Παναθηναϊκός: Δικό του κανάλι ετοιμάζει ο Ερασιτέχνης

ΠΑΟΚ εις διπλούν και το χάντικαπ της Άλμπα

Τη δημιουργία ενός καναλιού που θα δείχνει όλους τους αγώνες όλων των τμημάτων του ΑΟ, σκέφτονται να θέσουν σε εφαρμογή οι άνθρωποι της διοίκησης του Ερασιτέχνη

Μέγιστο θέμα συζήτησης υπήρξε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» αποχώρησαν από την κεντρική διαχείριση της ΕΡΤ, καθώς έκριναν πως η πρόταση που τους έγινε δεν ήταν συμφέρουσα για το σύλλογο.

Ενόψει όμως της νέας σεζόν και με το ενδιαφέρον που υπάρχει από το κοινό του συλλόγου, στο μυαλό των ανθρώπων του Ερασιτέχνη είναι η δημιουργία ενός καναλιού που θα εκπέμπει αποκλειστικά τους αγώνες όλων των τμημάτων του ΑΟ.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στο άμεσο μέλλον, όπως και οι λεπτομέρειες αν τεθεί σε εφαρμογή η σκέψη που υπάρχει.

Αν γίνει πράξη αυτή η σκέψη των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, θα είναι ανάλογη του εγχειρήματος που προ διετίας είχε αποφασίσει να πράξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο η προσπάθεια αυτή διακόπηκε στη μέση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις