Γκολ… α λα ιταλικά

Προγνωστικά Ιταλίας

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Μετά τη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα και τα δυο γκολ του Λιονέλ Μέσι, συνεχίζουμε με προγνωστικά Ιταλίας, από την εμβόλιμη 29η αγωνιστική της Serie B, για να βγούμε ακόμη μια φορά… bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Ιταλίας: Ντέρμπι ανόδου στη Βενετία

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Βενέτσια υποδέχεται τη Λέτσε σε ένα μεγάλο ματς που ενδεχομένως να κρίνει άνοδο. Αμφότερες ισοβαθμούν στην 4η θέση με 46 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τη 2η θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο στη Serie A.

Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές μετρούν μόλις μια ήττα η καθεμιά. Οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 6-3-1 (21 βαθμούς), ενώ οι φιλοξενούμενοι 4-5-1 (17 βαθμούς). Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο με 2-2 και κάτι ανάλογο θεωρώ ότι θα δούμε και στη Βενετία. Δηλαδή αρκετά γκολ κι από τις δυο πλευρές.

Εκτίμηση: Θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και στα τρία αποτελέσματα και για αυτό θα πάω στα γκολ. Συγκεκριμένα θα επιλέξω το over 2,5 το οποίο έχει μεγαλύτερη αξία από το αμφίσκορο, καθώς μας προσφέρει διπλασιασμό.

Γκολ και στην Έμπολι

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Έμπολι, υποδέχεται την Πορντενόνε, με στόχο να κάνει ακόμη ένα βήμα για την άνοδο. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, ωστόσο στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη (μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες με γκολ: 1-1,1-1,2-2).

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι την περασμένη σεζόν είχαν νικήσει στην έδρα της Έμπολι με 1-0, μετρούν μόλις μια νίκη στις τελευταία 10 αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό 1-4-5 (7 βαθμούς). Βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και η λογική λέει ότι δε θα αποτελέσουν εμπόδιο για τους γηπεδούχους.

Εκτίμηση: Η Έμπολι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Ο άσος βρίσκεται σε σχετικά ικανοποιητική τιμή, ωστόσο θα πάω κι εδώ με τα γκολ. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να «πληγώσουν» την εστία της Έμπολι, η οποία στις τελευταία δέκα αγωνιστικές έχει κρατήσει μόλις σε δυο παιχνίδια ανέπαφη την εστία της. Το over 2,5 μας προσφέρει διπλασιασμό και συμπληρώνει μια δυνατή δυάδα μαζί με το παιχνίδι της Βενετίας από τα προγνωστικά Ιταλίας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 4.25
18:00
Βενέτσια - Λέτσε
Over 2,5
2.05
20:00
Έμπολι - Πορντενόνε
Over 2,5
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις