Ειδικά από τον τελικό του Champions League!

προγνωστικά

Προγνωστικά φάουλ: Κάρτες, φάουλ και προγνωστικά κατάκτησης από τον SuperMario στη σημερινή του στήλη.

Καλησπέρα κύριοι, με 1/2 πετυχημένα προγνωστικά στοιχήματος ολοκληρώθηκε ο τελικός του Europa Conference League για τη στήλη μας. Πάμε σήμερα σε μία από τις τελευταίες (αν όχι η τελευταία)  στήλες με προγνωστικά φάουλ στον τελικό του Champions League.

Προγνωστικά φάουλ: Τελικός με αρκετά δυνατό ποδόσφαιρο!

Στο Παρίσι αναμετρώνται οι φιναλίστ του φετινού Champions League Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης! Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι μία αρκετά σκληρή ομάδα για τα επίπεδα της Αγγλίας καθώς παραχωρούν περίπου 10 φάουλ ανά παιχνίδι. Οι Μαδριλένοι από την άλλη έχουν 10,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Οι αριθμοί μπορεί να μη λένε και πολλά, αλλά δε παύει να είναι ένας τελικός για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο που υπάρχει. Ο ρεφ είναι ο Γάλλος Τουρπέν και είναι ο παράγοντας που θα στηριχθούμε για τα προγνωστικά φάουλ. Σφυρίζει αρκετά περί τα 27,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Επιλογή μας το over 22,5 φάουλ στα προγνωστικά στοιχήματος στο 1.75.

Πάμε και με τις κάρτες στο παιχνίδι καθώς ο συγκεκριμένος ρεφ είναι και καρτολάγνος καθώς βγάζει 4,86 κάρτες ανά παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και πιστεύω πως θα έχουμε κάποιες κάρτες, όμως όχι από την αρχή του παιχνιδιού. Οι επιλογές μας είναι πολλές και με αρκετό ρίσκο ωστόσο τις πιστεύω όλες. Πρώτη και δυνατή επιλογή το under 1,5 κάρτα στο πρώτο ημίχρονο στο 1.70. Δεύτερη και πάρα πολύ καλή επιλογή είναι το σύνολο καρτών μεταξύ 3 και 4 στο 2.07. Τέλος, ρισκάρω αρκετά με το να δεχτεί κάρτα ο Κροος στο 3.75. Είναι παίκτης με κάποια ηλικία σε ένα χώρο ο οποίος θα χρειαστεί να δώσει μάχες για την κατοχή, ο χώρος του κέντρου. Τέλος, πολλές φορές αναμιγνύεται και σε διαπληκτισμούς. Εξαιρετικές επιλογές.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η κατάκτηση θα βαφτεί με τα χρώματα της Ισπανικής σημαίας!

Τέλος, θα κάνουμε πρόβλεψη για την κατάκτηση. Πολλές φορές απέχω από τέτοια στοιχήματα ωστόσο η τιμή της κατάκτησης για τη Ρεάλ σε συνδυασμό με την τύχη και το άστρο των Ισπανών μέχρι τώρα στους προηγούμενος γύρους μου δείχνει Ρεάλ. Εξαιρετική ομάδα οι Άγγλοι με πολλά τρεξίματα και πολύ ποιότητα, αλλά η σύνδεση που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης με αυτό το θεσμό είναι μοναδική. Ρεάλ να το σηκώσει στο πολύ 2.40!

Καλή τύχη και με προσοχή τα πονταρίσματα!

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 22,5 φάουλ
1.75
BET: 40 units
Moνό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Under 1,5 κάρτες στο 1ο ημίχρονο
1.70
BET: 40 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Σύνολο καρτών: 3-4
2.07
BET: 30 units
Moνό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Να δεχτεί κάρτα: T. Kροος
3.75
BET: 10 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Κατάκτηση: Ρεάλ Μαδρίτης
2.49
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις