Euroleague. Ποντάρισμα στα ειδικά

Euroleague. Ποντάρισμα στα ειδικά

Μου λείψατε και ελπίζω να σας έλλειψα και εγώ. Δύο εβδομάδες πέρασαν από την τελευταία αγωνιστική της Euroleague και επιστρέφουμε δριμύτεροι. Πάμε λοιπόν χωρίς χρονοτριβή στα… προγνωστικά για απόψε όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες και φυσικά δε γίνεται να λείπουν τα προγνωστικά Ευρωλίγκας.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Πρώτη και βασική (Tipster’s League) επιλογή από τον αγώνα της Χίμκι με τη Μπασκόνια. Η ρωσική ομάδα πλέον παίζει στη διοργάνωση μόνο για τα νούμερα του αστέρα της Αλεξέι Σβεντ ο οποίος ρίχνει… τριαντάρες. Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια ξεπέρασε το line των 21,5 πόντων, γιατί να μην το κάνει και απόψε με την απόδοση μάλιστα στο 1.87!

Από τον αγώνα του Ολυμπιακού θα εμπιστευτώ ξανά τα έμπειρα και σταθερά χέρια του Κώστα Σλούκα από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Αυτός κρατάει περισσότερο από όλους τη μπάλα στα χέρια, όταν ο αντίπαλος έχει ξεπεράσει τα 5 ομαδικά, όταν η μπάλα καίει στο τέλος. Η απόδοση του over 3,5 είναι στο πολύ δυνατό 1.95. Δύο φορές να πάει στη γραμμή αρκούν…

Και στη Βαρκελώνη προγνωστικά Ευρωλίγκας

Τέλος, από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ζαλγκίρις θα ποντάρω στο οver 7,5 ασίστ του Καλάθη με απόδοση στο 2.00. Ο Νικ μπορεί να μετράει ένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια του με 8 ή περισσότερες τελικές πάσες, αλλά έχει ρυθμό και η Ζαλγκίρις του ταιριάζει σαν ομάδα μιας και δεν έχει τα πολύ ψηλά γκαρντ για να τον περιορίσουν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:00
Χίμκι - Μπασκόνια
Σβεντ over 21,5 πόντοι
1.87
Μονό
19:30
Εφές - Ολυμπιακός
Σλούκας over 3,5 εύστοχες βολές
1.95
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
Καλάθης over 7,5 ασίστ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις