Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ στήλη και πονταρίσματα σε Ιταλία αλλά και... Ευρώπη.

Προγνωστικά: Αξία στα γκολ νωρίς

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε με δύο πονταρίσματα σε Ιταλία και Ευρώπη για ταμεία αρκετά. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά.

Το μεσημέρι έχουμε μία αναμέτρηση με αρκετό ενδιαφέρον για την εμβόλιμη αγωνιστική της Serie B. Η Κρεμονέζε αντιμετωπίζει την Πίζα για την 36η γύρα αγώνων του πρωταθλήματος, σε μία ανταγωνιστική χρονιά. Αμφότερες κυνηγούν την άνοδο των play-offs, με τους γηπεδούχους να είναι στην 4η θέση και τους φιλοξενούμενους στην 7η θέση εκτός ζώνης. Η ομάδα του Ακουιλάνι ξέρει πως για να μπορέσει να μπει στην εξάδα, πρέπει να κερδίσει. Η Σαμπντόρια που είναι στην 6η θέση έχει ένα μόλις βαθμό διαφορά και γνωρίζει πως πρέπει να πάρει τρίποντο σε μία αρκετά δύσκολη έδρα. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Κρεμόνα φέτος εντός έδρας είναι δυνατή αλλά στο κρισιμότερο στάδιο της σεζόν, μοιάζει κουρασμένη αλλά αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρει για να ελπίζει. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων η αμυντική αφέλεια και τα λάθος στα μετόπισθεν. Η ισοπαλία δε βολεύει καμία ομάδα καθώς η νίκη είναι το ζητούμενο.

Για τη Κρεμονέζε για να διατηρήσει ελπίδες για τα ημιτελικά των playoffs και η Πίζα για να μπει φυσικά στην εξάδα αυτή οπότε το αμφίτερμα αξίζει σε απόδοση 1.75. Εξάλλου 9/11 φορές τον έχουν επιβεβαιώσει και οι δύο που δεν έγινε ήταν οι πιο πρόσφατες, οπότε καιρός είναι να επιστρέψουν στα παραδοσιακά τους αποτελέσματα.

Προγνωστικά στο Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Το βράδυ η Ντόρτμουντ κοντράρει την Παρί στη Βεστφαλία σε ένα μεγάλο ματς για τις δύο ομάδες. Ημιτελικός, πράξη πρώτη σε ένα ματς που ενδέχεται να δούμε μπόλικη τακτική και ένα γήπεδο να… “βράζει”. Οι γηπεδούχοι φέτος έχουν βελτιώσει αρκετά τις αμυντικές τους επιδόσεις και ειδικά εντός έδρας παίζουν σφιχτά για το αποτέλεσμα. Από τη μέση και μπροστά διαθέτουν μπόλικη ποιότητα και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια με την Ατλέτικο. Από την άλλη η ομάδα του Ενρίκε έκανε σπουδαία ανατροπή στο ματς με τη Μπαρτσελόνα, εάν και η αλήθεια είναι πως εάν δεν έμενε η ομάδα του Τσάβι με δέκα παίκτες δύσκολα το ματς θα γύριζε. Παρόλα αυτά βρίσκεται στα ημιτελικά και θέλει να δοκιμάσει την τύχη της να παίξει σε έναν τελικό για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, υπό κανονικές συνθήκες στο Λονδίνο αφού η προηγούμενη ήταν την εποχή του COVID.

Λίγα ρίσκα περιμένουμε σε ένα ματς που λογικά θα κριθεί στη ρεβάνς η τύχη της αναμέτρησης. Το όριο στα οφσάιντ είναι σχετικά υψηλό για τα δεδομένα μίας τόσο κλειστής αναμέτρησης και οι δύο τους τόσο βάση αριθμών όσο και εικόνας στο χορτάρι, δύσκολα να βγάλουν τους παίκτες τους… πέντε φορές οφσάιντ, οπότε σαν ειδικό αξίζει το under.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
13:30
Κρεμονέσε - Πίζα
Goal/goal
1.75
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν
Under 4,5 οφσάιντ
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις