«Θρυλική» βραδιά στο 3.50

προγνωστικά στοιχήματος

Έξι επιλογές με έμφαση στη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα επιφυλάσσει η σημερινή στήλη του Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Αντβέρπ

Με το Champions League τελειώσαμε, οπότε σήμερα ήρθε η ώρα να μάθουμε τους τελικούς του Europa και του Conference League. Ωστόσο, πέρα από αυτά τα κρίσιμα ματς, στα προγνωστικά στοιχήματος αυτής της Πέμπτης περιλαμβάνεται κι ο τελικός του βελγικού κυπέλλου, απ’ όπου και θα ξεκινήσουμε.

Τον τίτλο του κυπελλούχου θέλει να υπερασπιστεί απέναντι στην Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ η Αντβέρπ, αφού το πρωτάθλημα έχει απομακρυνθεί οριστικά. Μάλιστα, κι η ευρωπαϊκή έξοδος μέσω των πλέι-οφ μοιάζει πολύ δύσκολη πλέον για την περσινή νταμπλούχο, η οποία κατεβαίνει ως αουτσάιντερ στις Βρυξέλλες. Στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν η ομάδα της Αμβέρσας δείχνει να μην έχει δυνάμεις, μετρώντας επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Δύο από αυτές, και μάλιστα αρκετά πρόσφατες, ήρθαν από την Ουνιόν με σκορ 0-3 και 4-1. Το σύνολο του Μπλέσιν διανύει μια εξαιρετική σεζόν και θέλει να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο μετά από 89 ολόκληρα χρόνια, ενώ φυσικά παραμένει (με βαθμολογικό μειονέκτημα) και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το μομέντουμ αλλά και η ποιοτική διαφορά των ομάδων μας οδηγούν προς τα αριστερά, όμως επειδή μιλάμε για έναν 90λεπτο τελικό η ισοπαλία είναι αρκετά πιθανή. Αντ’ αυτού θα πάμε στο combo της κατάκτησης της Ουνιόν με over 1,5 γκολ (στην κανονική διάρκεια) με απόδοση 1.91 στην Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος στα ημιτελικά του Europa League

Συνεχίζουμε με δυάδα από το Europa League. Αταλάντα και Μαρσέιγ έμειναν στο 1-1 για τον πρώτο ημιτελικό, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της σημερινής ρεβάνς. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά βρίσκοντας από ένα γκολ η καθεμία στα πρώτα 20 λεπτά, μετά όμως έδειξαν πιο προσεκτικό πρόσωπο. Όπως είπαμε και στην ανάλυση του αγώνα στη Μασσαλία, πρόκειται για ομάδες που πρώτα κοιτάζουν να σκοράρουν και μετά να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Παρά το μεγάλο διακύβευμα τις περιμένουμε έτσι κι απόψε, γι’ αυτό θα πάρουμε την επιλογή goal/goal ή over 2,5 στο 1.50 της Stoiximan.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στο άλλο ζευγάρι, με τη Λεβερκούζεν να περνάει με 2-0 από το «Ολίμπικο» και να βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσία της στον τελικό. Η Ρόμα δεν έχει άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά και να ρισκάρει, αφήνοντας χώρους στα μετόπισθεν, ενώ και με βάση αυτό που μας έχουν δείξει φέτος οι «ασπιρίνες» δεν πρόκειται να παίξουν ίσα-ίσα για την πρόκριση. Θα έχει ρυθμό και γκολ το παιχνίδι, οπότε η επιλογή goal/goal ή over 2,5 στο 1.44 της Stoiximan εφαρμόζεται κι εδώ. Στο 2.16 ανέρχεται η συνολική απόδοση της δυάδας.

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα

Για το ελληνικό κοινό, σίγουρα το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα είναι το κυρίως πιάτο του προγράμματος. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμη να γράψει μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς με το 4-2 στο Μπέρμιγχαμ βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Conference League. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να υποτιμήσει την ομάδα του Έμερι κι είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψουμε ποια θα είναι η κατάληξη της σημερινής βραδιάς, δεδομένης της τεράστιας έκπληξης που διαδραματίστηκε μια εβδομάδα πριν. Γι’ αυτό θα κινηθούμε σε ειδικά που παρουσιάζουν αξία, δεδομένων και των συνθηκών της αναμέτρησης.

Το 2-4 είναι ένα σκορ που σημαίνει πως μέχρι το φινάλε θα υπάρχει αγωνία, εκτός βέβαια από το πολύ δύσκολο σενάριο ο Ολυμπιακός να πάρει ισχυρό προβάδισμα στο σκορ. Κάποια ομάδα σίγουρα θα κυνηγά γκολ έως το τέλος και με την ευκολία που είδαμε να παραβιάζονται οι δύο εστίες, αξίζει ποντάρισμα το να μπει γκολ μετά το 76’ στο 1.88 της Stoiximan. Επίσης, θα πάρουμε τις 26+ τελικές στο 2.00 της Novibet. Μία παραπάνω από τις 25 που καταγράφηκαν στην Αγγλία, όμως δεδομένης της πίεσης που θα αναγκαστεί να ασκήσει η Άστον Βίλα και των χώρων που θα αναζητήσει ο Ολυμπιακός είναι ένα ικανοποιητικό όριο.

Συνεχίζουμε με ένα ειδικό παικτών που αφορά τον Λίον Μπέιλι. Ο Τζαμαϊκανός μεσοεπιθετικός είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Έμερι, μετρώντας συνολικά 14 γκολ και 14 ασίστ σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μιλάμε για κάτι παραπάνω από μία συνεισφορά σε γκολ ανά δύο εμφανίσεις για έναν παίκτη που πέρα από τη δημιουργικότητά του έχει και εξαιρετικά τελειώματα. Στο 2.15 της Novibet αξίζει η επιλογή να σκοράρει ή να δώσει ασίστ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο ματς. Τέλος, θα πάμε και με το να μπει γκολ εκτός περιοχής στο 3.50 της Novibet. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες ικανούς για κάτι τέτοιο, σε ένα ματς που σίγουρα θα χρειαστεί να δοκιμάσουν οτιδήποτε για να βρουν δίχτυα.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Combo
16:30
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ - Αντβέρπ
Κατάκτηση Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ & over 1,5
1.91
BET: 32 units
Δυάδα απόδοσης 2.16
22:00
Αταλάντα - Μαρσέιγ
Goal/goal ή over 2,5
1.50
22:00
Λεβερκούζεν - Ρόμα
Goal/goal ή over 2,5
1.44
BET: 28 units
Ειδικό
22:00
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
Γκολ μετά το 76'
1.88
BET: 33 units
Ειδικό
22:00
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
26+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
2.00
BET: 31 units
Ειδικό
22:00
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
Μπέιλι γκολ ή ασίστ
2.10
BET: 29 units
Ειδικό
22:00
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
Γκολ με προσπάθεια έξω από την περιοχή
3.50
BET: 17 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις