Οι Άστρος και τα… ειδικά παικτών

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μετά τα ταμεία της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Δογαντζής επανέρχεται με επιλογές από την MLB.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε στην προηγούμενη στήλη, καθώς όλα τα ειδικά παικτών πέρασαν στο απόλυτο, σε εξαιρετικές αποδόσεις. Σήμερα, στο κλείσιμο της αγωνιστικής, θα έχουμε πάλι ειδικά παικτών καθώς και σημεία από μία αναμέτρηση. προγνωστικά μπέιζμπολ

Οι Άστρος και τα... ειδικά παικτών

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Ρόιαλς vs Άστρος

Τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Οι Ρόιαλς (17-34) πραγματοποιούν τραγική σεζόν. Παρ’ όλα αυτά κέρδισαν τα ξημερώματα τους Άστρος (34-19) με 6-0. Σήμερα στο ανάχωμα για την ομάδα του Κάνσας θα ξεκινήσει ο Τζον Χίσλι, ο οποίος δίνει κατά μέσο όρο 4.66 run. Από την άλλη, οι Άστρος κατεβάζουν το βαρύ πυροβολικό τους, τον Φράμπερ Βαλντέζ, ο οποίος δίνει μόλις 2,50 run μέσο όρο.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Διαφορά κλάσης μεταξύ των πίτσερ και αυτό μας οδηγεί στο να εμπιστευτούμε τους Άστρος. Θα πάρουμε μία combo επιλογή. Τη νίκη των Άστρος (με χάντικαπ -1,5) σε συνδυασμό με το under 13,5 run αγώνα σε απόδοση διπλασιασμού. Ακόμη θα πάρουμε και τη νίκη των Άστρος με ασιατικό χάντικαπ -2.0 .

Τα ειδικά… κολάζουν

Πάμε και στα αγαπημένα ειδικά παικτών που μας πλήρωσαν αδρά την προηγούμενη αγωνιστική. Στην αναμέτρηση των Μπλου Τζέις με τους Τουίνς θα πάμε με τη φόρμα του Βλαντιμιρ Γκερέρο και θα εμπιστευτούμε το over 0,5 run του.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ακόμη, μου προκαλεί εντύπωση το πολύ υψηλό σε απόδοση over 0,5 run του Ξάντερ Μπόγκαερτς στην αναμέτρηση των Αθλέτικς με τους Ρεντ Σοξ. Ο Μπόγκαερτς είναι πολύ καλός για να δίνεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.45 ειδικά αν αναλογιστούμε ότι στο ανάχωμα για τους Αθλέτιλς θα ξεκινήσει ο Μόντας που δίνει πάνω από 3 run σε 5 inning μέσο όρο.

Ειδικό
20:37
Μπλου Τζέις - Τουίνς
Γκερέρο over 0,5 run
1.95
Μονό
21:10
Ρόιαλς - Άστρος
2 (-2 ΑΗ)
1.91
Combo
21:10
Ρόιαλς - Άστρος
2 (-1,5 ΑΗ) & under 13,5 run
2.07
Μονό
23:07
Αθλέτικς - Ρεντ Σοξ
Μπόγκαερτς over 0,5 run
2.42
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις