Ρόμα – Φέγενορντ: Με το 2.38 στα Τίρανα

Ρόμα - Φέγενορντ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Ρόμα - Φέγενορντ, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Στα γειτονικά Τίρανα ταξιδεύει η στήλη του Bet of the Day για την αναμέτρηση Ρόμα – Φέγενορντ, ζευγάρι που θα διεκδικήσει την πρώτη κούπα του νεοσύστατου UEFA Conference League.

  • «Αρένα Κομπετάρε» (22.500), Τίρανα
  • Μονός τελικός, με παράταση (και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι) σε περίπτωση ισοπαλίας.
  • 8.000 οπαδούς θα έχει στο πλευρό της κάθε φιναλίστ, άλλοι τόσοι Ολλανδοί αναμένεται να ταξιδέψουν στα Τίρανα χωρίς εισιτήριο.
  • Διαιτητής: Ιστβάν Κόβατς.

Ρόμα

Ρεπορτάζ: «Δεν ήρθα στη Ρώμη για να κάνω τουρισμό» είχε δηλώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά την άφιξή του στην Ιταλία. Επιτυχημένη χρονιά για τον Πορτογάλο και την ομάδα του, βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ εξασφάλισε το εισιτήριο του Europa League μέσω της Serie A μετά το 3-0 επί της Τορίνο την Παρασκευή. Στα νοκ άουτ οι Ρωμαίοι απέκλεισαν διαδοχικά τις Φιτέσε, Μπόντο Γκλιμτ και Λέστερ.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Μκχιταριάν, επανέρχεται ο στόπερ Σμόλινγκ. Επιμένει στο 3-4-2-1 ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ρούι Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Ολιβέιρα, Ζαλέβσκι – Πελεγκρίνι, Τζανιόλο – Έιμπραχαμ.

Stat attack: Έχει υποστεί μόνο δύο ήττες στα 14 φετινά παιχνίδια της στη διοργάνωση (εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες), αμφότερες από την Μπόντο Γκλιμτ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Φέγενορντ

Ρεπορτάζ: Τερμάτισε (και) φέτος στην τρίτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη ταχύτητα στη λίγκα της, πίσω από Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Αποζημίωσε τους φίλους της με την εξαιρετική της ευρωπαϊκή πορεία. Κάτοχος τριών ευρωπαϊκών τροπαίων, αλλά με την τελευταία της κατάκτηση να χρονολογείται πριν 20 χρόνια. Στα νοκ άουτ απέκλεισε διαδοχικά την Παρτιζάν, τη Σλάβια Πράγας και τη Μαρσέιγ.

Απουσίες: Αποθεραπεύτηκε ο βασικός κίπερ Μπέιλοβ. Αμφίβολος ο στόπερ Χέντρικς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέιλοβ – Χερετράουντα, Τράουνερ, Σενέσι, Μαλάσια – Τιλ, Αουρσνες, Κοκτσού – Νέλσον, Ντέσερς, Σινιστέρα.

Stat attack: Παρέμεινε αήττητη στα δώδεκα παιχνίδια που έδωσε στο Conference League από τη φάση των ομίλων και έπειτα (8-4-0), δεν βρήκε δίχτυα μόνο στο πιο πρόσφατο (0-0 στη Γαλλία κόντρα στη Μαρσέιγ).

Ρόμα - Φέγενορντ: Με το 2.38 στα Τίρανα

Με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό η Ρόμα, έχοντας αγωνιστεί την Παρασκευή. Κάνει τη διαφορά ο Special One στον πάγκο της, στάθηκε όρθια σε δύσκολες καταστάσεις στο Conference League. Έφτασε στην πηγή και έχει το προβάδισμα για την κούπα, στο 2.38 ο άσος από τη Novibet.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
1
2.38
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις