Παράδοση, φόρμα και κίνητρο

Παράδοση, φόρμα και κίνητρο

Πρώτη αγωνιστική μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου και μένει να δούμε πως θα αξιοποιήσουν οι ομάδες τα νέα πρόσωπα.

  • Θυμίζω ότι μπορείτε να δείτε όλες τις μεταγραφές που έγιναν στο ιταλικό πρωτάθλημα αναλυτικά εδώ.

Στα σημερινά, λοιπόν! Θέλω πολύ να ποντάρω στο να πάρει κάτι θετικό η αγαπημένη μου Τορίνο απέναντι στην Αταλάντα, ειδικά μετά την άφιξη του Μαντράγκορα. Όμως, σταθερότητα δεν υπάρχει σε καμία από τις δύο ομάδες, άρα θα αφήσω το παιχνίδι εκτός.

Σασουόλο – Σπέτσια

Δύσκολες μέρες περνάνε και οι δύο ομάδες, καθώς έχουν καιρό να πανηγυρίσουν κάποια νίκη. Οι «νεροβέρντι» έχουν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και πληρώνουν τις κακές εμφανίσεις του Καπούτο, ο οποίος προσπαθεί να ανακάμψει. Από την άλλη, η Σπέτσια μετρά τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και εκτιμώ πως το αρνητικό σερί θα επεκταθεί. Με αντικειμενικά κριτήρια η Σασουόλο έχει καλύτερο σύνολο και πιστεύω πως θα κάνει το παν για να ξεπεράσει την «κοιλιά» που έχει κάνει στους τελευταίους αγώνες.

Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν και πως ο Καπούτο θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

Γιουβέντους – Ρόμα

Συνήθως αποφεύγω οποιαδήποτε πρόβλεψη στα ντέρμπι. Μου έκανε, όμως, μεγάλη εντύπωση ένα στατιστικό. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχουν γίνει πέντε πέναλτι ( 2 Γιούβε – 3 Ρόμα). Με γνώμονα, λοιπόν, την προϊστορία θα ποντάρω στο να έχουμε την εσχάτη των ποινών στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Τζένοα – Νάπολι

Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι, που δείχνουν αναγεννημένοι. Απαριθμούν στους τέσσερις τελευταίους αγώνες τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχουν κρατήσει σε όλα την εστία τους ανέπαφη. Στην Νάπολι έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και έχουν ανέπαφη εστία στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους. Το διπλό θα είχε μεγάλο ρίσκο με την φόρμα των γηπεδούχων, οπότε δεν το επιλέγω.

Εκτιμώ πως στο ημίχρονο δεν θα χάνουν οι γηπεδούχοι και πως εν τέλει δεν θα χάσουν ούτε οι φιλοξενούμενοι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:00
Σασουόλο - Σπέτσια
1
1.80
Σκόρερ
16:00
Σασουόλο - Σπέτσια
Καπούτο anytime scorer
1.95
Ειδικό
19:00
Γιουβέντους - Ρόμα
Καταλογισμός πέναλτι
2.30
Ειδικό
21:45
Τζένοα - Νάπολι
1Χ ημίχ. / Χ2 τελ.
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις