Προγνωστικά σνούκερ: Δύσκολο εμπόδιο για τον Τραμπ

Προγνωστικά σνούκερ: Δύσκολο εμπόδιο για τον Τραμπ

Μάχη... με τον εαυτό του δίνει πρωτίστως στο φετινό Παγκόσμιο ο θριαμβευτής του 2019. Αλλά από σήμερα θα κληθεί να τα βγάλει πέρα και με τον Άντονι ΜακΓκιλ.

Με την ακρίβεια που επικρατεί φέτος στην πασχαλινή αγορά, η σημερινή στήλη με προγνωστικά σνούκερ συναισθάνεται απόλυτα την ευθύνη της. Περιθώρια για λάθος εκτιμήσεις, δεν υπάρχουν. Ακόμα κι αν δεν ακολουθήσετε πιστά τις προτάσεις μας, ελπίζουμε τουλάχιστον να σας οδηγήσουμε σε σωστά πονταρίσματα.

Οι δύο αγώνες που αρχίζουν σήμερα, προσφέρουν ευκαιρίες για κέρδη. Κι ας μετέχουν τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Τζαντ Τραμπ και ο Νιλ Ρόμπερτσον. Αμφότεροι πέρασαν εύκολα τα πρώτα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά τους, αλλά ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί μαζί τους. Την παράσταση έχουν κλέψει δύο εκπρόσωποι της «Τάξης του ’92».

Ο πρώτος είναι ο Μαρκ Γουίλιαμς. Ο 47χρονος Ουαλός βρίσκεται ήδη στους «8», αφού συνέτριψε με 13-3 τον «μαθητή» του Τζάκσον Πέιτζ, πετυχαίνοντας έξι century breaks! Κι ο άλλος, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Ο οποίος μπορεί να μην πρόλαβε να τελειώσει από χθες τη δουλειά με τον Μαρκ Άλεν (προηγείται 12-4). Ωστόσο, παίζει τόσο καλά ώστε να δίνει το δικαίωμα στους αναρίθμητους οπαδούς του να ονειρεύονται τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο!

Οι προβολείς του ενδιαφέροντος έχουν επικεντρωθεί στους δύο κορυφαίους άσους. Κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι ο Τραμπ και ο Ρόμπερτσον συνεχίζουν στο τουρνουά, αλλά μήπως αυτό είναι εν τέλει καλό για εκείνους; Μήπως διώχνει από τους ώμους τους το άγχος του φαβορί, το οποίο δυσκολεύονται να σηκώσουν στο Crucible – όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές; Θα φανεί στην πορεία. Αρχής γενομένης από σήμερα.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Άντονι ΜακΓκιλ – Τζαντ Τραμπ (Μ. Σάββατο 16:30, Κυριακή του Πάσχα 16:30, Δευτέρα 21:00)

Ο Τζαντ Τραμπ νίκησε πιο εύκολα απ’ ό,τι αναμενόταν τον Χοσεΐν Βαφάι (10-4). Ο Ιρανός αγωνίστηκε με εμφανές τρακ στην παρθενική του παρουσία στο Crucible κι έκανε πολλά λάθη, τα οποία ο 32χρονος Άγγλος αργά ή γρήγορα αξιοποιούσε. Είχε και κάποιες εκλάμψεις του πραγματικού εαυτού του ο Τραμπ, αλλά το βασικό ζητούμενο ήταν άλλο. Η διασφάλιση μιας όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστης νίκης.

Άλλωστε, τα δύσκολα αρχίζουν τώρα. Ο Άντονι ΜακΓκιλ μπορεί να μην είναι ο αντίπαλος-φόβητρο, αλλά έχει κερδίσει τον σεβασμό των πάντων με τις εμφανίσεις του στο Crucible. Πέρυσι, απέκλεισε στον ίδιο γύρο τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Το 2015 είχε ενεργοποιήσει την «κατάρα του Crucible» για τον Μαρκ Σέλμπι. Και, φυσικά, το 2020 είχε φτάσει μια ανάσα από τον τελικό.

Με αυτήν τη λογική είχαμε επιλέξει τον 31χρονο Σκωτσέζο ως νικητή του τεταρτημορίου, στο αφιέρωμά μας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου. Ήταν και η αίσθηση που έδινε τότε ο Τραμπ, ότι δεν μπορούσε να πάει πολύ μακριά. Αν και η ψυχοσύνθεσή του δεν έχει αλλάξει εντυπωσιακά, αφού μετά τη νίκη επί του Βαφάι δήλωσε ότι έχει το μυαλό του περισσότερο στις διακοπές, παρά στον επόμενο αγώνα!

Προγνωστικά σνούκερ: Δύσκολο εμπόδιο για τον Τραμπ

Mind games, θα πείτε. Μπορεί. Ο ΜακΓκιλ, πάντως, δεν αστειεύεται. Μπορεί να μην εντυπωσίασε κι αυτός στη νίκη επί του Λίαμ Χάιφιλντ (10-7), έχει όμως την ικανότητα να ανεβάζει την απόδοσή του στο Crucible. Όσοι θυμούνται το δεύτερο σκέλος του περσινού αγώνα με τον Ο’Σάλιβαν, ξέρουν πόσο καλό και θεαματικό σνούκερ μπορεί να παίξει.

Βέβαια, o Σκωτσέζος δεν έχει καλή παράδοση κόντρα στον σημερινό αντίπαλό του. Το δείγμα, πάντως, δεν είναι ασφαλές, από τη στιγμή που όλες οι αναμετρήσεις τους ήταν best of 7 ή και best of 5. Η ιστορία θα αρχίσει ουσιαστικά να γράφεται από σήμερα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Όταν δίνεις προγνωστικά σνούκερ κυνηγάς πάντοτε την έκπληξη, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάς και το φαβορί. Ο Τραμπ είχε αποδείξει περίτρανα το 2019, ότι μπορείς να φτάσεις στον τελικό χωρίς να παίζει απαραιτήτως καλά σε όλη τη διάρκεια των «μαραθώνιων» αγώνων. Στον 2ο γύρο τότε, είχε νικήσει 13-9 τον Ντινγκ Τζουνχούι χάρη σε ένα μαγικό τρίτο σκέλος, αφού με το πέρας των δύο πρώτων βρισκόταν πίσω στο σκορ με 9-7!

Τέτοιον Τραμπ δεν έχουμε δει φέτος, πάντως. Και μέχρι να συμβεί αυτό, ο ΜακΓκιλ θα είναι ικανός για την έκπληξη. Από τη στιγμή που το χάντικαπ +3,5 για τον Σκωτσέζο προσφέρεται σε τόσο καλή τιμή, ξεκινάμε από αυτό.

Θα επανέλθουμε αργότερα μες στην ημέρα (πριν από την Ανάσταση πάντως!) με προγνωστικά σνούκερ και για τον άλλο αγώνα που αρχίζει στις 21:00.

Μονό
16:30
ΜακΓκιλ - Τραμπ
1 (+3,5)
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις