Σενεγάλη – Ολλανδία

Σενεγάλη - Ολλανδία

Ζευγάρι: Σενεγάλη – Ολλανδία

Ημερομηνία: 21 Νοεμβρίου 2022  Ώρα (GR): 18:00

Γήπεδο: Στάδιο Al-Thumama (40.000)  Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις: 5.90 – 3.70 – 1.63

Διαιτητής: –

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, ούτε καν σε φιλικό, ούτε φυσικά σε τελική φάση Μουντιάλ.

Σενεγάλη

Ρεπορτάζ: Το πρώτο τρόπαιο σε μεγάλο τουρνουά για την Σενεγάλη ήρθε νωρίτερα φέτος, όταν κέρδισε στα πέναλτι την Αίγυπτο για να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία όπως στο Mundial του 2002 όταν έφθασε στα προημιτελικά. Πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας ο Αλιού Σισέ, ο οποίος είναι προπονητής της εθνικής από τον Μάρτιο του 2015 και έχει αλλάξει την μοίρα της ομάδας προς το καλύτερο.  Είχε παρουσία στο παγκόσμιο κύπελλο του 2018, στον τελικό κυπέλλου εθνών Αφρικής 2019 μέχρι και την κατάκτηση του το 2022. Μια ήττα μόνο φέτος, εκτός έδρας στο διπλό αγώνα με την Αίγυπτο (1-0) για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Τα βαριά χαρτιά της ομάδας είναι ο τερματοφύλακας Μεντί, ο αμυντικός Κουλιμπαλί, οι οποίοι αγωνίζονται στην Τσέλσι και ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Μανέ.

Stat Attack

  • Αήττητη το 2021 με δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες
  • Το 2022 σε 13 αγώνες έχει εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.
  • 3-3-2 στα δυο προηγούμενα παγκόσμια κύπελλα

Αγωνιστικά νέα: Η απουσία του επιθετικού της Σαντιό Μανέ επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα. Κλήθηκε στην αποστολή σε περίπτωση που προλάβει ν’ αποθεραπευτεί αλλά τελικά θα χάσει όλη την διοργάνωση.

Πως παίζει: Λάτρης του επιθετικού 4-3-3 ο προπονητής της Σενεγάλης και δικαιολογημένα αφού με αυτό πέτυχε τις περισσότερες νίκες. Δεύτερη επιλογή το πιο αμυντικό 4-2-3-1  αναλόγως ομάδων και κατάστασης.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3) : Ε. Μεντί – Κουλιμπαλί, Ντιαλλό, Τουρέ, Σαμπαλί – Γκεϊέ, N. Μεντί, Π. Σαρ, – Ι. Σαρ, Ντία, Ντιεντιού

Ολλανδία

Ρεπορτάζ: Το μόνιμο μεγάλο στοίχημα της Ολλανδίας είναι το παγκόσμιο κύπελλο. Έχει χάσει τρεις τελικούς στο παρελθόν, με τελευταία το 2010 στην Νότιο Αφρική. Ήταν απούσα το 2018 ενώ το 2010 έχασε στον τελικό από την Ισπανία, με 0-1 στην παράταση και το 2014 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Προπονητής είναι ο Λουίς φαν Χάαλ ο οποίος ανέλαβε την ομάδα αρχές Αυγούστου του 2021 για τρίτη φορά στην καριέρα του. Έκτοτε η ομάδα δεν έχει αποχωρήσει από το γήπεδο ηττημένη. Στα προκριματικά του Mundial γκέλαρε μόνο την πρώτη αγωνιστική στην έδρα της Τουρκίας αλλά έπειτα με επτά νίκες και δυο ισοπαλίες τερμάτισε πρώτη στον όμιλο. Στο Nations League φέτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της επίσης στην πρώτη θέση με πέντε νίκες και μια ισοπαλία έχοντας αντιπάλους το Βέλγιο, την Πολωνία και την Ουαλία.

Stat attack: 

  • Οι Ολλανδοί έχουν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 15 ματς
  • Στα οχτώ ματς του Nations League και των φιλικών φέτος έχει έξι goal/goal
  • Στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, όταν προηγήθηκαν με 0-1, κέρδισαν τον αγώνα

Αγωνιστικά νέα: Την πρώτη αγωνιστική θα απουσιάσει λόγω μικροπροβλήματος ο Ντεπάι, αλλά όπως ίδιος ανέφερε στους δημοσιογράφους σχετικά με την πρόβλημά του: «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται». Αμφίβολος είναι επίσης ο μεσοαμυντικός Μάρτιν ντε Ροον της Αταλάντα.

Πως παίζει: Έχει δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα σχήματα ο Λουίς φαν Χάαλ. Κατά την διάρκεια των προκριματικών κρατούσε σταθερά ένα επιθετικό 4-3-3 ενώ φέτος το μετέτρεψε σε 3-5-2 το οποίο του έδωσε και την πρωτιά στο Nations League.

Πιθανή εντεκάδα (3-5-2): Μπίλοου – Βαν Ντάικ, Ντε Λίχτ, Τίμπερ – Ντε Γίονγκ, Κλάασεν, Ντάμφρις, Μπέργκουις, Μπλίντ – Μπερχβάιν, Γκάκπο

Προγνωστικά

Η Σενεγάλη απαρτίζεται από παίχτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και αρκετοί από αυτούς έχουν μεγάλη εμπειρία.  Η Ολλανδία όμως αποτελεί πιο έμπειρο σύνολο. Πολύ συχνή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο στα παιχνίδια και των δυο ομάδων. Θα επιλέξουμε πρώτο γκολ να επιτευχθεί μετά το 28o λεπτό με απόδοση 2.06.

  • Special bet: Η Ολλανδία αναμένεται να γίνει οδηγός του αγώνα σχετικά από νωρίς. Μια επιλογή επίσης είναι και τα κόρνερ, όπου τα over 5,5 κόρνερ της φιλοξενούμενης τα βρίσκουμε με απόδοση 2.00.
  • Player’s bet: Σε φόρμα βρίσκεται ο επιθετικός του Άγιαξ,  Στ. Μπερχβάιν, οποίος σκοράρει συχνά και με την εθνική Ολλανδίας. Με τον Ντεπάι απών αναμένεται ν’ αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση. Την επιλογή Σκόρερ Στ. Μπερχβάιν το βρίσκουμε σε απόδοση 3.00.
  • Fun bet: Οι Σενεγαλέζοι μπορούν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους για ένα ημίχρονο. Στο τέλος αναμένεται να επικρατήσει το φαβορί που είναι η Ολλανδία. Θα κρατήσουμε το Χ ημίχρονο / 2 τελικό & Σκόρερ Στ. Μπερχβάιν με απόδοση 11.50.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις