Γκάλοπ! Μακροχρόνια σε Champions και Europa League

Γκάλοπ! Μακροχρόνια σε Champions και Europa League

29 κατασκευαστές πλυντηρίων, σόρι λάθος.

29 tipsters του koubanezos.gr γράφουν… μακροχρόνια. Ποια θα κατακτήσει το Champions League και ποια το Europa League;

Ρωτήσαμε, απάντησαν. Οι αποδόσεις όμως, τι λένε; Άλλο από ό,τι απάντησαν οι… δικοί μας, που βλέπουν Σίτι κατά (μεγάλη πλειονότητα). Πλην όμως πρώτο φαβορί είναι η (κάτοχος) Μπάγερν στο 4.00, ακολουθεί η Σίτι στο 4.50 και τρίτο φαβορί είναι (μάλιστα…) η Λίβερπουλ στο 9.00. Από κοντά Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν με 13.00, η Ρεάλ είναι στο 15.00, όσο και η Μπαρτσελόνα (αποκαθήλωση για τις κάποτε πανίσχυρες του ισπανικού clasico) και το ίδιο πληρώνει και η Ατλέτικο.

Μερικοί βέβαια το έριξαν στην… τρελή: άλλος Σεβίλλη στο 50.00, άλλος Γκλάντμπαχ (!) στο 150.00, άλλος Λειψία ή Αταλάντα στο 40.00. Εμπνεύσεις είναι αυτές.

Στο Νησί θα… καταλήξει το τρόπαιο του Europa League σύμφωνα με τους μπουκ. Τα τέσσερα από τα πέντε πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής έκδοσης της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης αφορούν ομάδες από την Premier League. Η Τότεναμ του… μπαρουτοκαπνισμένου Ζοσέ Μουρίνιο προσφέρεται ως πρώτο φαβορί στο 7.00 και ακολουθεί η κάτοχος του 2017, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 8.00. επονται Μίλαν και Αρσεναλ με 10.00 ενώ την πρώτη 5αδα συμπληρώνει η Λέστερ με 12.00. Μετρημένες οι πιθανότητες για τον Ολυμπιακό (50.00) που προσφέρεται μάλιστα στην ίδια τιμή με την αντίπαλο του, PSV Αϊντχόφεν, ενώ έξι ομάδες θα… τινάξουν την μπάνκα στον αέρα (Αντβερπ, Γιουνγκ Μπόις, Μακάμπι, Μόλντε, Βολφσμπεργκερ, Ερυθρός Αστέρας) καθώς προσφέρονται στο… αστρονομικό 250.00.

Πάντως οι… κουβανέζοι μας είναι ξεκάθαροι: Αγγλία βλέπουν, οι περισσότεροι είτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι Τότεναμ.

Champions LeagueTIPSTEREuropa League
Μάντσεστερ Σίτι. Με ρωτάνε από ‘δω κι από ‘κει «ρε Φιδέλ, σε ποιον να ρίξω τον οβολό μου για κατάκτηση φέτο;» και εγώ με την ώθηση που μου έδωσε προ μηνών η επιτυχία με τη Μπάγερν, απαντώ όσο και αν δεν μ’αρέσει. Για τον απλούστατο λόγο ότι τη μυρίστηκε τη δουλειά ο καραφλάκιας και έφτιαξε επιτέλους άμυνα…Fidel Μπενφίκα. Το πρωτάθλημα ήδη χαμένο, κάνε το θαύμα σου ρε Ζόρζε, αποκλείοντας γι’ αρχή την Άρσεναλ…  θα κάνω την έκπληξη επιλέγοντας την Πορτογαλέζα που και εμπειρία στάζει, και το know how έχει από γιουροπίαν καπς, και βαριά φανέλα και εκτός Ιβηρικής. Με αξία, αν μη τι άλλο.
Παρί Σεν Ζερμέν. Χαίρω πολύ, γκραν φαβορί η Σίτι αλλά… Φλεβάρη μήνα. Ακολουθούν κληρώσεις, νοκ άουτ, έχει πολύ δρόμο ακόμη και ποντάρω στην προπονητική ευφυία του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Κάτι του χρωστά ο θεσμός, όπως και στην Παρί…ΜποζιονέλοςΑγιαξ! Μπερδεμένο πολύ για outright, ως… ετησίως βέβαια, στις τιμές πρώτες είναι Τότεναμ, Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ και τζόγαρα με τον «Αίαντα» που διαθέτει μια χαρά ομάδα και έχει εμπειρία στα νοκ άουτ.
Μάντσεστερ Σίτι. Φουριόζα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, δείχνει πως φέτος είναι η χρονιά της, βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Κλήρωση βατή με Γκλάντμπαχ, γκολ δεν δέχεται με τίποτα, αν αποφύγει σε μελλοντική κλήρωση την Μπάγερν θα έχει τον πρώτο λόγο.Il FratelloΛέστερ. Στο Europa League επίσης κυριαρχούν οι αγγλικές ομάδες με Τότεναμ, Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ φαβορί στις αποδόσεις, ποντάρω ωστόσο στην έκπληξη. Βατή κλήρωση με Σλάβια Πράγας στους «32», είναι το αουτσάιντερ που μπορούμε να ψάξουμε.
Αταλάντα και τα μυαλά στο μίξερ. Σίτι ο ένας, Μπάγερν ο άλλος, Γκλάντμπαχ ο άλλος ο ανώμαλος, βλέπω εδώ. Αντε ρε γατάκια, θα σέβεστε. Η αρμάδα από το Μπέργκαμο έδειξε τα τιθ, τα δόντια της πέρυσι. Δεν βάλατε μυαλό; Ε, θα (με) σέβεστε τον Μάη.FunbetάκιαςΟλυμπιακός. Η εξαιρετική ομάς του Πέτρου του Μαρτίνη έχει ένα κόμπλεξ με τα νοκ άουτ, βέβαια, αλλά αφού καταπιεί τους Ολλανδούς της Που Σου Βου, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος και τα σκυλιά δεμένα. Γελάτε ε; Ε, μα κι γω τι κάνω…
Γιουβέντους. Μεγάλη διοργάνωση, μεγάλη και η απόδοση. Στηρίζω τις παλιοσειρές των «μπιανκονέρι» στο υψηλότατο 13.00. Η «βέκια σενιόρα» παραδοσιακά βολεύεται με τον τίτλο του αουτσάιντερ και διαθέτει εμπειρία και ποιότητα να φθάσει στο τέλος της διαδρομής για ακόμη μια φορά.Nummer 14Τότεναμ, η αγαπημένη μου. Ο Ζοσέ Μουρίνιο πασχίζει να αφήσει το στίγμα του στους Λονδρέζους αλλά εντός συνόρων αδυνατεί να αποκτήσει την σταθερότητα που απαιτείται. Βολική η αρχική κλήρωση, τα λοιπά φαβορί δεν τρομάζουν και το 6αρι στη νίκη της έχει τύχη.
Σεβίλλη. Από το 2004 έχω να δω σε τελικό μεγάλο αουτσάιντερ, μήπως η πιο αθόρυβη και μεθοδική ομάδα μπορεί να τα καταφέρει; Και αν σου κάτσει; Με αρκετή δόση ρίσκου θα ποντάρω στην ομάδα της Ανδαλουσίας!ΔερμιτζάκηςΤότεναμ. Λόγω Μουρίνιο κυρίως που θα θελήσει να φέρει έναν τίτλο στους «σπερς», θεωρώ ότι θα ρίξει όλο το βάρος εκεί, ένας μεγάλος τίτλος λείπει από την ομάδα και δύο φορές έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Τρίτη και φαρμακερή.
Μάντσεστερ Σίτι. Θα το σηκώσει η ή τουλάχιστον θα είναι στον τελικό. Με τον Γκουαρδιόλα τόσα χρόνια και τα λεφτά που έχει ρίξει θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για διάκριση τόσο του Πεπ με τη συγκεκριμένη ομάδα όσο και της ίδια της ομάδας στο θεσμό.Super MarioΡεάλ Σοσιεδάδ διότι λείπει η Σεβίλλη. Καλή ομάδα που αν περάσει την Γιουνάιντετ (πιθανό, καθώς οι Άγγλοι έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα) θεωρώ ότι είναι από τα φαβορί να το σηκώσει.
Λίβερπουλ. Ναι, Λίβερπουλ. Με το αγγλικό πρωτάθλημα ήδη χαμένο, έχει τα περιθώρια, τα φόντα, αλλά και την τρέλα να αφήσει όλη την Ευρώπη παγωτό.ΤσιμεντένιοςΣοσιεδάδ. Με το πιστόλι στον κρόταφο; Δεν βλέπω να πηγαίνει σε μεγάλο όνομα φέτος. Θα ήθελα να πω Ολυμπιακό. Αλλά μάλλον θα πάει Ισπανία μεριά (ξανά). Βάσκοι, για το yolo.
Γιουβεντους. και επιφυλακτικά λέω, καθώς διαθέτει σύνολο που τροφοδοτεί τον καλύτερο παίκτη της, τον Κριστιάνο Ροναλντο. Δεν μου κινούν το ενδιαφέρον οι υπόλοιπες οι ομάδες.ΚληματσούδαςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμεινε πίσω στην Αγγλία και θέλει τίτλο. Δεν το σήκωσε πέρυσι, έχει το καλύτερο σύνολο και μπορεί να το σηκώσει φέτος.
Σίτι. Εχει φέτος μοναδική ευκαιρία. Το τρομερό φορμάρισμα της σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά και όχι μόνο προβλήματα των υπολοίπων τη καθιστά μεγάλο φαβορί.Jim TsiloΤότεναμ. Η μόνη από τις θεωρητικά “μεγάλες” που έχει μείνει εκτός στόχων είναι η Τότεναμ. Για να… χρυσώσει το χάπι ο Μουρίνιο θα το κυνηγήσει.
Μάντσεστερ Σίτι. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι ένα βήμα μπροστά από κάθε άλλη. Έχοντας εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα, μπορεί να επικεντρωθεί στην κούπα με τα μεγάλα αυτιά.ΒασιλόπουλοςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των συμπολιτών στην Premier, το βάρος πέφτει σε Ευρώπη και κύπελλο. Είναι η μόνη από τις υπόλοιπες «μεγάλες» που συνεχίζουν, δε θα έχει πρωταθληματικές… σκοτούρες.
Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Σιμεόνε έχει φτιάξει για ακόμη μία χρονιά δυνατό σύνολο, σκοράρει με ευκολία, πίσω είναι η γνωστή, σκληροτράχηλη Ατλέτικο που δέχεται με αίτηση γκολ. Θεωρώ ότι έχει την κλάση να πάει μακριά. Γιατί όχι και στον τελικό που όλα γίνονται.ΜαρκόπουλοςMάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καμία άλλη προς ώρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ο Σόλσκιερ έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά (Φερνάντες, Ράσφορντ) και είναι ένα από τα φαβορί – για μένα μεγάλο – για την κούπα.

 

Γιουβέντους. Δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία χρονιά του Κριστιάνο και θέλει πάρα πολύ να πάρει το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά. Άλλωστε το πρωτάθλημα φαίνεται να το έχουν σε δεύτερη μοίρα. Από ό,τι φαίνεται θα τα δώσουν όλα για τον τελικό. Θα το πάρει προσωπικά ο Πορτογάλος.ΑλαφροΐσκιωτοςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σιγά σιγά φαίνεται να φτιάχνει κάτι ο Νορβηγός. Δύσκολα να σηκώσει το πρωτάθλημα φέτος, αλλά μπορεί να το πάρει με τη Σεβίλλη απούσα. Και θα προσπαθήσει, καταντώντας το, να βγει στο UCL.
Γιουβέντους. Είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να το πάρει από την επιβλητική Μπάγερν. Διαθέτει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πλαισιωμένο από μια πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή. Στην άμυνα έχει κάποια προβλήματα, άλλα Ιταλοί είναι, θα το βρουν…ΛιοσάτοςΡόμα! Αλλωστε το φετινό Εuropa League  είναι το πιο αμφίρροπο  από τη… γέννηση του θεσμού. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και τουλάχιστον πάνω από 10, που μπορούν με αξιώσεις να διεκδικήσουν την κούπα. Διαλέγω τη Ρόμα, γιατί οι υπόλοιπες κυνηγάνε τίτλο στα πρωταθλήματά τους.
Μάντσεστερ Σίτι. Αν όχι τώρα, πότε; Ο Πεπ έχει φτιάξει ένα φανταστικό σύνολο που ακόμα και με απουσίες βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Έχει υιοθετήσει την νοοτροπία του κυνισμού και πλέον θέλει μόνο να κερδίζει και όχι να αποδίδει θέαμα. Με αυτή την εικόνα, μάλλον ήρθε η ώρα του.ΓεώργαςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συμπολίτισσα δείχνει να είναι το φαβορί στη διοργάνωση και δικαίως. Δεν ξέρω πως θα καταφέρει να βγάλει πέρα και τις δύο διοργανώσεις, αφού κυνηγάει την Σίτι, αλλά αργά ή γρήγορα θα ξεκαθαρίσει εκεί το τοπίο. Οπότε απομένει αυτός ο μεγάλος στόχος.
Λειψία! Έχει πλέον τα φόντα να κάνει το βήμα παραπάνω. Η περσινή της εμπειρία διαμορφώνεται ως πολύτιμη προίκα και ο Νάγκελσμαν γνωρίζει άψογα την ομάδα του, η οποία δουλεύει ως καλοκουρδισμένη μηχανή. Έδειξε ότι τα ημιτελικά ήταν εφικτός στόχος πέρσι, ας πάει και λίγο παρακάτω!ΑβραμίδηςΤότεναμ. Απούσας της μετρ της διοργάνωσης, Σεβίλλης, κι αναγκασμένοι να υπολογίσουμε τις υποχρεώσεις των ομάδων, επιλέγουμε την ομάδα του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος δεν ξόφλησε, έχει ίσως τη μεγαλύτερη γνώση από όλους στο να κατακτά ευρωπαϊκά τρόπαια και παίκτες ικανούς σε κάθε θέση.
Μάντσεστερ Σίτι, γιατί μαζί με την Μπάγερν είναι οι μόνες από τα μεγαθήρια που παίζουν καλή μπάλα φέτος. Φοβάμαι το b2b των Γερμανών. Φαίνεται πως θα πάνε για ένα εύκολο  πρωτάθλημα και θα μπορούν να στραφούν στο Champions League. Μάλλον ήρθε η ώρα για τους “Πολίτες” και τον Πεπ..ΡάπτηςΤότεναμ, γιατί θα είναι ο μόνος τρόπος για να πάει του χρόνου στο Champions League, αφού η 4άδα είναι δύσκολη φέτος στην Αγγλία. Και ο Ζοζέ, όσο κι αν δεν τον χωνεύω, είναι… μανούλα στα νοκ άουτ.
Μάντσεστερ Σίτι. Είναι πλέον η ώρα να γίνει κομμάτι της ιστορίας της διοργάνωσης. Το βάθος στον πάγκο, η κλήρωση στους «16» που βολεύει για άνετο πέρασμα στους «8» και η αθόρυβη οικοδόμηση ενός φοβερό νικηφόρο – και ενός ακόμα μεγαλύτερο αήττητο- σερί σε αυτή τη φάση της σεζόν, δείχνοντας να καθαρίζει το πρωτάθλημα και μπορεί να ασχοληθεί με τη διοργάνωση που πραγματικά την… καίει.ΧρονόπουλοςΝάπολι. Ζόρικα τα πράγματα εδώ αλλά θα την ξεχωρίσουμε αφού μετά από 20 και βάλε χρόνια ήρθε η σειρά των Ιταλών να πάρουν ξανά τη διοργάνωση. Ήδη είναι εκτός Κυπέλλου και πίσω στη μάχη του τίτλου, αλλά έχει την απαιτούμενη ποιότητα και εμπειρία να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο, που τον χρωστάει και στον… Μαραντόνα.
Γκλάντμπαχ. Θα το ρισκάρω! Οι Γερμανοί παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες  του Μάρκο Ρόζε και στάθηκαν επάξια στον όμιλο εναντίων μεγαθήριων όπως Ρεάλ Μαδρίτης και Ιντερ. Καταλήγω σε αυτή την επιλογή πονηρά σκεπτόμενος βάση των τρελών αποτελεσμάτων που έχουμε δει εντός της εποχής του κορωνοϊού.MonogoalΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται να έχουν βρει έναν πολύ καλό ρυθμό με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μαέστρο στο πάγκο και τον Μπρούνο Φερνάντες πρώτο βιολί της ορχήστρας. Φαβορί βέβαια οι Άγγλοι αλλά όχι άδικα βάση ροστερ και φόρμας.

 

Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Σιμεόνε έχει ότι χρειάζεται για να κατακτήσει φέτος το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όχι γιατί φέτος έγινε υπερομάδα, αλλά γιατί οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν τρομερά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Ανταγωνιστές τις Ατλέτι θα είναι η Μπάγερν και η Σίτι.La BandieraΤότεναμ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι χθεσινός και σίγουρα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να σηκώσει την κούπα. Ικανότητα έχει, κίνητρο έχει, άρα; Γιατί όχι;
Μάντσεστερ Σίτι. Πρώτο φαβορί στις στοιχηματικές εταιρείες οι Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι. Λογικό από όποια πλευρά και αν το δεις. Για μένα η Σίτι έχει τον πρώτο λόγο. Ο Γκουαρδιόλα έχει βρει την χημεία στην ομάδα του, σαρώνει τα πάντα στην Αγγλία και το ίδιο θα πράξει και «στας Ευρώπας».BladerunnerΛέστερ! Πολλές ομάδες, διαφορετικά επίπεδα και άλλο το ενδιαφέρον που δείχνει η κάθε ομάδα στην διοργάνωση. Πρώτα φαβορί για κατάκτηση οι αγγλικές ομάδες… όλες πλην Λέστερ! Ρε πάτε καλά; Την έχετε παρακολουθήσει τελευταία; Δαγκωτό και ελπίζω ο… Θεός Ζλάταν να το… επιστρέψει…
Μάντσεστερ Σίτι. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης δεν βασίζεται πλέον στην εξαιρετική της επιθετική λειτουργεία αλλά στην αδιάσπαστη αμυντική λειτουργία. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο +7 με παιχνίδι λιγότερο, μοιάζει να καθαρίζει την υπόθεση τίτλος και πλέον θα στρέψει την προσοχή της στον μοναδικό τίτλο που λείπει από την τροπαιοθήκη των «πολιτών».BlazeΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποτέ, στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δύο ομάδες από την ίδια πόλη δεν κατέκτησαν ταυτόχρονα τις δύο κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Ισως ήρθε η ώρα. Με σχετικά πρόσφατη την κατάκτηση του τίτλου το 2016, απέναντι στον Άγιαξ, θα θελήσει να φτάσει ξανά στην κορυφή και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία υπέροχη χρονιά.
Μπάγερν Μονάχου. Νομίζω πως είναι περιττό να σχολιάσουμε κάτι όταν η ομάδα κατέκτησε όποιο τρόπαιο διεκδίκησε την σεζόν που μας πέρασε. Καμία από τις υπόλοιπες ομάδες δεν με πείθει πως μπορεί να την αποκλείσει σε διπλούς αγώνες. Στους τελευταίους τελικούς που έδωσε, έδειξε ότι απλά για να τους κερδίσει.SombreroΜίλαν. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη ομάδα στους «32». Παρότι, υποθέτω, κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα, θεωρώ έχει τους παίκτες που θα την κρατήσουν στο τοπ επίπεδο και στις δύο διοργανώσεις.

 

Μάντσεστερ Σίτι. Ως τώρα αποδεικνύεται μικρότερη των περιστάσεων, δεδομένου του ταλέντου και του μπάτζετ που διαθέτει, αφού έχει αποκλειστεί για τρεις συνεχόμενες χρονιές στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Πεπ δε θα το αφήσει έτσι πιστεύω και αν πεισμώσουν και οι παίκτες τότε το τρόπαιο είναι δικό τους.Q.B. MitsΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφού η κούπα του C.L. θα καταλήξει στο Μάντσεστερ γιατί να μείνει παραπονεμένη και η άλλη ομάδα της πόλης; Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν ένα ποιοτικό ρόστερ, πολύ ταλέντο και δείχνουν ότι τη φετινή σεζόν είναι πιο σταθεροί και σοβαροί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Μάντσεστερ Σίτι. γιατί δείχνει πιο έτοιμη, σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με τους συνδιεκδικητές και ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του Γκουαρδιόλα. Παίρνει πράγματα απ’ όλους τους παίκτες, ξεχωρίζει ο τρομερός Γκιντογάν. Το γεγονός πως είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, σίγουρα επιφέρει κόπωση, ωστόσο την διατηρεί και σε εγρήγορση.CascadeurΤότεναμ, πρώτον γιατί τελείωσε ήδη το «αστείο» -όπως αποδείχτηκε- περί πρωταθλητισμού, δεύτερον λόγω Μουρίνιο που έχει το know how και τρίτον λόγω Σον-Κέιν που κάνουν τρομερή χρονιά. Αν συνεχίσει να χάνει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα, η κατάκτηση θα γίνει μονόδρομος για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου.
Μάντσεστερ Σίτι. Φέτος θα είναι η χρονιά της. Μετά από τόσα χρόνια άκαρπων προσπαθειών, έφτασε η στιγμή να πιεί νερό από την πηγή. Η αντίπαλος στους «16» βατή (Γκλάντμπαχ), η συνέχεια… στο χέρι της.Bet a tetΡέιντζερς. Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει δημιουργήσει ένα δυνατό κορμό. Έχει μόνο μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις κι αυτή στο… αδιάφορο Λιγκ Καπ Σκωτίας. Το πρωτάθλημα το έχει ήδη «κλειδώσει». Η πρόκληση, πλέον, βρίσκεται στην Ευρώπη…
Μπάγερν Μονάχου. Πάλι θα παίζουν όλοι μπάλα, για να κερδίσουν στο τέλος οι Γερμανοί. Η Μπάγερν θα έχει καθαρίσει λογικά και με το πρωτάθλημα από νωρίς. Είναι κίνητρο το back to back. Γιατί όχι;Shamrock13Λιλ. Εδώ θα πάω σε μια έκπληξη. Ποντάρω στη Γαλλίδα, που είναι εξαιρετική φέτος και μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκέντρωση των φαβορί στα εγχώρια πρωταθλήματα.
Ατλέτικο Μαδρίτης. Και σφιχτά, στο 1-0 με 0-1, φουλ του under και προκρίσεις, όπως καλά ξέρει ο Ντιέγο Σιμεόνε. Σκοράκιας είμαι, αυτά κοιτάω…ΣκοράκιαςΆρσεναλ, καθώς δεν έχει καμία πιθανότητα να βγει Ευρώπη από το πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει τον τίτλο του Europa, ώστε να κερδίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League.
Μάντσεστερ Σίτι. Έχει βάθος στον πάγκο,  αμύνεται πολύ σωστά φέτος σε σχέση με πέρυσι και ίσως το βασικότερο πλεονέκτημα της θα είναι πως δείχνει να “ξεμπερδεύει” με το πρωτάθλημα. Οπότε, μπορεί αφοσιωθεί εξολοκλήρου στον τίτλο που ζητάει τόσα χρόνια.NestaΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θεωρώ πως είναι ο τίτλος που πρέπει να χτυπήσει φέτος και ίσως το καταφέρει. Πολύ καλή ομάδα,  αν διορθώσει μερικά διαστήματα ύπνου στο παιχνίδι της και φυσικά με την βοήθεια του Μπρούνο Φερναντες θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις