Ώρα τίτλου για την Μίλαν στο 4.90

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από την τελευταία αγωνιστική των Premier League και Serie A έχει ο Μακράκης.

Φτάνουμε αισίως στο τέλος και της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν. Η τελευταία μέρα με τόσα παιχνίδια είναι η σημερινή, με Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία να έχουν το μεγάλο φινάλε τους. Άφησα εκτός τους Ίβηρες και επέλεξα προγνωστικά από Αγγλία και Ιταλία.

Προγνωστικά: Άρσεναλ – Έβερτον

Οι «κανονιέρηδες» έκαναν τα πάντα για να χάσουν το Champions League κι όπως φαίνεται τα κατάφεραν, αφού θέλουν νίκη σήμερα και την ίδια ώρα ήττα της Τότεναμ από τη Νόριτς. Η ομάδα του Αρτέτα θα βρει απέναντί της στην «ανακουφισμένη» Έβερτον, που με μία τεράστια ανατροπή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σφράγισε την κατηγορία. Στα «ζαχαρωτά» δεν υπάρχει πλέον καμία πίεση και πιστεύω θα χαλαρώσουν αρκετά σήμερα. Ευκαιρία για την Άρσεναλ να βγάλει αντίδραση, να καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι και να ελπίζει.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ

Τα «σφυριά» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο ματς με την Σίτι να βάλουν και φωτιά στην κορυφή αλλά και στην Ευρώπη, αφού με νίκη θα βρίσκονταν σε θέση Europa League, πάνω από την Γιουνάιτεντ. Πλέον θέλουν μόνο νίκη και μη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» για να πάρουν το εισιτήριο του Europa League. Η Μπράιτον μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Παρόλα αυτά όμως ο τριπλασιασμός στο διπλό των Λονδρέζων δεν δικαιολογείται. Θα επιλέξω το διπλό της Γουέστ Χαμ σε draw no bet, αφού δεν ξέρω και τι θα κάνει η Γιουνάιτεντ την ίδια στιγμή.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Σασουόλο – Μίλαν

Ώρα τίτλου για την Μίλαν που απλά θέλει ένα βαθμό κόντρα στην επικίνδυνη Σασουόλο. Το διπλό έχει κατρακυλήσει αλλά οι γηπεδούχοι δεν θα χαριστούν στην ομάδα του Μιλάνου. Ποια ομάδα θέλει να βρίσκεται στη φιέστα της πρωταθλήτριας άλλωστε; Γι’ αυτόν τον λόγο περιμένω τους «ροσονέρι» αρκετά προσεκτικούς αφού δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουμε δει κηδείες. Δίνω προβάδισμα στο Χ στα προγνωστικά μου, που παίζει στο 4.90.

Μονό
18:00
Άρσεναλ - Έβερτον
1 ημίχ./1 τελ.
2.00
BET: 20 units
Μονό
18:00
Μπράιτον - Γουέστ Χαμ
2 dnb
2.15
BET: 20 units
Μονό
19:00
Σασουόλο - Μίλαν
Χ
4.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις