Στοίχημα ότι θα… κλωτσήσεις

Στοίχημα

Γεια σας φίλοι μου! Χθες το βασικό στοίχημα πέρασε και πληρωθήκαμε ωραιότατα. Σήμερα θα πάμε με μία διπλή επιλογή από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ελλάδα.

Στοίχημα: Αν δε κλωτσήσουν απόψε, πότε;

Στο Αλκαζάρ, κοντράρονται δύο από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, η Λάρισα με τη Λαμία. Μάλιστα, οι πρόεδροι των δύο ομάδων έχουν και προηγούμενα με συνεχόμενες ανακοινώσεις. Είναι ντέρμπι με φόντο τη σωτηρία και ειδικά η Λάρισα πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει το τρίποντο. Θεωρώ ότι θα έχουμε έναν κάκιστο αγώνα με πολλά πλάγια άουτ και μαρκαρίσματα. Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος που όταν σφυρίζει μικρομεσαίες ομάδες δίνει αρκετά φάουλ και πολλές κάρτες. Η Λάρισα έχει μέσο όρο τα 18,65 φάουλ ενώ η Λαμία από τη μεριά της παραχωρεί 19,22 φάουλ. Θεωρώ ότι θα πιάσουμε εύκολα ή δύσκολα τα 40. Μου κάνει εντύπωση ότι το όριο είναι στο 39,5 σε τιμή αουτσάιντερ οπότε αυτό θα είναι το στοίχημα μου.

Στοίχημα και στις τελικές

Η δεύτερη επιλογή του στοιχήματός μας έρχεται από τις τελικές στην εστία. Όπως προανέφερα, περιμένω παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Επίσης, ότι οι δύο ομάδες δεν διαθέτουν και πολύ ποιοτικούς παίκτες με κάνει να πιστεύω ότι οι τελικές στην εστία θα είναι λίγες. Επιλογή μου το under 8,5 προσπάθειες στην εστία στο 1.72.

Καλή συνέχεια.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:15
Λάρισα - Λαμία
Over 39,5 φάουλ
2.00
Mονό
17:15
Λάρισα - Λαμία
Under 8,5 σουτ στην εστία
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις