Ελληνογαλλικά καλάθια διπλασιασμού

Ελληνογαλλικά καλάθια διπλασιασμού

Προγνωστικά: Με μπάσκετ ασχολείται σήμερα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος, ποντάροντας σε Ελλάδα και Γαλλία.

Καλησπέρα καλησπέρα. Τα πρωταθλήματα μόλις έχουν τελειώσει και εμείς αρχίζουμε να καταπιανόμαστε με άλλα αθλήματα. Φυσικά το μπάσκετ πάντα είχε θέση στα προγνωστικά μας και σήμερα επιστρέφουμε στην αγαπητή πορτοκαλί θεά για ταμεία.

Προγνωστικά: Λιμόζ – Ντιζόν

Πρώτο παιχνίδι για την πιο αμφίρροπη σειρά των γαλλικών play off. Η τέταρτη Λιμόζ κοντράρει στην έδρα της την πέμπτη Ντιζόν. Δύο ομάδες γεμάτες ενέργεια, πάθος και δύναμη που παίζουν αγνό γαλλικό μπάσκετ. Αμφότερες πραγματοποίησαν σεζόν με σκαμπανεβάσματα και ουσιαστικά εκείνη που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα περάσει στην επόμενη φάση. Δεν σταθούμε σε κάποιο σημείο, εξάλλου είναι κάπως αδικαιολόγητος ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν 86.5 μέσο όρο πόντους στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Το line τους είναι αρκετά χαμηλά και πιστεύουμε πως μόνο με την επίθεση θα πάρουν άμα πάρουν το ματς. Το over 76,5 είναι εξαιρετικό στο 2.00 και το τσιμπάμε με κλειστά τα μάτια από την Stoiximan.

ΥΓ. Παρατηρήσαμε λίγο πριν ανέβει η στήλη ένα ωραίο ειδικό στο Άρης – Παναθηναϊκός που αρχίζει νωρίτερα. Ο Σέικουρ Τζούστον των «κιτρίνων» είναι η μόνιμη επιθετική λύση της ομάδας, σκοράροντας 12+ πόντους στα τελευταία παιχνίδια. Το line του είναι χαμηλό, δίνεται πάλι στο 10,5 και εμείς το χτυπάμε, με over στο 1.80 από την Stoiximan.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:30
Άρης - Παναθηναϊκός
Σέικουρ Τζούστον: Over 10,5 πόντοι
1.80
BET: 15 units
Μονό
21:00
Λιμόζ - Ντιζόν
Over 76,5 πόντοι φιλοξενούμενου
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις