ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

The Masters: Γουίλιαμς και Ρόμπερτσον στον πρώτο ημιτελικό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

The Masters: Γουίλιαμς και Ρόμπερτσον στον πρώτο ημιτελικό

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

The Masters: Γουίλιαμς και Ρόμπερτσον στον πρώτο ημιτελικό

The Masters: Γουίλιαμς και Ρόμπερτσον στον πρώτο ημιτελικό

Τα προγνωστικά για μια πανδαισία σνούκερ δικαιώθηκαν πανηγυρικά την Πέμπτη. Οι νικητές ήταν (τυπικά) μόνο δύο, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν όλοι!

Αυτή η βραδιά θα μείνει στην Ιστορία! Δεν έχει σημασία ότι ο Μαρκ Γουίλιαμς νίκησε με 6-5 τον Τζον Χίγκινς – εύκολα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Το κοινό στο Alexandra Palace δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα, τιμώντας στο έπακρο τους δύο θρύλους του παιχνιδιού, οι οποίοι έμοιαζαν να μην πιστεύουν αυτό που ζούσαν!

«Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα στα 30 χρόνια που είμαι επαγγελματίας», δήλωσε ο Γουίλιαμς μετά τη λήξη κι αυτό λέει πολλά. Αλλά και ο Χίγκινς, παρά το πικρό αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί την απόδοσή του, ήταν χαμογελαστός. Γιατί να μην είναι;

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/1481758621700608005

Ο αγώνας ήταν χορταστικός κι ας μην ήταν τέλειος. Λάθη έγιναν εκατέρωθεν, όμως σε γενικές γραμμές το σνούκερ που έπαιξαν οι δύο 46χρονοι άσοι ήταν υψηλού επιπέδου. Σε όλη τη διάρκεια του ματς υπήρχε η αίσθηση ότι ο Χίγκινς ήταν λίγο καλύτερος, όμως κάποια αβίαστα λάθη, αλλά και τα τερτίπια της τύχης, τον έφεραν στη θέση του χαμένου.

Οι δύο πιο χαρακτηριστικές άτυχες στιγμές του Σκωτσέζου ήρθαν στο έβδομο και το ένατο frame. Στην προσπάθειά του να ανοίξει το pack, είδε λάθος μπάλες να καταλήγουν σε τρύπες, στερώντας του τη δυνατότητα να ανακτήσει το προβάδισμα. Ο Willo εκμεταλλεύθηκε τα δώρα της τύχης και προηγήθηκε 4-3 και 5-4 – στη δεύτερη περίπτωση με ένα απολαυστικό break 78 πόντων.

Ο Χίγκινς έδειξε χαρακτήρα. Είχε ισοφαρίσει 4-4 με 126άρι και όταν βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, απάντησε όπως έπρεπε και στο δέκατο frame (break 61).

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/1481751894049570833

O Ουαλός πήρε πρώτος τραπέζι στο decider ύστερα από ένα κακό safety του αντιπάλου του. Για να κρατήσει ζωντανό το break του, όμως, χρειάστηκε να τολμήσει και να βάλει αρκετές δύσκολες μπάλες – ανάμεσά τους κι ένα τετραπλό plant! Το κοντέρ τελικά σταμάτησε στους 91 πόντους και ο υψηλόσωμος άσος κέρδισε την πρόκριση στους «4» του Masters για πρώτη φορά μετά το 2010. Δικαίωσε, έτσι, και το μακροχρόνιο προγνωστικό μας πριν από την έναρξη του τουρνουά!

Όπως προαναφέραμε, ωστόσο, ο πραγματικός νικητής της βραδιάς ήταν το σνούκερ. Και μακάρι οι θεατές να κρατήσουν την ίδια στάση και τις επόμενες μέρες, όποιοι κι αν αγωνίζονται.

Πήρε ρεβάνς ο Ρόμπερτσον

Στον απογευματινό προημιτελικό, το κοινό δεν ήταν εξίσου… ενωτικό. Η προτίμηση των θεατών προς τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν ήταν ξεκάθαρη, χωρίς να καταγραφούν ακρότητες. Όμως, ο Νιλ Ρόμπερτσον αποδείχθηκε πιο δυνατός.

Ο Αυστραλός έπαιξε πιο συγκροτημένα και νίκησε με 6-4, παίρνοντας μια μικρή ρεβάνς για την ήττα του στον τελικό του World Grand Prix. Το πολύ καλό ξεκίνημα του 39χρονου άσου (2-0 με breaks 119 και 56) και η ψύχραιμη αντίδρασή του όταν ο Rocket επέστρεψε στο ματς, του διασφάλισαν μια μεγάλη νίκη.

Ο Ο’Σάλιβαν έπαιξε πολύ επιθετικά, δοκιμάζοντας να σκοράρει σε κάθε μισοευκαιρία, αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν του βγήκε τίποτε. Ειδικά στο τέλος ήταν πολύ άστοχος από απόσταση, αφήνοντας εύκολα ξεκινήματα στον Ρόμπερτσον. Κι αυτός άλλο που δεν ήθελε για να τον τιμωρήσει – άσχετα αν δεν τα κατάφερε πάντοτε με μία προσπάθεια.

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/1481662510579208194

Ο Αυστραλός τελείωσε τον αγώνα με ποσοστό ευστοχίας 96% – αν και σίγουρα τον έχουμε δει να παίζει ακόμα καλύτερα – και δήλωσε περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δύσκολες καταστάσεις. «Όταν αντιμετωπίζεις τον Ρόνι στο Masters, οφείλεις να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν», τόνισε ο θριαμβευτής, ο οποίος μίλησε όπως πάντα με σεβασμό για τον Ο’Σάλιβαν.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στον Ρόμπερτσον και τον Γουίλιαμς είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 του Σαββάτου. Προηγούνται σήμερα (Παρασκευή 14/1) οι άλλοι δύο αγώνες της φάσης των «8». Στις 15:00, ο Τζαντ Τραμπ θα αντιμετωπίσει τον Κάιρεν Γουίλσον και στις 21:00, ο Μαρκ Σέλμπι θα κονταροχτυπηθεί με τον Μπάρι Χόκινς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις