Τριήμερο φωτιά σε Ισπανία και Ευρώπη

Τριήμερο φωτιά σε Ισπανία και Ευρώπη

Προγνωστικά: Στήλη τριημέρου με επιλογές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο από τον Δημήτρη Ανδρουτσόπουλο, ποντάροντας σε τρεις δυνατές μονομαχίες.

Καλησπέρα σε όλους. Τριήμερο με αρκετή στοιχηματική δράση ακολουθεί και εμείς στα προγνωστικά μας αποκλείεται να μην είχαμε πάρει θέση για τις προβλέψεις των αγώνων του επόμενου ΠΣΚ που αναμένονται καυτοί. Έχει μπόλικο υλικό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με αγώνες για το Nations League αλλά και τα playoffs των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να ξεχωρίζουν.

Πάμε λοιπόν εμείς να ξεδιαλύνουμε το κουπόνι και να δούμε με ευκρίνεια τις στοιχηματικές μας προτάσεις.

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα – Μπανταλόνα:

Πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά της ACB. Ο Καταλανικός εμφύλιος ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπανταλόνα δεσπόζει στο μπασκετικό πρόγραμμα της Παρασκευής, σε μία η αλήθεια είναι ιδιαίτερη αναμέτρηση. Η αρμάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους, δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην μαχητική Γκραν Κανάρια και παρά τις δύο νίκες που πέτυχε, θα λέγαμε πως… της βγήκε η ψυχή για να το κάνει. Παρόλα αυτά είναι το πληρέστερο σύνολο της ACB και αποτελεί το γκραν φαβορί για την κατάκτηση της.  Επιστροφή μετά από 14 χρόνια στην τετράδα για την Μπανταλόνα από την άλλη, η οποία με εκπληκτικό μπάσκετ ισοπέδωσε την Τενερίφη, έχοντας για όπλο της την επίθεση. Προτιμάει αρκετά το επιθετικό μπάσκετ, ενώ άμα σε βρει μπόσικο στην άμυνα… θα σε βομβαρδίσει με τρίποντα.

Εκτίμηση: Το παιχνίδι… δεν προσφέρεται για κάποιο σημείο, καθώς η διαφορά λογικά θα κυμανθεί στους 6-13 πόντους υπερ των γηπεδούχων. Εμείς θα πάμε με το Over 74,5 πόντους της Μπανταλόνα, στο 1.91 από το Stoiximan.gr καθώς το επιβεβαιώνει με μεγάλη ευκολία και η άμυνα των μπλαουγκράνα τελευταία πάσχει.

Προγνωστικά Ουγγαρία – Αγγλία:

Στο Σαββατιάτικο Μενού εάν και ξεχωρίζει η τιτανομαχία ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία, εμείς θα στραφούμε στην μάχη της Βουδαπέστης ανάμεσα σε Ουγγαρία και Αγγλία. Οι γηπεδούχοι ξεκινούν αυτό το Nations League με σκοπό την καλύτερη παρουσία και να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, σε έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο. Από την άλλη η Αγγλία προσπαθεί ακόμα να συνέλθει ψυχολογικά από το χαμένο Euro πριν έναν χρόνο, θέλοντας να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την διοργάνωση. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι σοβαρή και εμφανίστηκε τελευταία πάρα πολύ πειστική σε αγώνες φυσικά απέναντι σε χαμηλότερης δυσκολίας ομάδες. Θα κατέβει επιθετικά και με σκοπό να διαλύσει την αντίπαλο της, ώστε να δώσει απαντήσεις και να τελειώσει κάθε κουβέντα για την φόρμα της. Έχει νέα πρόσωπα στην αποστολή της (Μπόουεν, Τζάστιν) αλλά και τους κλασσικούς πάλιουρες (Κέιν, Πικφορντ).

Εκτίμηση: Αναμένεται ανοικτός αγώνας και από τις δύο πλευρές. Κρατάμε το καλοπληρωμένο Over 2,5 στο 2,06 από την Winmasters! 

Προγνωστικά Ουαλία – Ουκρανία:

Τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Μουντιάλ! Η ηρωική Ουκρανία επικράτησε της Σκωτίας και τώρα ταξιδεύει στο Κάρντιφ για να αντιμετωπίσει την Ουαλία στον τελικό αυτή της παρτίδας για ένα χρυσό εισιτήριο για το Κατάρ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 2-1 από την Πολωνία στο εναρκτήριο αγώνα τους για το Nations League σε ένα ματς που έμοιαζε περισσότερο με φιλικό προετοιμασίας. Τώρα πλέον με ξεκούραση και καθαρό μυαλό θα επιχειρήσουν να περάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να δώσουν την δική τους χαρακτηριστική νότα τον Νοέμβριο. Στην αντίπερα όχθη η Ουκρανία στον πρώτο της αγώνα μετά την ρωσική εισβολή, έπαιξε εκπληκτικά και επικράτησε με 3-1 της Σκωτίας. Έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και τώρα… ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, θέλοντας να πετύχει ακόμα μία έκπληξη. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που δεν είχαν λεπτό συμμετοχής μέσα στο 2022 και έχουν περάσει αρκετά με τον πόλεμο να τσακίζει ένα μέρος της πατρίδας τους.

Εκτίμηση: Όσο ρομαντική και εάν μοιάζει η ιστορία της Ουκρανίας, οι Ουαλοί θα μελετήσουν σε βάθος τα λάθη της Σκωτίας και με καλύτερη προσέγγιση θα δοκιμάσουν να πάρουν το ματς. Έχουν τους παίκτες, την κάψα και την ετοιμότητα να πάνε εκείνοι στο Κατάρ

Επιλέγουμε λοιπόν την πρόκριση της ομάδας του Γκάρεθ Μπέιλ, στο 1.87 από το PameStoixima.gr .

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπανταλόνα
Over 74,5 πόντους φιλοξενούμενου
1.91
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Αγγλία (4/6)
Over 2,5
2.06
Μονό
19:00
Ουαλία - Ουκρανία (5/6)
Πρόκριση Ουαλίας
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις