Μακροχρόνια προγνωστικά τένις σε τιμές μέχρι και 8.00

Μακροχρόνια προγνωστικά τένις

Μακροχρόνια προγνωστικά τένις βασισμένά στο ταλέντο του Αλκαράζ αλλά και στην στατιστική σε αποδόσεις μέχρι 8.00.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Ένα κακό πρώτο σετ του Στέφανου Τσιτσιπά μας στέρησε το απόλυτο στα προγνωστικά τένις τις προάλλες αλλά η προσέγγιση των αγώνων αποδείχτηκε πολύ σωστή. Ο Έλληνας άσος «πέταξε» το πρώτο σετ αλλά κέρδισε άνετα τα επόμενα δύο (6-0 & 6-3) ενώ ο Σαποβάλοφ όχι μόνο δυσκόλεψε τον μεγάλο Ναδάλ αλλά τον κέρδισε κιόλας δικαιώνοντας την επιλογή να τον στηρίξουμε με χάντικαπ. Στο σημερινό άρθρο θα προτείνουμε κάποια αξιόλογα μακροχρόνια προγνωστικά τένις, κυρίως από το Rolland Garros που ξεκινάει σε μια εβδομάδα αλλά και από το US OPEN που θα είναι στο τέλος του καλοκαιριού.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Μακροχρόνια προγνωστικά τένις

Η πρώτη μας επιλογή είναι αυτή που όλος ο κόσμος του τένις βλέπει να έρχεται… το τρομερό ταλέντο του 19χρονου Κάρλος Αλκαράζ λάμπει εκτυφλωτικά μέσα στο 2022 καθώς ο νεαρός έχει ήδη δύο Masters ATP 1000 τίτλους, κάμποσες top5 νίκες αλλά και ένα από τα καλύτερα ρεκόρ της χρονιάς. Βρίσκεται στο νο6 στον κόσμο αλλά το ταβάνι του δεν είναι άλλο από το νο1 στον κόσμο και δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι μπορεί να το πετύχει πριν το τέλος του 2022!

Φυσικά μεγάλο ρόλο στο να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται είναι το να κερδίσει Grand Slam και σε αυτό θα ποντάρουμε σήμερα επιλέγοντας στο να το κάνει είτε στο Rolland Garros είτε (και) στο US Open όπου η απόδοση είναι και μεγαλύτερη. Σημαντικό σε τέτοια μακροχρόνια στοιχήματα είναι να έχουμε το νου μας και στο cash out που μπορεί να αξίζει να το επιλέξουμε εάν η επιλογή μας προχωρήσει αρκετά στο τουρνουά.

Η δεύτερη μας επιλογή θα είναι πάλι από το Rolland Garros και από την κατηγορία των συνολικών άσων. Η στατιστική ιστορία του συγκεκριμένου τουρνουά τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι στο τουρνουά γίνονται περίπου 1.600 άσοι. Σε αυτό το νούμερο κινήθηκαν οι διοργανώσεις του ’21, του ’19 και του ’18 με μόνη εξαίρεση το 2020 που έγιναν 1.200 άσοι.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Ήταν όμως τότε που η διοργάνωση μετακινήθηκε στο τέλος Σεπτεμβρίου λόγω της πανδημίας ενώ παραδοσιακά λαμβάνει χώρα τέλος Μαΐου και αυτό οδήγησε και σε ηχηρές απουσίες που σαφέστατα επηρέασαν τον συνολικό αριθμό των άσων. Στην φετινή διοργάνωση βλέπουμε ότι με εξαίρεση τον Ματέο Μπερετίνι και τον Νίκ Κύργιο όλοι οι υπόλοιποι που στατιστικά είναι στο τοπ20 των συνολικών άσων για το 2022 θα συμμετάσχουν. Βλέποντας και το line να είναι στους 1.540 άσους θα επιλέξουμε το over στην τιμή του 1.87 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Μακροχρόνιο Rolland Garros
Rolland Garros 2022 Νικητής
Κάρλος Αλκαράζ
3.00
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Rolland Garros
Ειδικά Διοργάνωσης - Άνδρες
Συνολικοί άσοι: over 1.540,5
1.87
BET: 25 units
Μακροχρόνιο US OPEN
US OPEN 2022 Νικητής
Κάρλος Αλκαράζ
8.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις