Βέλγιο – Μαρόκο

Βέλγιο - Μαρόκο

Ζευγάρι: Βέλγιο – Μαρόκο

Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2022  (Ώρα GR):  15:00

Γήπεδο: Αλ Τουμάμα   Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις:  1.603.855.40 

Διαιτητής: Σέζαρ Ράμος (Μεξικό)

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Προϊστορία:  Τρεις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν, δύο σε φιλικές αναμετρήσεις και μια σε Μουντιάλ. Δύο νίκες για τους Βέλγους και μια για τους Μαροκινούς.

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Μια φορά σε τελική φάση συναντήθηκαν οι ομάδες, στο Μουντιάλ του 1994, με τους Βέλγους να κερδίζουν με 1-0.

 

Βέλγιο

Ρεπορτάζ:  Με το δεξί ξεκίνησε το Βέλγιο τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Νίκησε με 1-0 τον Καναδά, σε μια αναμέτρηση που δεν ήταν καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσίασαν οι Βέλγοι με την εμφάνιση τους, αντιθέτως προβλημάτισαν. Απέναντι στο Μαρόκο καλούνται να βρουν λύσεις στις αδυναμίες τους, αλλιώς θα μπλέξουν και θα βρεθούν εκτεθειμένοι.

Stat attack: Το διάστημα που πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ είναι από το 60ό λεπτό έως το 75ο, έχοντας σκοράρει το 24% των τερμάτων της στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αγωνιστικά νέα: Στην αποστολή βρίσκεται ο Λουκάκου, όμως  δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε κόντρα στο Μαρόκο.

Πώς παίζει: Διαχρονικά ο Μαρτίνεθ δεν έχει αποχωριστεί σχεδόν ποτέ την τριάδα στην άμυνα στα έξι χρόνια του ως προπονητής του Βελγίου. Συνήθως προτιμά το 3-4-3 ή το 3-4-2-1, αν χρειαστεί και το 3-4-1-2.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κουρτουά – Τεατέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν – Καστάν, Βίτσελ, Τίλεμανς, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Τροσάρ – Μπατσουαγί.

 

Μαρόκο

Ρεπορτάζ:  Σε μια αναμέτρηση χωρίς πολλές ιδιαίτερες στιγμές, το Μαρόκο ήρθε ισόπαλο με 0-0 κόντρα στην φιναλίστ του 2018 Κροατία. Είχε τις στιγμές τους στο ματς, αφήνοντας την μπάλα στους Κροάτες  πατώντας όμως περιοχή πιο εύκολα από τους αντιπάλους. Έτσι πήρε έναν σημαντικό βαθμό και θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με το Βέλγιο.

Stat attack: Στα τελευταία έξι ματς, μετράει πέντε no goal.

Αγωνιστικά νέα: Πέρα από τις γνωστές απουσίες που έμειναν εκτός Μουντιάλ, δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς.

Πως παίζει: Όλα για όλα τα παίξει ο Ρέγκιγι. Οι Μαζραουί, Σάις και Ασράφ νιώθουν ενοχλήσεις, όμως ο προπονητής του Μαρόκο δήλωσε διατεθειμένος να ρισκάρει τα πάντα και θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Χακίμι, Σαΐς, Νταρί, Μαζραουί – Άμπραμπατ, Μπουφάλ –  Ζίγιες, Αρίτ, Μπουφάλ – Εν Νεσιρί.

Προγνωστικά

Πήραν το τρίποντο οι Βέλγοι όμως δεν έπεισαν. Και η εικόνα τους δεν δείχνει να τα βγάζει εύκολα πέρα με τους σκληροτράχηλους Μαροκινούς, οι οποίοι θα τα παίξουν όλα για όλα. Νομίζω πως το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.10 είναι μια πολύ καλή επιλογή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Special bet: Αξίζει να κοντράρουμε τους Βέλγους σε αυτή την αναμέτρηση, σύμφωνα τα δείγματα που έχουμε. Δε θα με εκπλήξει να προηγηθούν οι Μαροκινοί, στο 2.65.

Players bet: Περιμένω γκολ από το Ζίγιες στην επιστροφή του στην εθνική σε απόδοση 7.50.

Fun bet: Όπως προανέφερα πολύ πιθανή μια γκέλα των Βέλγων σήμερα. Στο 8.50 πληρώνει το διπλό συνδυαστικά με το under 2,5.  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις