Ο Εμπαπέ κι η άμυνα της Λίβερπουλ

προγνωστικά

Ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την παλιά του ομάδα, το βάρος της επίθεσης της Παρί θα το σηκώσει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Και κόντρα στην προβληματική άμυνα της Μπαρτσελόνα ο Γάλλος σούπερ σταρ θα βρει ευκαιρίες, στον αποψινό πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League. Πάμε στα προγνωστικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Προγνωστικά Champions League

Το Champions League επιστρέφει λοιπόν, όπως επιστρέφει και το μεγάλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική, απίθανη, ως και αμφιλεγόμενη βραδιά που η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το 4-0 του πρώτου αγώνα και με το 6-1, σημειώνοντας τρία γκολ από το 88’ και έπειτα, έφτασε σε μια απίστευτη ανατροπή και προκρίθηκε στην οκτάδα της διοργάνωσης, ανατρέποντας τα προγνωστικά.

Επιστρέφοντας στον Κιλιάν Εμπαπέ, μια καλή επιλογή για τα προγνωστικά στο Champions League είναι το 2.30 στο να σκοράρει anytime. Ο Νέιμαρ απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ο Εμπαπέ των 16 γκολ σε 21 ματς πρωταθλήματος και των 2 σε πέντε στο Champions League, θα βρει ευκαιρίες για να δράσει. Η Μπαρτσελόνα λόγω και των απουσιών στο κέντρο άμυνας αναμένεται να παραταχθεί με δίδυμο στόπερ τους Ουμτιτί και Μινγκέθα. Ένα δίδυμο χωρίς πολλά παιχνίδια μαζί, ο Εμπαπέ θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

«Τρεκλίζει» αμυντικά η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δεν είναι στα καλύτερά της. Tο επιβεβαιώνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι το τελευταίο διάστημα και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει «λυγίσει» από τις πολλές και σημαντικές απουσίες στο κέντρο άμυνας, από τους τραυματισμούς που συνεχώς «χτυπούν» τους στόπερ της. Στο 3-1 από τη Λέστερ το Σάββατο κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους αμυντικούς αλλά και τον γκολκίπερ Άλισον να υποπίπτουν σε κατά συρροή λάθη.

Απόψε κόντρα στη Λειψία στην ουδέτερη Βουδαπέστη, θα λείψουν οι γνωστοί τραυματίες εδώ και καιρό, Φαν Ντάικ, Μάτιπ αλλά και ο χρήσιμος στόπερ Γκόμεζ (μιλώντας για την άμυνα πάντα). Ο Φαμπίνιο, επίσης, που παίζει κατά συνθήκη κεντρικός αμυντικός, δύσκολα θα ξεκινήσει. Έτσι το δίδυμο απόψε στο κέντρο άμυνας αναμένεται να το απαρτίσουν ο αρχηγός Χέντερσον, αλλά και ο νεοφερμένος στόπερ Καμπάκ, που μόλις το Σάββατο έκανε ντεμπούτο, κόντρα στη Λέστερ.

Η Λειψία έχει μπροστά της μια καλή ευκαιρία να είναι ανταγωνιστική για την πρόκριση και έχει υλικό μεσοεπιθετικά που μπορεί να βάλει δύσκολα στη Λίβερπουλ. Στα προγνωστικά για το Champions League, ένα μπετ που μπορεί να ενταχθεί στο παιχνίδι μας είναι το «ατομικό» οver 1,5 της Λειψίας σε τιμή 2.30, τα αμυντικά προβλήματα της Λίβερπουλ θα «βοηθήσουν» προς αυτήν την κατεύθυνση.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Σκόρερ
22:00
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν
Εμπαπέ anytime scorer
2.30
Μονό
22:00
Λειψία - Λίβερπουλ
Λειψία οver 1,5
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις