ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μπαρτσελόνα, Μέσι και… 10.00 απόδοση

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μπαρτσελόνα, Μέσι και… 10.00 απόδοση

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μπαρτσελόνα, Μέσι και… 10.00 απόδοση

προγνωστικά Ισπανίας

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Λίγες επιλογές σε σχέση με τη χθεσινή μέρα, η οποία ήταν εξαιρετική στοιχηματικά για τη στήλη, έχει σήμερα το μενού. Με ένα παιχνίδι θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά Ισπανίας. Μια βασική επιλογή, σκόρερ και ένα… τρελό fun bet, θα αποτελέσουν τις σημερινές μας επιλογές για να βγούμε… bet a tet με το ταμείο!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1371226965521403914

Προγνωστικά Ισπανίας

Το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας στα  προγνωστικά Ισπανίας, το οποίο κλείνει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της La Liga, είναι αυτό στη Βαρκελώνη ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Ουέσκα.

Βαθιά πληγωμένη η ψυχολογία των «μπλαουγκράνα» μετά τον… αναμενόμενο (έπειτα από την 4αρα του πρώτου αγώνα) αποκλεισμό από την Παρί στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που είχε να συμβεί, δηλαδή να μείνει η Μπαρτσελόνα εκτός προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως διαβάσατε και στο koubanezos.gr, από το 2007 και τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ μετέπειτα φιναλίστ της διοργάνωσης!

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές του Ρόναλντ Κούμαν καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ευρωπαϊκή αποτυχία, να μαζέψουν τα συντρίμμια τους και να διεκδικήσουν τους δυο εγχώριους τίτλους στην Ισπανία. Αφενός το κύπελλο, αφού βρίσκονται στον τελικό της διοργάνωσης μετά τη μεγάλη ανατροπή στα ημιτελικά με τη Σεβίλλη και αφετέρου το πρωτάθλημα. Για το τελευταίο, καθοριστικό ρόλο παίζουν και οι γκέλες τις πρωτοπόρου Ατλέτικο, η οποία το Σάββατο άφησε ακόμη δυο βαθμούς στην έδρα της Χετάφε.

Έτσι, με νίκη απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Ουέσκα, οι «μπλαουγκράνα» αρχικά θα προσπεράσουν τη Ρεάλ στη 2η θέση και δεύτερον θα μειώσουν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Καθαρίζει» με Μέσι

Φυσικά δε θα ασχοληθούμε με τον άσο, ο οποίος θεωρητικά είναι αναμενόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν έχει καμιά απολύτως στοιχηματική αξία. Βασική μας επιλογή από τα προγνωστικά Ισπανίας θα είναι ένα ειδικό combo. Να νικήσει η Μπαρτσελόνα από το πρώτο ημίχρονο (1/1) και να σημειωθούν πάνω από τρία γκολ (over 2,5) στο παιχνίδι συνολικά. Παράλληλα, δεύτερη επιλογή μας αποτελεί να σκοράρει ο Λίο Μέσι τουλάχιστον δυο γκολ στην αναμέτρηση.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Αν εξαιρέσουμε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Παρί, η ομάδα της Βαρκελώνης εμφανίζει σημάδια βελτίωσης. Αφενός, με την ανατροπή στον ημιτελικό του κυπέλλου με τη Σεβίλλη και την πρόκριση στον τελικό, αφετέρου με τις 10 νίκες στους τελευταίους 11 αγώνες πρωταθλήματος που έχουν ως αποτέλεσμα να μειώσει αισθητά τη διαφορά από την κορυφή.

Όσον αφορά τον Αργεντίνο άσο, στα τελευταία 11 παιχνίδια της ομάδας, του που μετράει 10 νίκες, έχει σημειώσει 12 γκολ! Μάλιστα, σε τέσσερα από αυτά, με Έλτσε, Αλαβές, Γρανάδα και Μπιλμπάο ο Μέσι σκόραρε δις! Για αυτό λοιπόν, θα εμπιστευτώ… το αριστερό του πόδι και στο παιχνίδι με την Ουέσκα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της Μπάρτσα σημείωσε δυο γκολ και την τελευταία φορά που αντιμετώπισε την Ουέσκα στο «Καμπ Νου» (2/9/2018).

Ένα… τρελό fun bet

Ολοκληρώνω τα προγνωστικά με την τελευταία επιλογή από ένα παιχνίδι, η οποία, όπως υποσχέθηκα και στον πρόλογο, θα είναι ένα… τρελό fun bet! Η Μπαρτσελόνα έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν δυο φορές την Ουέσκα. Και τις δυο η φιλοξενούμενη ομάδα έφυγε… με 8άρα!

  • 02/09/2018 Μπαρτσελόνα – Ουέσκα 8-2
  • 16/12/2014 Μπαρτσελόνα – Ουέσκα 8-1 (Κύπελλο)

Βέβαια, την πρώτη φορά, το 2014, επρόκειτο για ματς κυπέλλου και εκείνη τη σεζόν η Ουέσκα αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία της Ισπανίας. Στο τέλος εκείνης της σεζόν κέρδισε την άνοδο για τη Segunda Division. Η δεύτερη συνάντησή τους ήταν για το πρωτάθλημα στην πρώτη εμφάνιση της Ουέσκα στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Έτσι, λοιπόν, βασιζόμενος στην παράδοση που έχει η Μπάρτσα με τη σημερινή αντίπαλό της και την ανάγκη που έχει για ένα… ξέσπασμα, μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ, θα ποντάρω κάτι ψιλά στο να σημειωθούν 7 ή περισσότερα γκολ στο παιχνίδι, που μας προσφέρει δεκαπλασιασμό!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ουέσκα
1 ημιχ. / 1 τελ. & over 2,5
2.02
Σκόρερ
22:00
Μπαρτσελόνα - Ουέσκα
Μέσι 2+ γκολ
2.50
Fun bet
22:00
Μπαρτσελόνα - Ουέσκα
7+ γκολ
10.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις