Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 21/5) – Φινάλε στη Ligue 1, «κούπες» σε Ελλάδα και Γερμανία

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 21/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 21/5) - Φινάλε στη Ligue 1, «κούπες» σε Ελλάδα και Γερμανία

Βαλένθια – Θέλτα (18:30): Κακό παιχνίδι για την Βαλένθια κόντρα στην Εσπανιόλ, με το 1-1 να κρίνεται δίκαιο. Η Θέλτα νίκησε την Έλτσε με καλή εμφάνιση. Φινάλε στις υποχρεώσεις τους για φέτος, λογικά θα θέλουν να κλείσουν με καλές εμφανίσεις. Το over σε τιμές αουτσάιντερ στο 1.95 στη Novibet, με καλύπτει. 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:00): Τελικός κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΠΑΟΚ να έχει πέντε παρουσίες τα τελευταία έξι χρόνια, με τέσσερις κατακτήσεις. Η τελευταία του απώλεια ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μεγάλη η δίψα στοτυς πράσινους, οι οποίοι προφύλαξαν και παίχτες στο 2-0 της «Τούμπας». Ένα κλικ στους πιο διψασμένους πράσινους για κατάκτηση στο 1.95 στο  Pamestoixima.gr. 

Φράιμπουργκ – Λειψία (21:00): Τελικός κυπέλλου Γερμανίας, με την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, Φράιμπουργκ, να θέλει να κάνει την υπέρβαση. Η Λειψία μετά από δύο χαμένους τελικούς θέλει να πάρει επιτέλους το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, σε καμία περίπτωση δεν είναι ξεκάθαρο φαβορί η Λειψία. Παρόλα αυτά είναι η καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι το 1.60 στη Winmasters, για κατάκτηση είναι εν τέλει δίκαιο. 

Φιορεντίνα – Γιουβέντους (21:45): Καίγεται για βαθμούς για να εξασφαλίσει την Ευρώπη η Φιορεντίνα, αλλά έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι. Το φινάλε με τη Γιουβέντους δεν είναι και το ιδανικό, αλλά η «μεγάλη κυρία» είναι πλήρως αδιάφορη. Σαφώς και δε μπορώ να εμπιστευτώ τη Φιορεντίνα, ειδικά σε αυτές τις τιμές. Το Χ στο 3.50 στη Betshop μου κλείνει το μάτι.

Αταλάντα – Έμπολι (21:45): Μονάχα νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι και περιμένουν τα αποτελέσματα των Ρόμα και Φιορεντίνα για να δουν εάν θα κλέψουν τελευταία στιγμή εισιτήριο Ευρώπης. Η Έμπολι είναι αδιάφορη, δε νομίζω να το παλέψει μέχρις εσχάτων. Κόντρα στο κύμα που θέλει γκολ, δε νομίζω να ξεφύγει το σκορ. Με καλύπτει το combo 1 & under 4,5 στο 2.00 στη Novibet. 

Λανς – Μονακό (22:00): Ένας βαθμός αρκεί στους Μονεγάσκους για να κλειδώσουν το Champions League. Η Λανς και με νίκη ακόμη εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα για να ξέρει αν θα βγει Ευρώπη. Δύσκολα κοντράρεται το μομέντουμ της Μονακό, έχει αξία ακόμη και στο 1.70 το Χ2 & over 1,5, στη Betshop. 

Μαρσέιγ – Στρασβούργο (22:00): Σε μια κλωστή κρέμεται η ευρωπαϊκή τους συμμετοχή, αφού με ήττα οποιαδήποτε από τις δύο μπαίνει σε μπελάδες. Τρομερά βολική φαντάζει η ισοπαλία, στο 3.65 στο Pamestoixima.gr, σε ένα ματς που θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

Ναντ – Σεντ Ετιέν (22:00): Μάχη για τη σωτηρία δίνει η Σεντ Ετιέν σε μια καταστροφική χρονιά. Στη Ναντ έχουν έτοιμη τη φιέστα για τη κατάκτηση του κυπέλλου σε μια πετυχημένη χρονιά. Δε με πείθει η Σεν Ετιέν, ήδη έχει κάνει μια τρύπα στο νερό στα προηγούμενα παιχνίδια της. Δε θα χαλάσουν τη φιέστα τους για κανένα λόγο στη Ναντ, ποντάρισμα σε 1Χ & under 4,5 στο 1.85 στη Novibet.

Λιλ – Ρεν (22:00): Έβγαλε εγωισμό η Λιλ με τη Νις και νίκησε με ανατροπή βγάζοντας αντίδραση. Αποτυχημένη πάντως η σεζόν με αλλαγές να έπονται. Η Ρεν θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει πως θα κλέψει κάποιο από τα εισιτήρια του Champions League. Είναι καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι φέτος, δε με έπεισε παρόλο που νίκησε η Λιλ, δίκαιο το διπλό στο 1.77 στη Winmasters. 

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις