Μόνη σίγουρη, η Ζοζεφίν

Μόνη σίγουρη, η Ζοζεφίν

Τελικός Κυπέλλου, φινάλε στην Premier League, δεν μπορούσε να λείπει ο Fidel...

Ναι, ναι, ξέρω ότι με χάσατε αλλά υπήρχε λόγος σοβαρός. Δουλειές με φούντες αλάνια μ’, τι να κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα και πολλές εμπνεύσεις να είμαι και τίμιος. Ετούτο το διήμερο όμως θα παίξουμε μπαλίτσα με προγνωστικά στοίχημα μια κι έχουμε φινάλε σε μπόλικα πραγματάκια…

Προγνωστικά στοίχημα: Η Ζοζεφίν, ο Τζέραρντ και ο Σον

Εν αρχήν, ο τελικός, βεβαίως βεβαίως. Τι θα δούμε απόψε εις το ΟΑΚΑ, πράσινη επιστροφή ή ασπρόμαυρη κυριαρχία; Το μοναδικό σίγουρο είναι ότι θα δούμε τη Ζοζεφίν, από εκεί και πέρα θέλει ψάξιμο. Οι αποδόσεις ισορροπήσανε με τον καιρό, δεν είναι πλέον η φαβόρα που ήτο ο ΠΑΟΚ, λογικόν με τέτοιες εμφανίσεις που έκαμε ο Παναθηναϊκός εις τα πλέι ωχ.

Με μία ματίτσα εις τους τελευταίους, χρονικά, τελικούς, μπανίζω ότι πάνω από τρία τεμάχια έχουμε να δούμε από το ’15 και το 3-1 του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης. Έκτοτε, τρία 2-1, δύο 1-0 και ένα 2-0 έχει γράψει η ιστορία, ενώ στα εφετινά ματσάκια ανάμεσα σε πράσινους και δικεφαλαίους, είδαμε μίνιμουμ δύο γκολ και μαξ τέσσερα.

Κλείνει το μάτι το ασιατικούλι όβερ δύο, με επιστροφή στα δύο γκολάκια. Πιστεύω το ένα-ένα το ΄χουμε, αλλά θα ντριμπλάρω το αμφίτερμα. Από εκεί και πέρα, βλέπω ότι τα ένδεκα τελευταία χρόνια, μια φορά μονάχα δεν είχε γκολ το ημίχρονο. Κι εδώ θα ασιατίσουμε, με οβεράκι μηδέν κι εβδομήκοντα και πέντε, με μισό κέρδος αν έχουμε ένα τεμάχιο μέχρι το σαρανταπέντε.

Στα εγγλέζικα τώρα, φινάλε την Κυριακούλα με ένα μέτωπο σε κάθε… πάτωμα της βαθμολογίας. Ασφαλώς θα είναι θάμα να κόψει το πρωτάθλημα από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Στίβεν ο Τζέραρντ με την Άστον Βίλα, αλλά κατά καιρούς έχομεν δει διάφορα. Δεν θα το πάω μακριά, ένα τεμάχιο των φιλοξενούμενων θα ποντάρω να δω.

Η δε Τότεναμ, έναν βαθμούλη χρειάζεται να πετάξει εκτός τετράδας την Άρσεναλ δεν νομίζω να μην τον πάρει ενάντια στην υποβιβασμένη Νόριτς των Γιαννουλοτζόληδων. Βέβαια Τότ’ναμ είν’ αυτή, ποτέ δεν ξέρεις. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο περιμένω σκορ υψηλό, ενώ θα ρίξω και μια funbetιά να σκοράρει δις ο Σον. Αν θέλει να βγει πρώτος σκόρερ, θέλει τουλάχιστον δυο τεμάχια.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Over 2 ΑΗ
1.80
BET: 12 units
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Over 0,75 AH 1ο ημίχ.
1.80
BET: 12 units
Μονό, Κυριακής
18:00
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
Άστον Βίλα over 0,5
2.20
BET: 6 units
Μονό, Κυριακής
18:00
Νόριτς - Τότεναμ
Over 3,25 AH
2.00
BET: 9 units
Fun Bet, Κυριακής
18:00
Νόριτς - Τότεναμ
Σον 2+ γκολ
3.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις