Ούτε με αίτηση στον δήμο

Ούτε με αίτηση στον δήμο

Κυρία η Λίβερπουλ χθες στη Βουδαπέστη, 2-0 τη Λάιπσιγκ και ωραιότατο, εύκολο πλερουά για τη στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ωραία κόντρα εκείνη της Σεβίλλης με τη Ντόρτμουντ. Ειτ, οχτώ σερί νίκες οι Ανδαλουσάκηδες, που δεν τρώνε γκολ ούτε με αίτηση στον δήμο, την ώρα που οι Βεστφαλοί έχουνε καταντήσει ανέκδοτο. Τι να σου κάνουν ένας Χάλαντ και ένας Σάντσο μόνοι τους, στην τελική.

Παρ’ όλα αυτά Ευρώπη είναι, δεν εμπνέει ο άσος στο δύο και κάτι, θα κινηθώ εναλλακτικώς και θα ποντάρω ξεροχήναρο σε στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ.

Ολσο, η Σεβίγια ρε παιδί μου είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ισπανία, με νάιν, εννέα διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στις επτά τελευταίες δεν δέχθηκε γκόουλ. Και στα Βεστφαλά αναμένουν τη νέα σεζόν με αλλαγή προπονητή κουλουπού, βέβαια δεν τους υποτιμώ. Γκολ θα βρουν. Από φίλινγκ τζόγαρα, και το έβαλα και TL, να μπουν περισσότερα στο β’ ημιχρόνιον.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Fun bet
22:00
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ
Χ
3.70
Μονό
22:00
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ
Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχ.
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις