Πόκερ – Blackjack: Τα tips για αρχάριους και το πλεονέκτημα

Θεωρία στοιχήματος για το πόκερ-blackjack.

Πόκερ - Blackjack: Τα tips για αρχάριους και το πλεονέκτημα

Πόκερ-blackjack: Δυο σε ένα παιχνίδια – Ανακάλυψέ τα!

Το πόκερ-blackjack είναι δύο παιχνίδια που τα έχουν όλα. Από έντονα συναισθήματα, ένταση, άγχος, πίεση, ίντριγκα και αδρεναλίνη είναι γεμάτα και συνήθως αυτοί που κερδίζουν είναι εκείνοι που ξέρουν τον τρόπο για να το κάνουν. Άμα είσαι αρχάριος συνήθως σκέφτεσαι πως… θέλεις πολλές πολλές δεξιότητες και ένα μυαλό που να υπολογίζει συνέχεια. Αυτά περισσότερο είναι μύθοι και σήμερα είμαστε εδώ για να τους σπάσουμε.

Αρχικά κάποιος αρχάριος δεν χρειάζεται να δοκιμάζει μόνος του την τύχη του. Υπάρχουν ειδικά βιβλία που ουσιαστικά σε βοηθούν στο να ξεκινήσεις, σε ένα βασικό πρώτο στάδιο. Το κυριότερο που πρέπει να έχει στο μυαλό του κάποιος είναι, πως για να παίξεις Πόκερ δεν χρειάζεται κανένα μαθηματικό υπόβαθρο. Χρειάζεται όμως η υπομονή, η ηρεμία, το σωστό παίξιμο και το καθαρό μυαλό. Το ξεκίνημα λοιπόν γίνεται με κάποια βιβλία (τα καλύτερα ενδεικτικά είναι αυτά των David Sklansky – The theory of poker ή το Harrington on Cash games του Don Harrington)  , τα οποία βοηθούν κάποιον αρχάριο να ξεδιαλύνει πράγματα στο μυαλό του. Επίσης καλό θα είναι να δει βιντεάκια στο Youtube για μερικές απλές οδηγίες, ώστε η κατανόηση τους να είναι καλύτερη. Εκτός αυτού, το σημαντικότερο στο πρώτο στάδιο «ψησίματος» ενός νέου παίκτη στο παιχνίδι θα είναι η παρουσία ενός δασκάλου, με τον οποίο θα γίνει μία γρηγορότερη πρόοδος.

Στην συνέχεια, καλό θα ήταν να έχει στο μυαλό του πως το πλεονέκτημα αυξάνεται όσο μεγαλώνουν οι τράπουλες. Συνήθως παίζονται οι τρεις από τις έξι τράπουλες αλλά σε περίπτωση που κοπεί και τέταρτη έχεις μεγαλύτερο κέρδος. Βασικά… σε κάθε τράπουλα έχεις ένα μίνι πλεονέκτημα, αλλά εκείνο αυξάνεται όσο αυξάνονται και οι τράπουλες. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι στο blackjack το ποσοστό κέρδους, αυξάνεται όταν έχεις έξι τράπουλες στα χέρια και μειώνεται με οχτώ.

Τέλος κλείνουμε με την υπενθύμιση πως στα μετρικά συστήματα, οι πιθανότητες πλεονεκτήματος άρα και κέρδους αυξάνονται αποκλειστικά όταν παίζεις κάτι πιο… σύνθετο, κάτι πιο πολύπλοκο, ειδικά ένα τέτοιο όπως το 17point count με +4 για το πέντε, +2 για τα μικρά φύλλα, -4 στον άσσο και -1 για το εννιά. Ένα πιο πολύπλοκο και πιο εξιδεικευμένο μετρικό σύστημα βοηθά αρκετά το αβαντάζ σου.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις