Τίτλοι τέλους στην Γερμανία με μπόλικα τέρματα

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα τελευταία παιχνίδια της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Αυστρίας αλλά και από την μακρινή Λατινική Αμερική έχει ο Φώτης Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με κέρδος έστω και μικρό έκλεισε η στήλη της F1 και σήμερα επιστρέφουμε στα γνωστά γήπεδα και λημέρια. Φτάνουμε σιγά – σιγά στο τέλος της χρονιάς και οι περισσότερες ομάδες είναι αδιάφορες ενώ κάποιες καίγονται για τους βαθμούς. Πάμε να δούμε τα σημερινά κίνητρα και τι ξεχώρισα για τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Θα ξεκινήσουμε με την Ιταλία, αφού φέτος μας έχει πληρώσει αρκετές φορές και θα πάμε με την Ρόμα, η οποία αντιμετωπίζει την υποβιβασμένη Βενέτσια. Μαθηματικά ελπίζει, αλλά μοιάζει αρκετά δύσκολο και απίστευτο να γίνει, αφού θέλει αρκετό συνδυασμό αποτελεσμάτων και για τις δύο αγωνιστικές που έχουν μείνει. Από την άλλη τώρα η ομάδα του Μουρίνιο προσπαθεί να κρατήσει την θέση που οδηγεί στο Europa League, αφού είναι σε τριπλή ισοβαθμία με την Αταλάντα και την Φιορεντίνα. Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι και πιστεύω θα καθαρίσουν το ματς με άνεση για αυτό επιλέγω την νίκη με πάνω από ένα γκολ διαφορά.
  • Συνεχίζουμε με την γειτονική Ιταλία στο ματς της Έμπολι με την Σαλερνιτάνα, με την δεύτερη να κάνει ένα τρομερό σερί έξι αγωνιστικών και πλέον είναι στο χέρι της η σωτηρία. Έχουν ξεμπερδέψει οι γηπεδούχοι με την υπόθεση σωτηρία και πλέον παίζει χωρίς άγχος και σίγουρα μπορεί να δώσει ευκαιρίες ο προπονητής των «μπλε» σε παίκτες που είχανε λιγότερο χρόνο συμμετοχής φέτος. Με τρίποντο σήμερα η Σαλερνιτάνα είναι με το μισό πόδι σωσμένη αφού Κάλιαρι και Τζένοα που βρίσκονται από κάτω παίζουν με Ίντερ και Νάπολι. Επιλέγουμε το 2 με draw no bet για ασφάλεια.
  • Στην Αυστρία τώρα η Σβαρόφσκι Τιρόλ υποδέχεται την Χάρτμπεργκ σε ένα ματς το οποίο αναμένεται να έχει αρκετό θέαμα αφού και οι δύο ομάδες προτιμούν το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ποντάρουμε να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.
  • Μένουμε με την Bundesliga της Αυστρίας και πάμε στην ΛΑΣΚ Λιντζ η οποία ταξιδεύει μέχρι το Ρίντ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Πρέπει να σώσει την κακή χρονιά η ομάδα της Λιντζ και αυτό θα συμβεί μόνο με τρίποντο σήμερα αφού ο αρχικός στόχος ήταν η 4άδα και η εξασφάλιση της Ευρώπης.
  • Συνεχίζουμε με Λατινική Αμερική και Βραζιλία, με την Παλμέιρας η οποία δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αφού, έχει 6 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές και σίγουρα θέλει νίκες για να ανεβεί και να πρωταγωνιστήσει για ακόμη μία χρονιά. Σημερινός της αντίπαλος η Μπραγκαντίνο η οποία πάει αρκετά καλά σε σχέση με το ρόστερ που είχε πέρσι αφού φύγανε αρκετά καλοί παίκτες. Επιλέγουμε την νίκη για την ομάδα του Σάο Πάουλο αφού καίγεται για βαθμούς.
  • Πάμε λίγο πιο δυτικά και συγκεκριμένα στην Βολιβία και στο ματς της πρωτοπόρου του πρώτου ομίλου Δε Στρόνγκεστ με την Γκουαμπίρα. Η Βολιβία έχει ένα αρκετά χαμηλό ποιοτικά επίπεδο στο ποδόσφαιρο αλλά χαρίζει αρκετό θέαμα αφού μπαίνουν αρκετά γκολ. Ξεκάθαρο φαβορί οι «τίγρεις» για αυτό θα επιλέξουμε την νίκη από ημίχρονο.
  • Τέλος θα κλείσουμε με ένα ειδικό στο πρωτάθλημα της Bundesliga το οποίο πιστεύω έχει αξία. Τελευταία αγωνιστική στην Γερμανία και πιστεύω δύσκολα θα δούμε κομβικές αλλαγές στην βαθμολογία αλλά εύκολα θα δούμε αρκετά γκολ. Τα ζευγάρια είναι αρκετά καλά και πιστεύω θα δούμε γκολ για αυτό θα επιλέξω να μπούνε πάνω από 32 γκολ σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Δυάδα απόδοσης 2.72
16:00
Έμπολι - Σαλερνιτάνα
2 dnb
1.60
21:45
Ρόμα - Βενέτσια
1 (-1,5 A.H)
1.70
BET: 20 units
Ειδικό αγωνιστικής
16:30
Γερμανία - Bundesliga
Over 32,5 γκολ
1.80
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
18:00
Σβαρόφσκι Τιρόλ - Χάρτμπεργκ
Goal/goal
1.60
18:00
Ρίντ - ΛΑΣΚ Λιντζ
2
1.75
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
22:30
Παλμέιρας - Μπραγκαντίνο
1
1.60
23:00
Δε Στρόνγκεστ - Γκουαμπίρα
1 ημιχ. / 1 τελ.
1.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις