Προγνωστικά σνούκερ: Τα ειδικά του Παγκοσμίου έως… 25.00!

Προγνωστικά σνούκερ: Τα ειδικά του Παγκοσμίου έως... 25.00!

Τα προκριματικά ήταν εξαιρετικό ορεκτικό. Από αύριο, όμως, τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν, αφού στη μάχη ρίχνεται η αφρόκρεμα του σνούκερ παγκοσμίως.

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου έφτασε και φέτος. Το θέατρο Crucible του Σέφιλντ ανοίγει τις πύλες του αύριο το πρωί για να υποδεχθεί τους κορυφαίους παίκτες του σνούκερ, σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο προμηνύεται πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

Απρόβλεπτη, άλλωστε, ήταν ολόκληρη η σεζόν. Πέντε παίκτες… έσπασαν την παρθενιά στους βαθμολογούμενους τίτλους (Γκίλμπερτ, Τζάο, Βαφάι, Φαν, Μίλκινς). Ο Τραμπ έπαψε να είναι τόσο κυριαρχικός, ενώ παγκόσμιος πρωταθλητής Σέλμπι ήταν… ωσεί παρών. Ο Ο’Σάλιβαν βρισκόταν πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ο Χίγκινς αδυνάτισε, βελτιώθηκε, αλλά δεν σήκωσε κάποιο τρόπαιο. Κι αυτός που εν τέλει ξεχώρισε, ήταν ο Ρόμπερτσον.

Όμως, έχουμε δει πολλές φορές ότι η καλή πορεία τους προηγούμενους μήνες, δεν προεξοφλούν επ’ ουδενί την επιτυχία και στο Παγκόσμιο. Συνήθως συμβαίνει το αντίστροφο!

Σ’ αυτήν τη λογική κινείται το αφιέρωμά μας για την τελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, που αρχίζει αύριο (Σάββατο 16/4) στις 12:00 το μεσημέρι. Προσοχή! Δεν διεκδικούμε τίτλο… γκουρού ή ειδήμονα στο σπορ. Πρόκειται για άδολη αγάπη για το σνούκερ, που παίρνει μορφή δημοσιογραφικών κειμένων στη φιλόξενη στέγη του koubanezos.gr. Με τις τελευταίες ειδήσεις, παρασκήνια και κουτσομπολιά, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν στις επιλογές σας.

Τα προγνωστικά, τα δίνουμε… για το καλό. Αυτό που λέμε όταν παίζουμε «τριάντα μία» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Είναι εξαιρετικά, δύσκολο, άλλωστε, να προβλέψει κανείς με ακρίβεια όλα ή έστω κάτι από όσα θα συμβούν στους μαραθώνιους αγώνες των επόμενων δεκαεπτά ημερών.

Ξεκινάμε με την παρουσίαση των τεσσάρων τεταρτημορίων.

Quarter 1

Μαρκ Σέλμπι (1) – Τζέιμι Τζόουνς
Γιαν Μπινγκτάο (16) – Κρις Γουέικλιν

Μπάρι Χόκινς (9) – Τζάκσον Πέιτζ
Μαρκ Γουίλιαμς (8) – Μάικλ Γουάιτ

Το μεγάλο μυστήριο εδώ, δεν είναι άλλο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Κοντεύουν δυο μήνες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα του Μαρκ Σέλμπι (την ήττα με 4-3 από τον Λίαμ Χάιφιλντ, στον 2ο γύρο του Welsh Open), αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Χρειαζόταν ένα διάλειμμα για να «αδειάσει» το κεφάλι του από τις έννοιες, ιδίως τώρα που άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Χθες, σε μίνι συνέντευξή του που προβλήθηκε μετά την κλήρωση, τον είδαμε να χαμογελάει και να λέει ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Αυτό είναι το θετικό. Κάποια άλλη στιγμή, όμως, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα κάτσει να σκάσει, αν αποκλειστεί νωρίς. Δεν ξέρουμε αν για τον Σέλμπι θα λειτουργήσει η τακτική «πάω χωρίς άγχος κι ό,τι βγει». Συνήθως αποδίδει καλύτερα υπό πίεση. Όπως πέρυσι.

Προγνωστικά σνούκερ: Τα ειδικά του Παγκοσμίου έως... 25.00!

Ο Τζέιμι Τζόουνς είναι επικίνδυνος αντίπαλος και μπορεί να κάνει την έκπληξη. Όμως, ακόμα κι αν νικήσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα έχει εύκολο έργο στη συνέχεια. Ο Γιαν Μπινγκτάο «ψάχνεται» μετά το 9-0 από τον Τζάο Σιντόνγλ στον τελικό του Βερολίνου, αλλά είναι ό,τι πιο κοντινό σε Σέλμπι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Θα τα καταφέρει, λογικά, κόντρα στον φιλότιμο Κρις Γουέικλιν, αλλά μετά;

Ο Μπάρι Χόκινς συχνά μεταμορφώνεται σε… θηρίο στο Crucible, αν και έχει καιρό να φτάσει πολύ μακριά. Φέτος, ωστόσο, τα πήγε καλά και νωρίτερα – κι ας μην ήταν ανταγωνιστικός στους δύο τελικούς που έπαιξε. Και ο Τζάκσον Πέιτζ τον περιμένει με άγνοια κινδύνου και άγριες διαθέσεις.

Ο Μαρκ Γουίλιαμς ηγείται της ουαλικής τετράδας στο section. Δεν θα είναι έκπληξη αν επικρατήσει ούτε αν κατακτήσει το τρόπαιο για τέταρτη φορά. Έχει παίξει εξαιρετικό σνούκερ σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, μάλλον όμως θα πρέπει να έχει προηγηθεί αποκλεισμός του Σέλμπι για να προχωρήσει πέρα από τα προημιτελικά. Αλλά μήπως είναι εύκολο το πρώτο ματς με τον Μάικλ Γουάιτ; Τώρα που ο τελευταίος δεν θα έχει το άγχος της επιστροφής στο Tour (την πέτυχε), ίσως γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος. Όπως ήταν παλιότερα.

Στο διά ταύτα: Αν ο Σέλμπι περάσει τον 1ο γύρο, θα δυναμώσει και ίσως πάει μέχρι τέλους. Αν έπρεπε ντε και καλά να ψηφίσουμε κάποιον, θα ήταν αυτός, αλλά να ρισκάρουμε τα λεφτά μας… Καλύτερα no bet.

Quarter 2

Κάιρεν Γουίλσον (5) – Ντινγκ Τζουνχούι
Στιούαρτ Μπίνγκαμ (12) – Λιου Χαοτιάν

Άντονι ΜακΓκιλ (13) – Λίαμ Χάιφιλντ
Τζαντ Τραμπ (4) – Χοσεΐν Βαφάι

Ο Τζαντ Τραμπ δήλωσε μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Tour Championship, ότι θα χρειαστεί ένα μεγάλο διάλειμμα από το σνούκερ μετά το Παγκόσμιο. Πρόσθεσε δε, ότι θεωρεί ως πιο πιθανή κατάληξη στο Crucible να αποκλειστεί από τον 1ο γύρο. Σαν να έλεγε, ότι θα ήθελε το διάλειμμα αυτό να αρχίσει όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Δεν είναι παράλογο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 φαινόταν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν μπαφιασμένος, από την υποχρέωση που είχε βάλει στον εαυτό του για σκληρή δουλειά και κατάκτηση κάθε τροπαίου. Κατάφερε και φέτος να κατακτήσει δύο, στο ένα όμως είχε πολύ βατή διαδρομή (Champion of Champions) και στο άλλο (Turkish Masters) δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή οι τρεις βασικότεροι αντίπαλοί του.

Το γεγονός ότι έχει πετύχει λίγα century breaks για τα δεδομένα του (37), πιστοποιεί ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Όπως και στην περίπτωση του Σέλμπι (και του Ο’Σάλιβαν το 2020), αυτό μπορεί να βγει σε καλό. Το πιο δύσκολο, ωστόσο, είναι να περάσει το πρώτο εμπόδιο. Ο Χοσεΐν Βαφάι είδε κι έπαθε να προκριθεί για πρώτη φορά φέτος στο Crucible, αλλά άπαντες γνωρίζουμε την αξία του. Αν πετύχει μπόσικο τον Τραμπ μπορεί να του κάνει τη ζημιά.

Ο Ιρανός έχει ξεσηκώσει τη μήνι των φανατικών του Ο’Σάλιβαν από προχθές, με κάποιες (πράγματι επιθετικές) δηλώσεις που έκανε εναντίον του. Μέχρι να αποκαλυφθεί, ωστόσο, τι ακριβώς παίζεται από πίσω, δεν ξέρουμε αν ο ντόρος θα τον επηρεάσει πολύ ή καθόλου. Πέρα από το ότι ίσως προκαλέσει τη γιούχα ακόμα και μες στην αρένα από κάποιους ακραιφνείς (αφού έγινε η αρχή πέρυσι, στον τελικό κιόλας, ποιος το αποκλείει;).

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το ζευγάρι δυνατό στο section. Ο Κάιρεν Γουίλσον ζει με το όνειρο της καταξίωσης σε ένα Παγκόσμιο και θα δώσει το παν για να υλοποιηθεί αυτό φέτος. Το ότι κληρώθηκε στον 1ο γύρο με τον Ντινγκ Τζουνχούι δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον 30χρονο Άγγλο, μάλλον όμως θα προβληματίζει περισσότερο τον αντίπαλό του.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει ενδεχομένως τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ στον 2ο γύρο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015, όμως, δεν έχει πείσει φέτος ότι μπορεί να σταθεί εξίσου ανταγωνιστικά. Δεν θα ξεγράψουμε ούτε τον Λιου Χαοτιάν, ο οποίος μπήκε στα προκριματικά με πρώτο στόχο να εξασφαλίσει την παραμονή στο Tour, αλλά έφτασε σχετικά άνετα στο Crucible, παίζοντας πολύ καλά. Σαν να του πηγαίνει η διοργάνωση, όπως ακριβώς και στον Άντονι ΜακΓκιλ.

Ο Σκωτσέζος ήταν και πάλι άφαντος στην υπόλοιπη σεζόν. Με κάποιον τρόπο, όμως, «ξυπνά» στα Παγκόσμια. Ίσως του ταιριάζει το long format, ίσως του πάει το Crucible. Από τη στιγμή που δεν του έτυχε κάποιος πιο ισχυρός qualifier, αλλά ο Λίαμ Χάιφιλντ, θα κάνουμε την τολμηρή (τολμηρότατη) επιλογή να τον στηρίξουμε γι’ αυτό που έχασε στις λεπτομέρειες πέρυσι από τον Μπίνγκαμ. Ποιος ξέρει, ίσως είναι γραφτό να πάρει ρεβάνς από τον Γουίλσον για τον ημιτελικό του 2020.

Quarter 3

Νιλ Ρόμπερτσον (3) – Άσλι Χιούγκιλ
Τζακ Λισάουσκι (14) – Μάθιου Στίβενς

Λούκα Μπρεσέλ (11) – Νοπόν Σαενγκχάμ
Τζον Χίγκινς (6) – Τεπτσάγια Αν-Νου

Προ Covid-19, είχαμε την «κατάρα του China Open». Όποιος κατακτούσε το συγκεκριμένο τουρνουά, που διεξαγόταν ακριβώς πριν από το Παγκόσμιο, αποτύγχανε στο Crucible (τελευταία εξαίρεση ο Σέλμπι το 2017). Πλέον, έχουμε την «κατάρα του Tour Championship».

Στην πραγματικότητα, βέβαια, δεν υπάρχει καμία υπερφυσική δύναμη που βάζει… φρένο στους νικητές του τουρνουά των οκτώ καλύτερων παικτών της σεζόν. Απλώς, αποδεικνύεται και σ’ αυτήν την περίπτωση πόσο δύσκολη είναι η κατάκτηση διαδοχικών τίτλων στο σνούκερ. Ο Νιλ Ρόμπερτσον προφανώς και δεν νοιάστηκε για τίποτα απ’ όλα αυτά πριν από δύο εβδομάδες, όταν διατήρησε τα σκήπτρα με μια συγκλονιστική ανατροπή στον τελικό.

Νωρίτερα, ο Αυστραλός είχε αναφερθεί ξανά στο ψυχολογικό μπλοκ που παθαίνει στο Crucible. Ο στενός χώρος του set up των δύο τραπεζιών, περιορίζει τον υψηλόσωμο άσο και δεν του επιτρέπει να δείξει τις αρετές. Αυτό επικαλείται ο ίδιος, τουλάχιστον, για να αιτιολογήσει το γεγονός ότι μετά το 2014, δεν έχει περάσει ξανά στα ημιτελικά. Όπως και ότι δεν έχει κατακτήσει το «Ιερό Δισκοπότηρο» του σνούκερ παρά μόνο μία φορά (2010).

Η φάση φέτος είναι… ή τώρα ή ποτέ για τον Ρόμπερτσον. Εκλεισε τα 40 πια και ίσως να μην ξαναπιάσει τέτοια επίπεδα φόρμας. Οι στοιχηματικές τον δίνουν ως πρώτο φαβορί και πράγματι ήταν ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς. Αλλά στο Παγκόσμιο; Κολλάει… Το άγχος θα είναι μεγάλο και δεν ξέρω αν οι δηλώσεις παραδοχής βοηθάνε. Ενώ και ο κίνδυνος να έχει «καεί», όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Τραμπ και το 2019 ο Ο’Σάλιβαν, είναι υπαρκτός.

Το τεταρτημόριο φαίνεται βατό, κυρίως επειδή το πρώτο ματς είναι με τον πρωτάρη Άσλι Χιούγκιλ, ενώ στο δεύτερο υποψήφιοι είναι δύο χαρισματικοί άσοι, αλλά και διαβόητοι… καρδαροχύστες. Βέβαια, ο Τζακ Λισάουσκι είχε παίξει καλά πέρυσι εναντίον του Αυστραλού στο ματς των «16», ενώ και ο Μάθιου Στίβενς θύμισε κάτι από τα παλιά στα προκριματικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά στους «8» θα πάει λογικά ο Αυστραλός.

Προγνωστικά σνούκερ: Τα ειδικά του Παγκοσμίου έως... 25.00!

Το θέμα είναι τι θα κάνει μετά. Υπάρχουν οι δύο Ταϊλανδοί qualifiers, που είναι ικανοί για όλα. Πρώτα ο… γλυκούλης Νοπόν Σαενγκχάμ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Λούκα Μπρεσέλ και μπορεί να τον αφήσει έξω. Αν, όμως, ο Βέλγος πετύχει την πρώτη του νίκη στο Crucible (στις τέσσερις προηγούμενες παρουσίες του αποκλείστηκε στον 1ο γύρο), τότε… ποιος τον πιάνει στη συνέχεια. Στο Tour Championship φάνηκε να ξαναβρίσκει τη φόρμα του χειμώνα, οπότε μάς εμπνέει για την έκπληξη.

Ούτε το γούρι που φέρνει στους αντιπάλους του ο Τεπτσάγια Αν-Νου, περιμένουμε να λειτουργήσει φέτος. Θα τον αντιμετωπίσει ο Τζον Χίγκινς, ο οποίος κατεβαίνει χωρίς υψηλές προσδοκίες, ύστερα από το στραπάτσο του Θλάντιντνο που τον έριξε ψυχολογικά. Πάντοτε είναι ικανός για όλα ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής και θα μας χαρίσει υπέροχη ιστορία αν καταφέρει να σηκώσει το πέμπτο ύστερα από ό,τι προηγήθηκε. Ωστόσο, δεν φαίνεται και τόσο πιθανό.

Quarter 4

Τζάο Σιντόνγκ (7) – Τζέιμι Κλαρκ
Σον Μέρφι (10) – Στίβεν Μαγκουάιρ

Μαρκ Άλεν (15) – Σκοτ Ντόναλντσον
Ρόνι Ο’Σάλιβαν (2) – Ντέιβιντ Γκίλμπερτ

Ό,τι και να γράψουμε εδώ, οι ορκισμένοι οπαδοί θα παίξουν «Ρόνι». Δεν θα πάνε κόντρα στο συναίσθημα – αν και ξέρω έναν-δυο που το κάνουν για γούρι! Ούτε τίθεται θέμα αν μπορεί. Προφανώς και μπορεί και φυσικά το θέλει σαν τρελός.

Για την πρόκριση από το τεταρτημόριο μιλάμε αρχικά. Για το έβδομο… κακά τα ψέματα. Πρέπει να βοηθήσουν λίγο και οι συγκυρίες. Δεν θα είναι τόσο απλό για τον 46χρονο πλέον Ο’Σάλιβαν να τα βγάλει πέρα σε διαδοχικά multi-session παιχνίδια κόντρα σε τοπ παίκτες. Ακόμα και η κλήρωση του 1ου γύρου δεν ήταν ιδανική, αφού ο Ντέιβιντ Γκίλμπερτ είναι ικανός να του… φάει κανονάκια ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη, ο Μαρκ Άλεν δεν πείθει ούτε φέτος ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση στο Σέφιλντ. Έχει και πονηρό πρώτο ματς, απέναντι στον ανερχόμενο Σκοτ Ντόναλντσον, ενώ τον κυνηγά και κακή παράδοση στους «16», όταν καλείται να αντιμετωπίσει κάποιον τοπ παίκτη.

Στο πάνω bracket, έχουμε τον Τζάο Σιντόνγκ, ο οποίος έκανε επιτέλους το breakthrough του. Ήδη και με δεύτερο τίτλο στο παλμαρέ του μετά το UK Championship, ο 25χρονος (δεν είναι μικρός, απλώς άργησε να πάρει μπρος) άσος βάζει στοίχημα πρώτα με τον εαυτό του. Είναι ικανός για τα πάντα, εκτιμούμε όμως ότι η υπέρβαση στο Crucible μπορεί να περιμένει.

Πιο πιθανό φαίνεται να κάνει την πολυαναμενόμενη μεγάλη πορεία σε Παγκόσμιο ο Στίβεν Μαγκουάιρ. Αλλά ποιος δεν θα έκλαιγε έστω και το ένα ευρώ που θα έβαζε, αν ο εκρηκτικός Σκωτσέζος αποκλειόταν πάλι στον 1ο γύρο; Θα έχει ενδιαφέρον, φυσικά, το πρώτο ματς με τον Σον Μέρφι, με τον οποίο τους συνδέει… παλιά αγάπη (ειρωνικό είναι αυτό). Όποιος περάσει, θα είναι φαβορί για τους «8» και κατόπιν… βλέπουμε.

Α, για το quarter δεν βγάλαμε ετυμηγορία. Θα έπρεπε; Με 1.90 ή 1.95, πάντως, δεν αξίζει το ρίσκο το ποντάρισμα πολλών χρημάτων στο μυστήριο τρένο που λέγεται Ο’Σάλιβαν.

Century σε κάθε αγώνα

Κόντρα στην παράδοση, δεν θα δώσουμε μακροχρόνιο για κατάκτηση του Παγκοσμίου. Θέλει… κληρονομικό χάρισμα για να το πετύχεις, οπότε καλό θα είναι να περάσει ο 1ος γύρος (κι ας πέσουν οι αποδόσεις). Μέχρι τότε, μπορείτε να στηριχθείτε στην τύχη που φέρνει στον πρώτο αντίπαλό του ο Τεπτσάγια (2018, τελικό ο Χίγκινς, 2019 το σήκωσε ο Τραμπ, 2020 το σήκωσε ο Ο’Σάλιβαν) ή στον άλλο καλό οιωνό για τον Τραμπ. Διότι ο Αν-Νου πήγε στο Crucible το 2019 ως νικητής του Shoot-Out, όπως φέτος ο Βαφάι.

Δεν θα απογοητεύσουμε, ωστόσο, τους πιστούς αναγνώστες και φίλους στο Greek snooker fans στο facebook. Θα κυνηγήσουμε και φέτος το να γίνει τουλάχιστον ένα century σε κάθε έναν από τους 31 αγώνες, παρότι η απόδοση είναι απρόσμενα χαμηλή. Από το 13.00 που τη βρίσκαμε πέρυσι, έπεσε φέτος κάτω από το μισό – και το ίδιο ισχύει και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λέτε να γνωρίζουν κάτι περισσότερο οι μπουκ; Πιο πολύ fun bet είναι, πάντως. Δεν προσδοκάμε πολλά, αφού είναι αντικειμενικά δύσκολο να βγει.

(Και θα δείτε ότι φέτος δεν θα μας την κάνει ο Μαγκουάιρ, αλλά κάποιος άλλος).

Γιατί όχι και maximum;

Ο Γκρέαμ Ντοτ πέτυχε 147 στα προκριματικά, στη νίκη του επί του Πανγκ Τζουνσού στον 3ο γύρο. Ο Σκωτσέζος αποκλείστηκε στη συνέχεια από τον Τζέιμι Κλαρκ, έχει όμως στο τσεπάκι 10.000 λίρες, που ήταν το προβλεπόμενο έπαθλο για το maximum στο Institute of Sports. Για το Crucible, ωστόσο, υπάρχει ακόμα υψηλότερο πριμ: 40.000 λίρες.

Το 2020, όταν έκανε το τελευταίο 147 εκεί ο Χίγκινς, δεν υπήρχε το ίδιο κίνητρο. Βέβαια, το να πετύχεις το απόλυτο break στο Θέατρο των Ονείρων του σνούκερ είναι από μόνο του κίνητρο για όλους τους παίκτες. Εκτός από έναν, ο οποίος ελπίζουμε να μην κάνει τα γνωστά τερτίπια του αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία. Και να μην έχει μάθει τα νέα, θα ρωτήσει κάποιον διαιτητή και θα τον ενημερώσει.

Λέμε, ωστόσο, να ποντάρουμε στο ότι θα επιτευχθεί maximum από οποιονδήποτε παίκτη λόγω της γκαντεμιάς που κυνηγά τον Ντοτ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 διεκδικεί και τις 15.000 λίρες για το υψηλότερο break του τουρνουά, ποσό που θα μοιραστεί με όποιον πετύχει 147 στο Crucible. Ή θα το χάσει, αν γίνει το θαύμα με ανώτερο (σε περίπτωση 16-ball clearance, ύστερα από φάουλ με free ball)!

Σημειωτέον, πάντως, ότι στο στοίχημα «υψηλότερο break», οι εταιρίες υπολογίζουν μόνο την τελική φάση. Δεν μπορείτε να ποντάρετε πονηρά στον Ντοτ, αλλά με λίγη τύχη, μπορεί να βγει κάποια από τις υψηλές αποδόσεις. Μία επιλογή είναι ο Μπρεσέλ (αν πιστεύετε κι εσείς ότι θα πάει καλά), αλλά θα προτιμήσουμε τον Γουίλιαμς. Σε πρόσφατη επίδειξη πέτυχε δύο 147 σε διαδοχικά frames, κάτι που φυσικά δεν λέει πολλά, αλλά μας δίνει πάτημα για να τον στηρίξουμε.

Τι δεν αξίζει να παίξετε

Ο καθένας από σας γνωρίζει καλύτερα τι τον συμφέρει να κάνει. Ωστόσο, τα πιο πολλά ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται από εταιρία σε εταιρία, δεν έχουν ελκυστικές αποδόσεις.

Γνώμη μας είναι ότι δεν αξίζει να ποντάρετε μεγάλα ποσά για απόδοση κάτω του 2.00 στο αν θα γίνουν, π.χ., περισσότερα ή λιγότερα από 96 century breaks. Αν έχετε κάποια έμπνευση, έχει καλώς. Εμείς στον λαιμό μας δεν σας παίρνουμε.

Αυτά για αρχή. Από απόψε κιόλας, το koubanezos.gr θα συνεχίσει τα αφιερώματα με προγνωστικά για τους περισσότερους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης του καλενταριού και άλλες ειδησούλες. Και φυσικά, υπάρχει περίπτωση να επανέλθουμε με μακροχρόνια, μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, και καλό Παγκόσμιο!

Μονό
Νικητής 2ου τεταρτημορίου
Άντονι ΜακΓκιλ
11.50
BET: 7 units
Μονό
Νικητής 3ου τεταρτημορίου
Λούκα Μπρεσέλ
9.50
BET: 7 units
Μονό
Να πετύχει το υψηλότερο break
Μαρκ Γουίλιαμς
25.00
BET: 7 units
Μονό
Maximum break στο τουρνουά
Ναι
3.85
BET: 10 units
Fun bet
Να γίνει century σε κάθε αναμέτρηση
Ναι
5.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις