Στα προημιτελικά του Παρισιού μέχρι 3.40

Προγνωστικά τένις

Ώρα προημιτελικών στο Roland Garros και τα προγνωστικά τένις με μεγάλες αποδόσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Χαιρετώ τους Κουβανέζους. Προημιτελικά στο Roland Garros με τη χθεσινή ημέρα να έχει δύο πολύ αναμενόμενα βάση εμπορικότητας παιχνίδια. Παρόλα αυτά τα βρήκα ιδιαίτερα αψυχολόγητα και επιβεβαιώθηκα. Σήμερα έχουμε τους αγώνες του κάτω μέρος στο ταμπλό με όλα τα αουτσάιντερ μαζεμένα που θέλουν να γράψουν την δική τους ιστορία. προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις: Ρούμπλεφ – Τσίλιτς

Χρονικά θα ξεκινήσουμε. Ο Ρούμπλεφ έρχεται ξεκούραστος, αφού ο Σίνερ αποσύρθηκε στην αρχή του τρίτου σετ και με το σκορ στο 1-1. Ο Κροάτης αντίπαλός του απέκλεισε εμφατικά τον Μεντβέντεφ και βρίσκεται για τρίτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν. Αυτό είναι και το ρεκόρ του στο συγκεκριμένο Major, αφού στα υπόλοιπα τρία έχει φτάσει μέχρι και τον τελικό. Φαβορί σωστά ο Ρώσος No.7, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι στο τουρνουά μέχρι στιγμής. Ο Τσίλιτς ίσως έχει την τελευταία του ευκαιρία να φτάσει τόσο μακριά στο Roland Garros και μπορεί να την αξιοποιήσει.

Θα πάμε και σε μία επιλογή άσων στα προγνωστικά τένις. Και οι δύο παίκτες σερβίρουν πολύ καλά γενικά και στο τουρνουά. Δεν περιμένω επικράτηση στα τρία σετ ή μικρά σετ, άρα θα έχει ο καθένας αρκετά service games. Θα επιλέξω το οver 20,5 συνολικών άσων στο 1.90 της Stoiximan.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Ρουντ – Ρούνε

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά τένις με μία ειδική επιλογή από τον βραδινό ημιτελικό του Ρουντ με τον Ρούνε. Ο Ρουντ έχει κάνει μόλις τρία διπλά λάθη στο τουρνουά, όντας πολύ προσεκτικός στο σερβίς του. Ο νεαρός Δανός από την άλλη, έκανε τέσσερα διπλά σφάλματα στο παιχνίδι με τον Τσιτσιπά και έχει συνολικά 13 στο τουρνουά. Θα επιλέξω το σύνολο λαθών από τέσσερα έως πέντε, περιμένοντας την στατιστική να επιβεβαιωθεί.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Μονό
16:00
Ρούμπλεφ - Τσίλιτς
2
2.50
Μονό
16:00
Ρούμπλεφ - Τσίλιτς
Over 20,5 άσοι
1.90
Μονό
21:45
Ρουντ - Ρούνε
4-5 διπλά λάθη
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις