Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα προγνωστικά

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την αναμέτρηση της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, στα ημιτελικά του Conference League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (33.296), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ.
  • Πρώτο ματς: Άστον Βίλα – Ολυμπιακός 2-4.
  • Ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 12-6-23 απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία, ενώ η Άστον Βίλα έχει μονάχα τη μία ήττα του πρώτου αγώνα κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.
  • Εντός έδρας ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια απέναντι σε αγγλικές ομάδες.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Σε μια τέλεια ευρωπαϊκή βραδιά ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Μπέρμιγχαμ με 4-2 και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Άστον Βίλα. Με έναν Ελ Κααμπί σε τρομερή μέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας τους εκτός συνόρων και βρίσκονται 90 λεπτά από έναν ιστορικό τελικό. Ο Μαροκινός φορ πραγματοποίησε χατ-τρικ σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (16’, 29’) και ευστοχώντας από τη βούλα στο 56’, ενώ το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Έσε με μακρινό σουτ που κόντραρε στο 67’. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει σε 2-2 και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 3-4 στο 84’, όταν ο Λουίζ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι εντός έδρας ματς στην Ευρώπη επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο τραυματίας Μπιανκόν, ενώ κι ο Ορτέγκα είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς – Τσικίνιο, Ιμπόρα, Έσε – Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Ρεπορτάζ Άστον Βίλα

Κατέρρευσε αμυντικά κι έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση που οδήγησε στην οδυνηρή ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό. Ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο είδε την Άστον Βίλα να χάνει με 2-0 και να αργεί αρκετά να πάρει μπρος επιθετικά. Τελικά ο Γουότκινς μείωσε στο 45+1’ και το γρήγορο γκολ του Ντιαμπί στο δεύτερο ημίχρονο (52’) έφερε το ματς σε ισορροπία, όμως στο τέλος δεν άλλαξαν πολλά. Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι και κόντρα στη ροή του αγώνα ανέκτησε το προβάδισμα, ενώ το μακρινό σουτ του Έσε κατέληξε (έπειτα από κόντρα) στα δίχτυα για το 2-4. Οι «βίλανς» είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν και να πάνε στη ρεβάνς με ένα καλύτερο σκορ, όμως ο Ντόουγκλας Λουίζ δεν κατάφερε στο 84’ να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Με το μυαλό στην σημερινή αναμέτρηση, η ομάδα του Έμερι ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα με 1-0 από την Μπράιτον. Πάντως αυτή η ήττα δεν της κόστισε, αφού παρέμεινε στο +7 από την πέμπτη Τότεναμ, με ματς παραπάνω βέβαια.

Stat attack: Μετρά μία νίκη στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Καμαρά, Μινγκς, Ράμσεϊ και Μπουεντία, ενώ φαίνεται πως κι οι Τίλεμανς, Τζανιόλο και Ρότζερς δε θα είναι διαθέσιμοι. Αντίθετα, ο Μαρτίνεζ επιστρέφει από τιμωρία αλλά και τραυματισμό και θα είναι βασικός όπως όλα δείχνουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαρτίνεζ – Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος, Τόρες, Ντιν – Κας, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Ντιαμπί – Γουότκινς, Μπέιλι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα προγνωστικά

Όσο δύσκολο ήταν για τον Ολυμπιακό να πάρει το επικό διπλό στον πρώτο αγώνα, άλλο τόσο είναι και το να το υπερασπιστεί απόψε για να βρεθεί στον τελικό. Η Άστον Βίλα είναι μια εξαιρετική ομάδα και είναι πραγματικά ικανή για την ανατροπή, ακόμα κι αν οι «ερυθρόλευκοι» βρεθούν σε καλή μέρα. Σε απόδοση 1.98, όπως το βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr, αξίζει το διπλό, ακόμα κι αν δεν αποδειχθεί αρκετό για να στερήσει την πρόκριση από την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
2
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις