Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές από τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν στα σημερινά προγνωστικά του Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Πρώτη του Μαΐου σήμερα, κι ο μήνας μπαίνει με ματσάρα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Champions League. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος αυτής της Τετάρτης με σημεία σε πολύ δυνατές αποδόσεις.

Αμφότερες οι σημερινές μονομάχοι χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή κόντρα σε ισπανικές ομάδες για να βρεθούν εδώ, και να συναντηθούν για δεύτερη φορά στην σεζόν. Πρώτη ήταν στους ομίλους με την Παρί να κερδίζει με 2-0 στην πρεμιέρα εντός έδρας και το δεύτερο ματς στη Γερμανία να λήγει ισόπαλο. Τα δεδομένα τώρα είναι αρκετά διαφορετικά κι η Ντόρτμουντ είναι σίγουρα ανεβασμένη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Η ατμόσφαιρα που επιφυλάσσουν οι φίλοι της ομάδας θα είναι εκρηκτική, για μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς μπροστά στο κοινό της πάντα παίζει επιθετικά. Ο φαβοριτισμός της Παρί δίνει αξία στο over 1,5 των γηπεδούχων, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.08 στη Fonbet. Οι Γάλλοι δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία τον τελευταίο καιρό και το ροτέισον στο οποίο επιδίδεται ο Ενρίκε μπορεί να κρατά φρέσκα τα μεγάλα όπλα τους, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται να έχει αποδιοργανώσει κάπως την ομάδα.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Παρί τον τελευταίο καιρό είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φάση του Champions League αντιμετωπίζει μια πρώην ομάδα του. Ο Γάλλος οργίασε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και βγάζει επιτέλους την απαιτούμενη σοβαρότητα, θέτοντας τον εαυτό του ως μια μεγάλη απειλή. Δεν είναι αρκετά έμπιστος ώστε να τον ποντάρουμε για σκόρερ, αλλά μία τελική στην εστία μπορεί να πραγματοποιήσει και να επιβεβαιώσει το 1.90 της Bet365.

Τέλος, θα επιστρέψουμε στους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στον Γιούλιαν Μπραντ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αποτελεί την ηγετική μορφή της Μπορούσια στο δημιουργικό κομμάτι κι είναι πρώτος σε ασίστ για την ομάδα του στην Bundesliga με έντεκα. Το να δώσει μία ακόμα ασίστ απόψε πληρώνει 4.33 στην Bet365.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ντόρτμουντ over 1,5
2.08
BET: 29 units
Ειδικό
22:00
Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ντεμπελέ over 0,5 προσπάθεια στην εστία
1.90
BET: 32 units
Ειδικό
22:00
Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ασίστ Μπραντ
4.33
BET: 14 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις