Με φόρα από τα προκριματικά στο US Open

Με φόρα από τα προκριματικά στο US Open

Αρχή στα προγνωστικά τένις των αγώνων του US Open με δυάδα στήριξης των φορμαρισμένων αουτσάιντερ.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Ξεκινάει σήμερα το US Open, το τέταρτο και τελευταίο για φέτος Grand Slam και φυσικά θα αποτελέσει βασική μας πηγή από την οποία θα βρούμε στοιχηματικές επιλογές που θα μας στείλουν ταμείο στα προγνωστικά τένις για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Από το τουρνουά θα λείψουν ο Νόβακ Τζόκοβιτς λόγω του γνωστού θέματος του με τον εμβολιασμό αλλά και ο τραυματίας Σάσα Ζβέρεφ γεγονός που αφήνει ανοιχτές πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου από διάφορους παίκτες. Αυτοί είναι το νο1 του κόσμου και περσινός θριαμβευτής Ντανίιλ Μεντβέντεφ,  ο υπερ-ταλαντούχος και δική μας επιλογή Κάρλος Αλκαράζ αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ειδικά εάν θυμηθεί το καλό πρόσωπο που έχει δείξει στους αγώνες του άλλου Grand Slam σε σκληρή επιφάνεια, του Australian Open.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Προγνωστικά τένις: Τζάρι – Μπερετίνι

Από το τουρνουά των προκριματικών δεν προέκυψε κάποια καλή επιλογή στα προγνωστικά τένις αλλά μας έδωσε μια καλή εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται κάποιοι πιο άγνωστοι στο ευρύ κοινό τενίστες στους οποίους θα βασίσουμε τις σημερινές μας επιλογές.

Ο πρώτος αγώνας που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτός του qualifier Χιλιανού Νίκολας Τζαρί νο120 στον κόσμο εναντίον του Ματέο Μπερετίνι. Ο Χιλιανός έδειξε καλά στοιχεία στα προκριματικά και είναι παίκτης που στην καλή του μέρα με το δυνατό του σερβίς μπορεί να βάλει δύσκολα σε ανώτερους από αυτόν τενίστες. Στην ιστορία του στο US Open έχει μία νίκη και δύο ήττες αλλά σε όλους τους αγώνες κέρδισε πάνω από 24 games είτε έχασε είτε κέρδισε.

Ο Μπερετίνι διανύει μια ιδιαίτερη χρονιά στην οποία είχε και τίτλους αλλά και τραυματισμούς ή προβλήματα με τον covid που τον απέτρεψαν από το να συμμετάσχει στο αγαπημένο του Wimbledon. Η προετοιμασία του ενόψει του US Open δεν έχει στεφθεί και με επιτυχία καθώς αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο και στο Μόντρεαλ (από Καρένο Μπούστα) και στο Σινσινάτι  (από Τιαφόε). Το γεγονός να πάρει ο Τζαρί πάνω από 14,5 games στον αγώνα αποτιμάται στο 1.75 στο Pamestoixima.gr και θα το επιλέξουμε.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Κόρντα – Μπαγνίς

Ίδια λογική θα ακολουθήσουμε και στην δεύτερη μας επιλογή από τον αγώνα του Αργεντινού Μπαγκνίς με τον Αμερικανό Κόρντα. Ο έμπειρος Αργεντίνος είναι σίγουρα γνωστός για τα αποτελέσματα του στην χωμάτινη επιφάνεια αλλά φέτος έχει επτά νίκες σε 14 αγώνες και στη σκληρή επιφάνεια. Πέρασε με σχετική άνεση τα προκριματικά χάνοντας μόλις ένα σετ. Ο Κόρντα δεν δείχνει να συνεχίζει την καλή χρονιά που είχε το 2021 και τον εδραίωσε μέσα στο τοπ 50.

Φέτος έχει 22 νίκες αλλά και 16 ήττες χωρίς κάποιον τίτλο ή τελικό. Η εκτίμηση και εδώ είναι να πάρει πάνω από 12,5 games ο Μπαγκνίς και τη βρίσκουμε επίσης στο Pamestoixima.gr στην τιμή του 1.70. Αν συνδυάσουμε μάλιστα τις δύο επιλογές έχουμε μια δυάδα που τριπλασιάζει την επένδυση μας στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Δυάδα απόδοσης 2.98
18:00
Κόρντα - Μπαγνίς
Μπαγνίς συνολικά κερδισμένα games: Over 12,5
1.70
19:15
Τζάρι - Μπερετίνι
Τζάρι συνολικά κερδισμένα games: Over 14,5
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις