Με το αήττητο για τριπλασιασμό

Προγνωστικά Europa League

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Επιστρέφουμε στη μάχη των προγνωστικών, μετά τον τετραπλασιασμό (!) που μας προσέφερε την Τρίτη ο Χάαλαντ. Συνεχίζουμε με προγνωστικά Europa League, για να βγούμε ακόμη μια φορά… bet a tet με το ταμείο!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Europa League

Με ένα και μοναδικό παιχνίδι θα ασχοληθούμε από τα 8 της βραδιάς, το οποίο όμως μας προσφέρει τριπλασιασμό! Αυτό το παιχνίδι που ξεχωρίζει στα μάτια μου από το σημερινό πρόγραμμα είναι γίνεται στην Τσεχία, ανάμεσα στη Σλάβια Πράγας και τους Ρέιντζερς.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στη Σκωτία, πριν ξεκινήσουν καν τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος! Συνεχίζει να είναι αήττητη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Μοναδική της ήττα μέσα στη σεζόν, στο αδιάφορο Λιγκ Καπ, όπου αποκλείστηκε με 3-2 από τη Σεντ Μίρεν έχοντας αρκετές αλλαγές στην 11άδα της.

Στην προηγούμενη φάση η ομάδα της Γλασκώβης απέκλεισε τη βελγική Αντβέρπ με δυο νίκες. Στο σημερινό ματς, ο Στίβεν Τζέραρντ θα στερηθεί τους τραυματίες Ταβερνιέ, Τζάκ και τον τιμωρημένο Μπάλογκουν. Ωστόσο, θεωρώ ότι το υπάρχον δυναμικό είναι αρκετό για να προσφέρει στη Ρέιντζερς αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά φέτος: ακόμη μια νίκη!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια επίσης καλοδουλεμένη ομάδα που δικαίως βρίσκεται μέχρι εδώ, έχοντας αποκλείσει στην προηγούμενη φάση τη Λέστερ! Στο πρωτάθλημα της είναι επίσης πρώτη, έχοντας μια διψήφια διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη θέση. Εκτός πλάνων για τον προπονητή των γηπεδούχων είναι οι τραυματίες Βαν Μπούρεν, Τραορέ, Σέβσικ και Χόβορκα.

Προκλητική απόδοση για Ρέιντζερς

Όπως έχετε διαβάσει ήδη και στα μακροχρόνια προγνωστικά του koubanezos.gr για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκτιμώ ότι οι παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ μπορούν να φτάσουν μέχρι τέλους. Όπως προανέφερα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, επομένως η πρόκληση πλέον βρίσκεται στην Ευρώπη! Είναι αήττητοι ολόκληρη τη σεζόν στις μεγάλες διοργανώσεις, δε βλέπω να σπάει αυτό το σερί στην Πράγα. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα της Σλάβια.

Εκτιμώ ότι η Ρέιντζερς θα πάρει την πρόκριση από αυτό το ζευγάρι και το πρώτο βήμα μπορεί να το κάνει απόψε. Το γεγονός ότι το διπλό μας προσφέρει κάτι παραπάνω από τριπλασιασμό, με κάνει να το «αγκαλιάσω» χωρίς δεύτερη σκέψη! Αξία έχει και η κάλυψη με dnb που βρίσκεται στο 2.20 για κάποιον που επιθυμεί λιγότερο ρίσκο. Ωστόσο προσωπικά θα πάω… καρφί για διπλό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:55
Σλάβια Πράγας - Ρέιντζερς
2
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις