Ψάχνουμε το 1.80 στο Λεβερκούζεν

H δράση του Σαββάτου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει στήλη και ποντάρει στο 1.80 στη Γερμανία και το Λεβερκούζεν.

Προγνωστικά: Ψάχνουμε τα γκολ στη Λεβερκούζεν

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης και αξία στο Λεβερκούζεν στο παιχνίδι ανάμεσα στη πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερ η οποία θα κοντράρει την Ρόμα, ένα ματς με τις δικές του ιδιαιτερότητες και που έχει ενδιαφέρον στα προγνωστικά οπότε πάμε να δούμε.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας λοιπόν απέναντι στην αρμάδα του Ντε Ρόσι. Το πρώτο ματς έληξε με εμφατική επικράτηση της γερμανικής ομάδας στο Ολίμπικο και μάλιστα με πειστικό τρόπο κόντρα σε μία κάπως κουρασμένη Ρόμα που εύκολα παραδόθηκε. Ο επαναληπτικός έχει διαφορετική όψη αλλά δύσκολα η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να μη πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εξάλλου σοβαρή είναι σε όλες τις γραμμές, ποιότητα διαθέτει και γενικότερα δε κάνει λάθη. Εντός έδρας μάλιστα ανεβάζει στροφές οπότε μάλλον η πρόκριση θα έρθει. Η λογική λέει πως οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν και πως θα δημιουργήσουν μπόλικες ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Αυτό που έχει αξία είναι το αμφίτερμα αφού το ματς θα έχει γκολ. Στο 1.80 η συγκεκριμένη επιλογή αξίζει ένα ποντάρισμα.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
22:00
Λεβερκούζεν - Ρόμα
Goal/goal
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις