Ιταλική υπόθεση στο 2.12

προγνωστικά

Προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και τένις από τον Λάμπρο Μακράκη. Europa League και το Masters της Ρώμης βγάζουν αποδόσεις διπλασιασμού.

Προγνωστικά: Φαβορί και over στην Ρώμη

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Φουλ δράση έχουμε σήμερα Πέμπτη. Ημιτελικοί Ευρώπης στο ποδόσφαιρο και 1000άρι στο τένις στην Ρώμη. Θα δούμε προγνωστικά και από τα δύο αθλήματα με κοινό παρονομαστή την Ιταλία.

Ξεκίνημα με τένις. Πρώτο παιχνίδι αυτό του Τσέχου Τόμας Μαχάτς και του Ιταλού Ματέο Αρνάλντι. Σε καλή κατάσταση ο νεαρός Ιταλός που το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα παλεύει τα παιχνίδια του μέχρι τέλους. Ο Μαχάτς έχει το «πάνω» χέρι στα μεταξύ τους παιχνίδια με 2-0. Και τα δύο όμως έγιναν σε σκληρή επιφάνεια, στο χώμα ο Αρνάλντι έχει καλύτερα αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα της ρεβάνς για τον Αρνάλντι στο τουρνουά της χώρας του και θα επιλέξω την νίκη του στο 1.58 της Stoiximan.

Συνέχεια στα προγνωστικά με τένις και το παιχνίδι του Σέρβου Ντούσαν Λάγιοβιτς με τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο. Παίκτες ιδίων ικανοτήτων, σε λίγο καλύτερη κατάσταση ίσως ο Λάγιοβιτς. Κλειστό παιχνίδι αναμένω με πολύ πιθανό 3ο σετ. Παρόλα αυτά θα παίξω «safe» και θα πάρω το over 19,5 games στο χαμηλό 1.31, έτσι ώστε να φτιάξω μία δυάδα του 2.06 απόδοση με την πάνω επιλογή.

Προγνωστικά: Ιστορική βραδιά στο Μπέργκαμο

Πάμε να κλείσουμε τα προγνωστικά με ποδόσφαιρο και το παιχνίδι της Αταλάντα με την Μαρσέιγ. Μοιρασμένο το πρώτο παιχνίδι, δίκαιη η ισοπαλία. Η ρεβάνς όμως καθιστά αυτομάτως δυνατό φαβορί την ομάδα από το Μπέργκαμο, αφού οι Γάλλοι την φετινή σεζόν εκτός έδρας εξαφανίζονται. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης πρέπει να σκοράρουν, επειδή θα έχουν δεχτεί γκολ από τα «αποδυτήρια». Μόνο με την ΑΕΚ και με μία ερασιτεχνική ομάδα στο κύπελλο κράτησαν ανέπαφη εστία. Πάντως, η Αταλάντα πιστεύω θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό και ας κάνει και μια τελική στην εστία ο πρωταγωνιστής των Ιταλών αυτή την στιγμή, ο Σκαμάκα.

Για να συνοψίσουμε, φτιάχνω combo με πρόκριση Αταλάντα, over 1,5 γκολ και τελική στην εστία Σκαμάκα στο 2.12 της Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 2.06
15:30
Τόμας Μαχάτς - Ματέο Αρνάλντι
2
1.58
21:30
Ντούσαν Λάγιοβιτς - Λορέντζο Σονέγκο
Over 19,5 games
1.31
BET: 30 units
Combo
22:00
Αταλάντα - Μαρσέιγ
Πρόκριση Αταλάντα & over 1,5 & Σκαμάκα over 0,5 προσπάθεια στην εστία
2.12
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις