Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Η πρώτη ημέρα των προημιτελικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος προσφέρει δεδομένα για προγνωστικά σνούκερ με καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Προγνωστικά σνούκερ: Το γυρίζει ο Χίγκινς

Το εκπληκτικό καθάρισμα στο decider με το οποίο ο Τζον Χίγκινς νίκησε τον Μαρκ Άλεν, ήταν σημάδι ότι ο 48χρονος Σκωτσέζος ίσως έχει καλύτερη τύχη στο φετινό Παγκόσμιο. Και παρότι δεν μπορούσε να αρχίσει πιο άσχημα τον προημιτελικό με τον Κάιρεν Γουίλσον (0-4), βρήκε τρόπο να συνέλθει και να «ψαλιδίσει» τη διαφορά (3-5).

Τα λάθη του 31χρονου Άγγλου στο δεύτερο μισό του πρώτου σκέλους, δείχνουν ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το ψυχολογικό μπλοκ της περσινής συντριβής με 13-2 από τον Χίγκινς. Δεν ήταν τυχαίο, επίσης, ότι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε τη νίλα στον Άλεν, απ’ τον οποίο επίσης δεν έχει ήττα στο Crucible. Η απόδοση της νίκης του με αβάντζο 1,5 frame (που μας καλύπτει και σε ήττα του με 13-12) δίνει απόδοση 2.00 και θα την τιμήσουμε. Τα δύο τελευταία σκέλη αρχίζουν στις 12:00 και στις 21:00.

Προγνωστικά σνούκερ: Νίκη Rocket, αλλά με over

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν τα βρήκε σκούρα απέναντι στον αξιόμαχο Στιούαρτ Μπίνγκαμ στο πρώτο σκέλος (4-4). Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 ήταν άφαντος σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στα προκριματικά βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο, κόντρα στον Στιούαρτ Κάρινγκτον και τον Λούι Χίθκοτ. Πέρασε όμως στα τελικά και παίζει σαν… κανονικός Μπίνγκαμ. Απέκλεισε τους Γκάρι Γουίλσον και Τζακ Λισάουσκι και θα μπορούσε να έχει προβάδισμα έναντι του Rocket χθες.

Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά χθες. Το ίδιο και κόντρα στον Ράιαν Ντέι, παρά το φαινομενικά άνετο 13-7. Έχει όμως το fear factor φέτος, σε μια απ’ τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Και παρά το άγχος για την κατάκτηση του τρίτου Triple Crown τίτλου (μετά την επικράτηση σε UK Championship και Masters), περιμένουμε να βρει τον τρόπο να νικήσει. Ωστόσο, οι αποδόσεις είναι χαμηλές. Και το χάντικαπ 3,5 frames που πληρώνει καλά, δείχνει δύσκολο.

Το over 22,5 frames με απόδοση 2.00 στη Stoiximan έχει καλές πιθανότητες. Αρκεί ο Μπίνγκαμ να παίξει χωρίς φόβο, όπως έκανε χθες. Τα δύο σκέλη διεξάγονται κολλητά (16:30 και 21:00). Και δεν ξέρουμε ποιον μπορεί να ευνοήσει αυτό – και οι δύο αντίπαλοι είναι μιας ηλικίας.

Μονό
12:00
Κ. Γουίλσον - Χίγκινς (3-5)
2 (+1,5)
2.00
BET: 20 units
Μονό
16:30
Μπίνγκαμ - Ο'Σάλιβαν (4-4)
Over 22,5 frames
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις