ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Το μεταγραφικό "παζάρι" του Γενάρη στη Serie A

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Το μεταγραφικό "παζάρι" του Γενάρη στη Serie A

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Το μεταγραφικό “παζάρι” του Γενάρη στη Serie A

Το μεταγραφικό "παζάρι" του Γενάρη στη Serie A

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι μία σημαντική ευκαιρία για όλους τους συλλόγους. Οι περισσότερες ομάδες καλύπτουν τα κενά τους, ενώ όσες άλλαξαν στόχους μέσα στην σεζόν κάνουν αναπροσαρμογές στο ρόστερ.

Σχετικά ήσυχη θα χαρακτήριζα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην Ιταλία. Λίγες μεταγραφικές κινήσεις από τις ομάδες κι ακόμη λιγότερες αποχωρήσεις. Ως συνήθως είχαμε μεταγραφές παικτών ανάμεσα στις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς και πληθώρα κινήσεων από τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Αρκετές ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις επιθετικών, οι οποίες σε μερικές περιπτώσεις δημιούργησαν ένα ντόμινο προσθηκών/αποχωρήσεων.

Ακόμη, μερικές ιταλικές ομάδες επέλεξαν ταλέντα από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, όπως την Μπάγερν και την Μάντσεστερ Σίτι.

Η πιο ηχηρή μεταγραφική κίνηση ήταν αναμφίβολα η αποχώρηση του Γκόμεζ από την Αταλάντα, με προορισμό την Σεβίλλη.

Μίλαν 

Σίγουρα η προσθήκη του Μάντζουκιτς ήταν η δημοφιλέστερη, αλλά ο Τομόρι και ο Μεϊτέ είναι εξίσου σημαντικές μεταγραφές. Οι «Ροσονέρι» έκαναν κινήσεις ουσίας δίνοντας βάθος στο ρόστερ τους με ποιοτικές επιλογές, κάτι που ήταν απαραίτητο για να διατηρηθεί η ομάδα σε ρυθμούς πρωταθλητισμού.

Ίντερ

Η μόνη κίνηση άξια αναφοράς είναι η αποχώρηση του Ναϊνγκολάν, που ήταν αναμενόμενη μετά τις ολιγόλεπτες συμμετοχές του Βέλγου στην ομάδα του Κόντε.

Προσωπικά θεωρώ πως η παραμονή του Έρικσεν θα είναι καθοριστική για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ίσως τελικά να είναι η «μεταγραφή» του χειμώνα για την Ίντερ.

Ρόμα

Ο Τζέκο τελικά παρέμεινε, με τους οπαδούς των Ρωμαίων να ζητάνε ανακωχή ανάμεσα στον Βόσνιο και τον προπονητή τους, για το καλό του συλλόγου.

Η επιστροφή του Ελ Σαράουι σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα επιθετικά, καθώς ο παίκτης είναι γνώστης της ιταλικής πραγματικότητας και θα επανενταχθεί γρήγορα στον σύλλογο.

Δεύτερη προσθήκη ο δεξιός οπισθοφύλακας Ρέινολντς, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ΗΠΑ, με την απόκτηση του να χαρακτηρίζεται μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την Ρόμα. Ο Αμερικάνος είχε 17 συμμετοχές φέτος στο MLS, μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Γιουβέντους

Εκτός από το καθιερωμένο «παιδομάζωμα» και την αλλαγή ομάδας στους δανεικούς της, η “Γιούβε” δεν έκανε κάποια μεταγραφική κίνηση.

Νάπολι

Χωρίς προσθήκη και η ομάδα του Γκατούζο. Σημαντική όμως η επιστροφή του Οσίμεν στην επίθεση.

Στις αποχωρήσεις ξεκαθάρισε το ρόστερ της με την φυγή των Μίλικ και Γιορέντε επιθετικά, ενώ αποχώρησε και ο Μάλκουιτ που δεν είχε σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Λάτσιο

Μόνο σε κάποιες αναπροσαρμογές του ρόστερ προχώρησαν οι «Λατσιάλι». Ο Μουσάτσιο να ήρθε από την Μίλαν και ο Βάβρο να αποχώρησε για την ισπανική Ουέσκα, με δανεισμό.

Αταλάντα

Σίγουρα το κενό που άφησε ο Γκόμεζ είναι μεγάλο, όμως η Αταλάντα είχε παίκτες στην θέση του για κάλυψη και ήρθε η ώρα να αποδείξουν την αξία τους.

Όσον αφορά τις προσθήκες ήρθε ο Κοβαλένκο από την Σαχτάρ για να αυξηθούν οι επιλογές μεσοεπιθετικά. Ο Ουκρανός είχε φέτος οκτώ συμμετοχές και τέσσερα γκολ, με την ομάδα του.

Ακόμη, ήρθε ο Δανός Μάχλε από την Γκένκ, με σκοπό να καλύψει το κενό που άφησε ο Πιτσίνι στα δεξιά της άμυνας. Ο Ιταλός δεν έπεισε και έγινε διακοπή του δανεισμού του.

Σασουόλο

Βερόνα

Η ανάγκη για απόκτηση επιθετικού εμφανίστηκε από τις πρώτες αγωνιστικές. Η προσθήκη του Λαζάνια θεωρώ πως θα είναι από τις πιο επιτυχημένες του χειμώνα. Ο Ιταλός επιθετικός θα προσθέσει ταχύτητα στην επίθεση της Ελλάς. Σημαντική είναι και η προσθήκη του Στουράρο στο κέντρο.

Αποχώρησε ο Ντι Κάρμινε, ο οποίος μετά την απόκτηση επιθετικού θα είχε ακόμη λιγότερο αγωνιστικό χρόνο.

Σαμπντόρια

Ο Κουαλιαρέλα είναι εξαιρετικός επιθετικά, όμως πάντα χρειάζονται εναλλακτικές. Για αυτό τον σκοπό αποκτήθηκε ο Τορεγκρόσα. Ο Ιταλός επιθετικός έκανε πέρσι εξαιρετικό δεύτερο γύρο με την Μπρέσια και σε αυτό ελπίζει και φέτος. Ήδη στην πρώτη του συμμετοχή κατάφερε να σκοράρει.

Φιορεντίνα

Οι «Βιόλα» επιθετικά έχουν αρκετές λύσεις, όμως δεν πείθουν αρκετά. Η απόκτηση επιθετικού ήταν αναμενόμενη και ήρθε από την Ρωσία, με τον Κοκόριν να αποκτάται από την Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Ρώσος επιθετικός μέτρησε 8 συμμετοχές στο πρώτο μισό, μετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ.

Αποχώρησε ο Λιρόλα, ο Σαπονάρα και ο Ντάνκαν. Παίκτες που από ότι φαίνεται δεν χωρούσαν στο ρόστερ της ομάδας.

Μπενεβέντο

Αποκτήθηκε με δανεισμό ο φέρελπις επιθετικός Γκάιχ από το Ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ με τον ίδιο τρόπο ήρθε και ο Ντεπάολι από την Σαμπντόρια.

Ουντινέζε

Πολύ σημαντική η αποχώρηση του αρχηγού Λαζάνια, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Γιορέντε. Δεύτερη σημαντική αποχώρηση ήταν αυτή του Μαντράγκορα, του οποίου το κενό δεν καλύφθηκε.

Αποκτήθηκε με δανεισμό ο ταλαντούχος εξτρέμ Μπράαφ, από την Μάντσεστερ Σίτι.

Τζένοα

Πούλησε το μεγαλύτερο της ταλέντο στην Γιούβε. Όμως ο Ροβέλα παρέμεινε με δανεισμό. Από την συμφωνία της πώλησης απέκτησε δυο ταλέντα μεσοεπιθετικά τον Πορτανόβα και τον Πετρέλι (όχι τον Θάνο).

Ακόμη, προχώρησε σε δύο δανεισμούς που θα βοηθήσουν στην αποφυγή του υποβιβασμού. Πρώτος ο Στρότμαν που είναι αξιόπιστη λύση στο κέντρο. Δεύτερος ο Ονγκουένε, που έρχεται με σκοπό να δώσει σταθερότητα στα μετόπισθεν.

Μπολόνια

Ενίσχυση στην άμυνα για τον Μιχαΐλοβιτς με τρεις προσθήκες. Για το κέντρο της άμυνας αποκτήθηκε ο έμπειρος Σουμαόρο και ο νεαρός Άντοφ, ενώ για τα δεξιά ο Φαράγκο.

Αποχώρησε ο Ντένσβιλ με δανεισμό, καθώς δεν κρίθηκε ικανός να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Σπέτσια

Μόνη προσθήκη ο Σαπονάρα από την Φιορεντίνα, με δανεισμό. Όμως, ακόμη σημαντικότερη προσθήκη θεωρείται η επιστροφή του τρομερού επιθετικού Γκαλάμπινοφ.

Τορίνο

Η αποχώρηση του Μεϊτέ, έφερε την προσθήκη του ικανότατου Μαντράγκορα. Ο Ιταλός Regista ταιρίαζει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού της Τορίνο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.

Ακόμη, αποκτήθηκε για την επίθεση ο Σανάμπρια, από την ισπανική Μπέτις. Είχε κάνει αξιόλογη χρονιά πέρσι με την Τζένοα, καθώς σκόραρε έξι φορές και μοίρασε τρεις ασίστ.

Κάλιαρι

Εξαιρετικής σημασίας προσθήκη για την αποφυγή του υποβιβασμού η επιστροφή του Ναϊνγκολάν. Ο Βέλγος δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε από τον Κόντε και επέλεξε να επιστρέψει στην Σαρδηνία. Ακόμη, η απόκτηση του Ντάνκαν θα προσθέσει ταχύτητα και εμπειρία στο ρόστερ. Στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου αποκτήθηκε και ο Ρουγκάνι, για να βοηθήσει αμυντικά.

Πάρμα

Παρά την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Πάρμα επέλεξε να ξοδέψει τα χρήματα της για να αποκτήσει ταλέντα. Έτσι, αποκτήθηκε ο Ντένις Μαν. Η απόκτηση του ταλαντούχου Ρουμάνου έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο νεαρός καταγράφει εξαιρετικά στατιστικά, καθώς σε δεκαοκτώ συμμετοχές μετρά δεκατέσσερα (!) τέρματα και έξι ασίστ.

Ακόμη, αποκτήθηκε ο «δικός μας» Ζαγαρίτης και ο Ζίρκζε από την Μπάγερν Μονάχου.

Όσον αφορά τις έμπειρες προσθήκες, ήρθε ο Μπάνι και ο Κόντι για να προσθέσουν εμπειρία στην άμυνα.

Κροτόνε

Ο Ντι Κάρμινε αποκτήθηκε για να δώσει ακόμη μία επιθετική λύση. Επιπλέον, ήρθε και ο Ουνάς για να βοηθήσει και αυτός επιθετικά την ουραγό του πρωταθλήματος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις