Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη δεύτερη μονομαχία της ημιτελικής φάσης του Champions League.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (81.365), Ντόρτμουντ.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Στη φάση των ομίλων: Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ 2-0, Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1.
  • Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει απολογισμό 2-3-1 απέναντι στην Ντόρτμουντ.
  • Εντός έδρας η Ντόρτμουντ έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.
  • Σε πέντε από τις έξι αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.
  • Η Ντόρτμουντ έχει απολογισμό 10-6-10 απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ η Παρί μετρά 15 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία.

Ρεπορτάζ Ντόρτμουντ

Πήρε μεγάλη νίκη με 4-2 επί της Ατλέτικο και ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου αγώνα με εντυπωσιακό τρόπο. Μπραντ (34’) και Μάατσεν (39’) της έδωσαν σκορ πρόκρισης στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι «ροχιμπλάνκος» επέστρεψαν με αυτογκόλ του Χούμελς (49’) και τελείωμα του Κορέα (64’). Τελικά, η ομάδα του Τέρζιτς με ένα εκρηκτικό τρίλεπτο (71’-74’) έκανε το 4-2, χάρη σε γκολ των Φούλκρουγκ και Ζάμπιτσερ, και επέστρεψε στα ημιτελικά του Champions League μετά από έντεκα χρόνια. Στο πρωτάθλημα φαίνεται πως δεν πρόκειται να μπει στην τετράδα, καθώς η διαφορά της από τη Λειψία έφτασε τους πέντε βαθμούς μετά την ήττα με 4-1 στο μεταξύ τους ματς το Σάββατο.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της επιβεβαιώνεται το goal/goal.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Μπενσεμπαϊνί και Αλέ, ενώ οι Χούμελς, Μάατσεν και Μάλεν είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Ρίερσον, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Ζάμπιτσερ, Τσαν – Αντεγέμι, Μπραντ, Σάντσο – Φούλκρουγκ.

Ρεπορτάζ Παρί Σεν Ζερμέν

Παρά την ήττα με 3-2 στο εντός έδρας ματς από την Μπαρτσελόνα, κατάφερε να προκριθεί κάνοντας σπουδαία ανατροπή στην εκτός έδρας ρεβάνς. Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 12’ ,ε τον Ραφίνια. Ωστόσο, η κόκκινη του Αραούχο έμελλε να αλλάξει τελείως τα δεδομένα της σειράς, καθώς έδωσε τη δυνατότητα στη γαλλική ομάδα όχι μόνο να ξαναμπεί στο ματς, αλλά και να ανατρέψει τα δεδομένα της πρόκρισης. Ντεμπελέ (40’) και Βιτίνια (54’) ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου ματς, ενώ ο Εμπαπέ με πέναλτι στο 61’ και γκολ στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1, με το οποίο η Παρί εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Champions League. Παράλληλα, με το 3-3 κόντρα στη Χάβρη το Σάββατο η ομάδα του Ενρίκε εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο της Ligue 1.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα goal/goal & over 4,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Κιμπεμπέ, Κουρζαβά και Ρίκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Μέντες – Βιτίνια, Ρουίθ, Ζαιρ-Εμερί – Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Κολό-Μουανί.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά

Ποιοτικότερη ομάδα η Παρί, όμως θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Ντόρτμουντ. Εκεί οι Βεστφαλοί έχουν απολογισμό 3-2-0 για το Champions League φέτος και παίζουν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι εκτός έδρας. Αντίθετα, η ομάδα του Ενρίκε δυσκολεύεται αρκετά μακριά από το γήπεδό της, επομένως άδικα έχει τον τίτλο του φαβορί. Γι’ αυτό θα πάρουμε τον άσο στο 2.70 του Pamestoixima.gr.

Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν
1
2.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις