο της Βόρειας και Kεντρικής Αμερικής με 25 βαθμούς σε 14 αγώνες και έπαιξε αγώνα μπαράζ. Χαρακτηρίζεται ως σκληρή στην άμυνα αλλά επιθετικά της λείπει το εύκολο γκολ. Πιο γνωστό όνομα της αποστολής ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας της Παρί Σεν Ζερμέν. Δέκα είναι οι παίκτες της αποστολής που αγωνίζονται εκτός του εγχώριου πρωταθλήματος Προπονητής ο 62χρονος Κολομβιάνος Λουίς Φερνάντο Σουάρεζ ο οποίος σε 25 παιχνίδια στον πάγκο έχει 14 νίκες και έξι ισοπαλίες. Είναι έμπειρος προπονητής αφού έχει δουλέψει αρκετά χρόνια σε επίπεδο εθνικών ομάδων με την Ονδούρα και τον Ισημερινό με τον οποίο και έλαβε μέρος σε δυο Mundial.

Statat tack: 

  • Μόλις οκτώ αγώνες της σε σύνολο 25 ολοκληρώθηκαν με over 2,5 έχοντας προπονητή τον Κολομβιανό

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς προβλήματα τραυματισμού θα παραταχθεί η Κόστα Ρίκα καθώς όλοι οι παίχτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι. Βαρύτητα δίνεται στην αγωνιστική απόδοση της παλαιάς φρουράς, των μέσων ΜπράιανΡουίζ (37 χρ./144 Συμ./29 Γκολ), Σέλσο Μπόρχες (34 χρ./153 Συμ./25 Γκολ) και του επιθετικού Κάμπελ (30 χρ./118 Συμ./25 Γκολ).

Πως παίζει: Αναλόγως παιχνιδιού και διαθεσιμότητας παιχτών ο Λουίς Φερνάντο Σουάρεζ αλλάζει σχήματα και πρόσωπα. Χρησιμοποιεί κυρίως το 4-4-2 ή το πιο αμυντικό 4-2-3-1.

Πιθανή εντεκάδα (4-5-1): Νάβας – Ντουάρτε, Κάλβο, Οβιέδο, Φούλλερ – Τεχέδα, Μπόρχες, Μπενέττε, Τόρες (Ρουίζ) – Κάμπελ, (Κοντρέρας)

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Προγνωστικά

Ο Λουίς Ενρίκε σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ανέφερε ότι η ομάδα του θα είναι επιθετική σ’ όλα τα παιχνίδια από την αρχή μέχρι το τέλος. Το αν θα πάρει εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο θα το καθορίσει η ίδια. Μένοντας στα λόγια του Ισπανού εκλέκτορα θα κρατήσουμε να σκοράρει η Ισπανία και στα δυο ημίχρονα σε απόδοση 1.86

Special bet: Θα δούμε εάν μπει φουριόζα ή όχι η Ισπανία στον αγωνιστικό χώρο. Κάποια κενά στην άμυνα της ίσως τα βρει η αντίπαλη ομάδα. Σε περίπτωση που σκοράρει η Κόστα Ρίκα μεγάλες προοπτικές επαλήθευσης βρίσκουμε στο 1Χ  & over 1,5 1ου ημιχρόνου  με απόδοση 2.50

Player’s bet:Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Αλβάρο Μοράτα. Καλές πιθανότητες υπάρχουν να σκοράρει πρώτος στο παιχνίδι και να κερδίσει η ομάδα του. Σε πολύ καλή απόδοση 4.00 βρίσκουμε να σκοράρει πρώτος & τελικό αποτέλεσμα Ισπανία.

Funbet:Με σεβασμό προς την Κόστα Ρίκα μόλις έξι παίκτες της αξίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο. Άλλωστε η Ισπανία πρέπει να καθαρίσει το παιχνίδι γιατί ακολουθεί η Γερμανία. Θα κρατήσουμε με απόδοση 6.50 σε Combo Bet over 1,5 1ου ημιχρόνου & να σκοράρουν Μοράτα και Φατί.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις