Μεταγραφές, επιστροφές… καταστροφές

Μεταγραφές, επιστροφές... καταστροφές

Γεμάτη ημέρα σήμερα με πολύ ωραίους αγώνες. Εκτός επιλογών το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Αταλάντα και Λάτσιο, ενώ εκτός μένει το Κροτόνε – Τζένοα και το Κάλιαρι Σασουόλο.

Σπέτσια – Ουντινέζε

Αναμένω ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι. Στην Σπέτσια αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα στον θεσμό του κυπέλλου και έδειξαν μεγάλα κενά στην άμυνα. Έχουν δεχθεί οκτώ τέρματα στους τελευταίους δύο αγώνες. Επιστρέφει ο εξαιρετικός επιθετικός Γκαλάμπινοφ στην ενδεκάδα και σίγουρα θα αποτελέσει πηγή κινδύνου. Στο Ούντινε σίγουρα θα στοίχισε στο ψυχολογικό κομμάτι η αποχώρηση του αρχηγού Λαζάνια. Η τελευταία νίκη των φιλοξενούμενων ήταν στις αρχές του Δεκεμβρίου και απέναντι στην Σπέτσια θα επιδιώξουν να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί.

Θα ποντάρω στο αμφίτερμα και στο να σκοράρει ο Γκαλάμπινοφ.

Νάπολι – Πάρμα

Εύκολη πρόκριση μεσοβδόμαδα για την ομάδα του Γκατούζο στο κύπελλο, η οποία κάπως βοήθησε ψυχολογικά μετά την ήττα από την Βερόνα για το πρωτάθλημα. Η επιστροφή του Οσίμεν βάζει δύσκολα στον Πετάνια, ο οποίος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην χάσει την θέση του. Στην Πάρμα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν θεωρώ πως βοηθά. Ειδικά απέναντι στις μεγάλες ομάδες χάνουν με κάτω τα χέρια.

Θεωρώ πως η Νάπολι θα κερδίσει και πως ο Πετάνια θα βρει δίχτυα.

 Ρόμα – Βερόνα

Δείτε το άρθρο μου για την φετινή πορεία της Ελλάς Βερόνα εδώ!

Παρελθόν αποτελεί ο Τζέκο από την Ρόμα και αυτό σημαίνει ένα τέλος εποχής. Ο προπονητής της Ρόμα πλέον θα εφαρμόζει ένα πιο ευέλικτο στυλ επιθετικά, μακριά από τα συστήματα που ήθελαν την επίθεση να βασίζεται σε έναν βαρύ επιθετικό. Στη Βερόνα η μεταγραφή του Λαζάνια στην επίθεση θα φέρει περισσότερη ταχύτητα επιθετικά και ελπίζουμε αποτελεσματικότητα.

Θα ποντάρω στο αμφίτερμα και στο να σκοράρει ο Λαζάνια στο ντεμπούτο του.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Σκόρερ
13:30
Σπέτσια - Ουντινέζε
Γκαλάμπινοφ anytime scorer
3.25
Δυάδα (2.90)
13:30
Σπέτσια - Ουντινέζε
Goal/goal
1.78
21:45
Ρόμα - Ελλάς Βερόνα
Goal/goal
1.62
Μονό
19:00
Νάπολι - Πάρμα
1 -1 AH
1.87
Σκόρερ
21:45
Ρόμα - Βερόνα
Λαζάνια anytime scorer
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις