Τι… πόνταρε ο Ζιντάν, ο Γιουσκόβιακ και οι Ουαλοί

Τι… πόνταρε ο Ζιντάν, ο Γιουσκόβιακ και οι Ουαλοί

Συνειδητά απείχα χθες, με το ζόρι στοίχημα δεν γίνεται, τα έχουμε (ξανα)πει. Η Κυριακή ήταν μέτρια, να’ ναι καλά τα παιδιά στο Καραϊσκάκη πάντως, για το 5.40, κλασικό στοίχημα Μποζιονέλος αυτό.

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1363575904316907522

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1363573422568136705

Πιο ενδιαφέρουσα δείχνει η αποψινή βραδιά, αν και το… ρεύμα πέφτει σε δύο τινά, αναφορικά με τα του «σεντονιού»: τη Σίτι συνδυαζόμενη με το να μη δεχθεί γκολ από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ στην ουδέτερη Βουδαπέστη, και στα γκολ του ματς του Μπέργκαμο ανάμεσα σε Αταλάντα και Ρεάλ.

Είναι όντως έτσι;

Εχει 25 χρόνια να νικήσει Αγγλους

Αρχίζοντας από το γερμανικοαγγλικό παιχνίδι, διαφωνώ. Αν και πέρασε καιρός, σημαντικό διάστημα για τα «πουλάρια» καθώς ο Μάρκο Ρόζε γνωστοποίησε ότι σηκώνει μαντήλι αποχαιρετισμού τον Μάιο, δεν παραβλέπεται ότι σκόραρε στα 5/6 παιχνίδια του ομίλου της κι από ατυχία δεν έβαλε γκολ και στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ. Οσο για τη Σίτι, το… δικό της 5/6 είναι τα «ομιλικά» ματς που δεν δέχθηκε γκολ: μόνο η Πόρτο της έβαλε, στο Μάντσεστερ, αιφνιδιάζοντας για λίγο.

Κοιτώντας στατιστικά, αν και το ματς δεν διεξάγεται επί γερμανικού εδάφους, ας το θέσουμε ως «η Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας κόντρα σε γερμανικές ομάδες» (ωραία, σωστό βγήκε) μετρά 6-1-5, είναι αήττητη από τον Σεπτέμβρη του ’14 (1-0 από την Μπάγερν του… Πεπ Γκουαρδιόλα τότε, έκτοτε 3-1-0) και δέχθηκε γκολ, ιστορικά, στα 11/12 πλην του 2-0 επί της Σάλκε, σε ματς ομίλου, τον Νοέμβριο του 2008.

Τι… πόνταρε ο Ζιντάν, ο Γιουσκόβιακ και οι Ουαλοί

Η, δε, Μπορούσια, έχει από το 1996 να νικήσει αγγλική ομάδα. Τότε 3-2 την Αρσεναλ σε όμιλο του UEFA, με ένα γκολ από τον μέγιστο Στέφαν Εφενμπεργκ και δύο από τον άλλοτε «ερυθρόλευκο» Αντρέι Γιουσκόβιακ, οι δύο τους είχαν σκοράρει και στο 3-2 του «Χάιμπουρι». Εκτοτε, μόνο σε καρέ αγώνων, μέτρησε 0-1-3, συνολικά υποδεχόμενη αγγλικές ομάδες είναι στο 4-2-1, σκοράροντας σε όλα και με μόνη ήττα, ιδού η σύμπτωση, από τη Σίτι τον Σεπτέμβριο του 2015 σε όμιλο.

Τότε η Σίτι είχε νικήσει και στο Μάντσεστερ, με 4-2, πάλι καρέ γκολ έβγαλε σε όμιλο ένα χρόνο μετά (4-0 εντός, 1-1 στο Μένχενγκλαντμπαχ) και τα μόνα άλλα τους νοκ άουτ ήταν το μακρινό 1979, μήνα Μάρτιο: 1-1 στην Αγγλία, 3-1 η Μπορούσια στη ρεβάνς του «Μπέκελμπεργκ».

Τι… πόνταρε ο Ζιντάν, ο Γιουσκόβιακ και οι Ουαλοί

Με Χόφμαν, Στιντλ, Τιράμ πίσω από τον Πλεά, η Μπορούσια κατεβαίνει… κανονικά μπροστά, ενάντια όμως σε μια ομάδα που μετρά 18 σερί νίκες σε όλες τι διοργανώσεις, αήττητη στα τελευταία 25 (με 22-3-0). Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Η λογική ορίζει κάτι σε 0-2, 0-3, η… δική μου, αντίθετα, κράτησα ένα γερμανικό γκολ. Ούτε καν γκολ της Σίτι…

Ως και ο Ζιντάν… over το βλέπει

Η ίδια λογική λοιπόν προδιαθέτει για ματς με γκολ και θέαμα στο Αταλάντα – Ρεάλ, πλην όμως οι «μπεργκαμάσκι» συχνά, ενάντια σε… βαριές φανέλες του ευρωπαϊκού status quo, σκαλώνουν. Όπως στην 5άρα από τη Λίβερπουλ, στον όμιλο, ρέφαραν βέβαια με τη νίκη στο «Ανφιλντ».

Τι… πόνταρε ο Ζιντάν, ο Γιουσκόβιακ και οι Ουαλοί

Déjà vu ότι και πέρυσι στους «16» η ιταλική ομάδα αντάμωσε με ισπανική: 4-1 τη Βαλένθια, στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου τότε, 4-3 στο άδειο «Μεστάγια» – ο κορωνοϊός είχε επεκταθεί παγκοσμίως και το πρώτο παιχνίδι συνέβαλλε τα μάλλα στην εξάπλωσή του στη Λομβαρδία.

Η Ρεάλ, μετά το στέμμα του 2017, υπέστη δύο απανωτούς αποκλεισμούς στους «16», από Αγιαξ και Σίτι: θα τριτώσει; Ουδείς το αποκλείει. Αγωνιστικά επ’ ουδενί δεν πείθει, συν ότι κατεβαίνει με εκ νέου σοβαρές ελλείψεις: Μπενζεμά, Ράμος, Βαλβέρδε, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ροδρίγο, Αζάρ, Μαρσέλο και Οντριοθόλα οι απόντες της, μόλις 11 οι διαθέσιμοι παίκτες της πρώτης ομάδας, συν τρεις κίπερ συν πέντε πιτσιρικάδες. Με Ασένσιο, Μαριάνο, Βινίσιους μπροστά ο Ζινεντίν Ζιντάν (που εκτίμησε ότι «με την ομάδα του τρομερού προπονητή Γκασπερίνι περιμένω ένα… τρελό ματς»), βαριά τα χαρτιά στα χαφ βέβαια: Μόντριτς, Κρόος, Κασεμίρο.

Δύο ειδικά, για αρχή. Το πρώτο, πέναλτι καθότι ο Γερμανός Τόμπιας Στίλερ έχει… ερωτική σχέση μαζί τους (11 σε 23 φετινά ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης). Και, έτερο, από σκόρερ, στράφηκα στην εμπειρία: Μόντριτς. Σουτάρει όταν βρίσκει χώρους, δεν λέω… Φανταστείτε, δε, να κερδίσει πέναλτι η Ρεάλ και να το εκτελέσει ο Κροάτης! Κλασικό στοίχημα Μποζιονέλος: μου ‘ρθε, το πόνταρα.

Οσο για γκολ; Το… απλό: αμφίτερμα, για να μπει σε δυάδα. Σκεφτόμουν και το over 1,5 της Αταλάντα (στο ωραιότατο 1.95) αλλά, Ρεάλ είσαι. Πάντα είσαι.

Σεφτές… ημιχρόνου

Κλείσιμο με «Αλκαζάρ» και την πρώτη φετινή συνάντηση (!) ανάμεσα σε Λάρισα και Λαμία. Στα 15 ματς το σερί χωρίς νίκη της ΑΕΚ (0-5-10), εντυπωσιακό -μιας και δεν έχει εντός έδρας νίκη ακόμη- ότι στο ιστορικό «Αλκαζάρ» έχει να κάνει νίκη για τη Super League από τις 30 Οκτωβρίου… 2010, τότε 3-0 την Ξάνθη.

Τι… πόνταρε ο Ζιντάν, ο Γιουσκόβιακ και οι Ουαλοί

Όχι πως δεν σκέφτηκα τον άσο, αλλά φαβορί στο 2.70; Αστείο. Και εννοείται ότι το line στα 8,5 σουτ στην εστία είναι μεγάλο, απόλυτα συμφωνώ με Super Mario για το under του 1.72. Και πόνταρα, just από feeling αλλά και επειδή δεν έχει βάλει γκολ ακόμη ως γηπεδούχος ως το 45’, γκολ της ΑΕΛ μέχρι την ανάπαυλα.

Στοίχημα Μποζιονέλος. Αγγλική δυάδα

Και μια αγγλική τζούρα, από Championship. Η Σουόνσι έχει χάσει τέσσερις φορές, μονάχα, στα τελευταία 25, οι δύο ήταν από τη Χάντερσφιλντ, ξένισε η 4άρα στο τελευταίο. Η Κόβεντρι έκανε νίκη μετά από πέντε, δείχνει συσπείρωση, σε ματς που το να μπουν δύο γκολ δεν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, κράτησα το ασιατικό over 1,75 για να μπει σε δυάδα (με μισή πληρωμή σε ακριβώς δύο γκολ).

Και combάρεται με το Μπόρνμουθ – Κάρντιφ, ο Τζόναθαν Γούντγκεϊντ ανέλαβε μόνιμα την πρώτη (μιας και δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Τιερί Ανρί), πρώτη του ήττα αυτή από τη φορμαρισμένη ΚΠΡ. Πέντε σερί νίκες μετρούν οι Ουαλοί που παίζουν πια αυτοματοποιημένα, αμφιταλαντεύτηκα αν έπρεπε να βάλω το Χ2 στη δυάδα ή το ασιατικό over 2 σε γκολ (σε αυτό, παίρνεις τη μίζα πίσω σε ακριβώς δύο γκολ. Και προτίμησα το goalbetting.


Τα λέμε κι από

την page nbozionelos.gr

το Telegram

το προσωπικό μου Facebook group

Ρίσκο
17:15
Λάρισα – Λαμία
Λάρισα over 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.35
Δυάδα απόδοσης 2.55
21:00
Σουόνσι – Κόβεντρι
Over 1,75 AH
1.62
21:45
Μπόρνμουθ – Κάρντιφ
Over 2 AH
1.58
Fun bet
22:00
Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ Μόντριτς
6.00
Special bet
22:00
Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης
Καταλογισμός πέναλτι
2.90
Δυάδα απόδοσης 2.66
22:00
Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι
Γκλάντμπαχ over 0,5
1.71
22:00
Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal
1.56
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις