Σασουόλο – Μίλαν: Ένα βαθμό μακριά από το Σκουντέτο

Σασουόλο – Μίλαν

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στη Serie A, με το Σασουόλο – Μίλαν να κρίνει το φετινό τίτλο. Το Bet of the Day έχει την ανάλυση και τις προτάσεις.

Η μεγάλη μέρα για τον οργανισμό Μίλαν, έφτασε. Οι «ροσονέρι» θέλουν απλά ένα βαθμό από το ματς Σασουόλο – Μίλαν, προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή της Ιταλίας για πρώτη φορά μετά το 2011. To Bet of the Day αναλύει την αναμέτρηση και δίνει τις προτάσεις του.

  • «Μαπέι» (21.584), Ρέτζιο-Εμίλια.
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στα πλαίσια της Serie A, 17 φορές συνολικά. Η Μίλαν μετρά εννιά νίκες, η Σασουόλο έξι, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Στο «Μαπέι», η Μίλαν είναι αυτή που έχει τη μερίδα του λέοντος. Οι «ροσονέρι» μετράνε πέντε νίκες, οι οποίες μάλιστα είναι και διαδοχικές τις πέντε τελευταίες σεζόν. Τρεις οι νίκες της Σασουόλο.
  • Με goal/goal συνοδεύτηκαν οι πέντε από τις οκτώ κόντρες τους με γηπεδούχο τη Σασουόλο.
  • Α’ γύρος: Μίλαν – Σασουόλο 1-3 (28/11).
  • Η Μίλαν χρειάζεται ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια, αφού «έχει» την ισοβαθμία με την Ίντερ. Αδιάφορη η Σασουόλο.
  • Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 100.000 αιτήσεις οπαδών της Μίλαν για ένα εισιτήριο. Τα τελευταία κομμάτια, πωλούνται μέχρι και 3.000 ευρώ στη μαύρη αγορά. Φυσικά, το «Μαπέι» θα μετατραπεί σε ένα μικρό «Σαν Σίρο».

Σασουόλο

Ρεπορτάζ: Βρίσκεται στη… σφαίρα της αδιαφορίας εδώ και πολύ καιρό. Ομάδα δεκάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αν είχε λιγότερους τραυματισμούς και αν το έψαχνε λίγο περισσότερο, θα μπορούσε να μπει σφήνα στη μάχη της Ευρώπης. Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες στην Μπολόνια, έφυγε με τη νίκη (3-1) με γκολ των Σκαμάκα και Μπεράρντι (το δεύτερο ήταν αυτογκόλ). Πολλά ακούγονται γύρω από τις προθέσεις της για το σημερινό αγώνα, με τον κόουτς Ντιονίζι να τονίζει πως η ομάδα του θα κατέβει αποκλειστικά για τη νίκη.

Stat attack: Οκτώ τα διαδοχικά goal/goal στην έδρα της. Τα έξι από αυτά, συνδυάστηκαν με over 2,5.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Απουσίες: Επιστρέφει ο μπακ Κυριακόπουλος. Εκτός παραμένουν οι Τόλιαν (μπακ), Χαρούι (χαφ) και Ομπιάνγκ (χαφ).

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Κονσίλι – Μουλντούρ, Κίρικες, Φεράρι, Κυριακόπουλος – Λόπεζ, Φρατέζι – Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, Τραορέ – Σκαμάκα.

Μίλαν

Ρεπορτάζ: Αν και πολλοί περίμεναν πως θα καταρρεύσει υπό το βάρος και την πίεση, αυτή το… χαβά της. Ο Πιόλι έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο κι ανεξαρτήτου αν θα πάρει το πρωτάθλημα ή όχι, το μέλλον της ανήκει. Έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο μήνα και δεν λάθεψε πουθενά. Κέρδισε διαδοχικά Λάτσιο, Φιορεντίνα, Βερόνα και Αταλάντα. Πιο πρόσφατη νίκη αυτή κόντρα στους «μπεργκαμάσκι» με 2-0. Σκόρερ οι Λεαό και Ερναντέζ. Με το βαθμό σήμερα, στέφεται πρωταθλήτρια. Κατάληψη στο «Μαπέι» από τους οπαδούς της.

Stat attack: Κράτησε το μηδέν στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια για τη Serie A.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του στόπερ Κιάερ που βρίσκεται καιρό εκτός προπονήσεων.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Καλούλου, Τομόρι, Ερναντέζ – Τονάλι, Μπενασέρ – Μεσίας, Κεσιέ, Λεαό – Ζιρού.

Σασουόλο – Μίλαν: Ένα βαθμό μακριά από το Σκουντέτο

Δύσκολα δεν θα βρει τον ένα βαθμό που χρειάζεται η ομάδα του Πιόλι. Ένα Σασουόλο – Μίλαν είναι διαχρονικά επικίνδυνο για τους «ροσονέρι», όχι όμως εκτός έδρας όπου μετρούν πέντε σερί διπλά. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα φτάσουν στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 19ου Σκουντέτο της ιστορίας τους. Στοιχηματικά, θα σταθούμε στο διπλό από το ημίχρονο στο 2.10 του Pamestoixima.gr, αφού η αύρα που θα δώσουν οι Μιλανέζοι οπαδοί από το πρώτο σφύριγμα, μπορεί να μετουσιωθεί σε ένα γρήγορο προβάδισμα.

  • Δεν πιστεύουμε πως η Μίλαν θα ψάξει την ισοπαλία που τη βολεύει, όμως και με αυτή φτάνει στην κούπα. Με δεδομένο πως η Σασουόλο σπάνια έως ποτέ μένει στο μηδέν, το Χ2 & goal/goal στο 1.82 της Novibet, αποκτά αξία.
  • Σε μεγάλη φόρμα το τελευταίο διάστημα ο εξτρέμ Ράφαελ Λεαό της Μίλαν. Ο Πορτογάλος σκοράρει και μοιράζει ασίστ για πλάκα. Στο 2.20 από τη Stoiximan το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα για 12η φορά φέτος στη Serie A.
Μονό
19:00
Σασουόλο - Μίλαν
2 ημίχ./2 τελ.
2.10
Combo
19:00
Σασουόλο - Μίλαν
Χ2 & goal/goal
1.82
Σκόρερ
19:00
Σασουόλο - Μίλαν
Γκολ Λεαό
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις