ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

COSMOTE TV: Εβδομάδα κρίσιμων αναμετρήσεων για την ανάδειξη των τροπαιούχων

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

COSMOTE TV: Εβδομάδα κρίσιμων αναμετρήσεων για την ανάδειξη των τροπαιούχων

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

COSMOTE TV: Εβδομάδα κρίσιμων αναμετρήσεων για την ανάδειξη των τροπαιούχων

Σέντρα σε Αγγλία και Ισπανία, οι μεταδόσεις

Οι «μάχες» για την ανάδειξη των φετινών τροπαιούχων σε Αγγλία (Premier League & Emirates FA Cup) και Ιταλία (Serie A) συνεχίζονται στην COSMOTE.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ για τον τίτλο του 150ου Emirates FA Cup (Σάββατο 14/5, 18.45, COSMOTE SPORT 3HD), οι «Κόκκινοι» διεκδικούν μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι την κορυφή της Premier League, ενώ στη Serie A ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στους εκπροσώπους του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ. Από το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT ξεχωρίζουν, ακόμα, αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού σε MotoGP και ERC, καθώς και «μάχες» στα ρινγκ του UFC

Τελικοί «γιγάντων» στο Emirates FA Cup και Vitality Women’s FA Cup

Μνήμες από τον τελικό του 2012 «ξυπνάει» ο μεγάλος αγώνας του Σαββάτου 14/5 στο Wembley Stadium, με την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ να αγωνίζονται για τον πολυπόθητο τίτλο του 150ου Emirates FA Cup (18.45, COSMOTE SPORT 3HD). Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά τον κρίσιμο αγώνα, μέσα από τις ειδικές εκπομπές των καναλιών COSMOTE SPORT «Pregame Emirates FA Cup Final» (Σάββατο 14/5, 17.30, COSMOTE SPORT 3HD) και «Postgame Emirates FA Cup Final» (Σάββατο 14/5, 21.30, COSMOTE SPORT 3HD). 

Την Κυριακή 15/5, στις 16:30 (COSMOTE SPORT 9HD) τη «σκυτάλη» θα πάρει η ομάδα γυναικών της Τσέλσι. Οι «μπλε» θα αναμετρηθούν με τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Vitality Women’s FA Cup, υπερασπιζόμενοι τον τίτλο τους.  

Premier League 

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, η «μάχη» συνεχίζεται ανάμεσα στις πρωτοπόρους Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League. Για την 37η αγωνιστική, οι «Πολίτες» θα επισκεφτούν το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (Κυριακή 15/5, 16.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT4K), ενώ την ίδια μέρα η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε θα υποδεχθεί τη Μπέρνλι (14.00, COSMOTE SPORT 6HD). Οι αναμετρήσεις της Κυριακής 15/5 ολοκληρώνονται στις 18.30 με τον αγώνα της Έβερτον με τη Μπρέντφορντ (COSMOTE SPORT 3HD). Νιούκαστλ και Άρσεναλ (16/5, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD) παίζουν τη Δευτέρα 16/5, ενώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής «ρίχνει αυλαία» την Τρίτη 17/5 με το εξ’ αναβολής ματς της δεύτερης στην κατάταξη Λίβερπουλ με την Σαουθάμπτον (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). «Ανοιχτούς λογαριασμούς» από προηγούμενες αγωνιστικές έχουν κι άλλες αγγλικές ομάδες. Την Πέμπτη 19/5,  η Έβερτον θα υποδεχθεί την Κρίσταλ Πάλας, για την 33η αγωνιστική (21.45, COSMTOE SPORT 7HD), η Τσέλσι τη Λέστερ για την 27η αγωνιστική (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) και η Άστον Βίλα τη Μπέρνλι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) για την 18η αγωνιστική.

Serie A

Στη Serie A, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η Μίλαν διατηρεί τη θέση της στην κορυφή της κατάταξης «φλερτάροντας» με τον τίτλο της διοργάνωσης, μετά από 11 χρόνια. Στη δεύτερη θέση –με μικρή διαφορά- βρίσκεται η Ίντερ, ενώ ακολουθούν Νάπολι και Γιουβέντους. Για την 37η αγωνιστική, το ενδιαφέρον των συνδρομητών συγκεντρώνει το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Μίλαν και την Αταλάντα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/5 (19.00, COSMOTE SPORT 8HD). Την ίδια μέρα στις 21.45  (COSMOTE SPORT 8HD) η Κάλιαρι υποδέχεται την Ίντερ. Το Σάββατο 14/5, η Ρόμα θα φιλοξενήσει τη Βενέτσια (21.45, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ λίγο νωρίτερα στις 19.00 η Ουντινέζε θα αναμετρηθεί με τη Σπέτσια (COSMOTE SPORT9HD). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 16/5, με το ματς ΓιουβέντουςΛάτσιο (21.45, COSMOTE SPORT 8HD). 

Η απονομή του 52ου τίτλου της cinch Scottish Premiership αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Με το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στον αγώνα εναντίον της Ντάντι Γιουνάιτεντ, η Σέλτικ έγινε η πρωταθλήτρια Σκωτίας στην τέταρτη αγωνιστική των playoffs της cinch Scottish Premiership. H απονομή του τροπαίου για τον 52ο τίτλο πρωταθλητή των «καθολικών» (και 10ο σε 11 χρόνια), θα γίνει  το Σάββατο 14/5, μετά το ματς με τη Μάδεργουελ (14.15, COSMOTE SPORT 8HD), η οποία διεκδικεί δυναμικά τη θέση της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA. 

Αδρεναλίνη στα ύψη με MotoGP και ERC

Στο Bugatti circuit του ΛεΜαν της Γαλλίας ταξιδεύουν αυτή την εβδομάδα οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου για τον 7ο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP. Με αποκλειστικό προορισμό το COSMOTE SPORT 5HD, οι συνδρομητές θα απολαύσουν όλη τη δράση του τριημέρου 13-15/5, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής 15/5 στις 14.30. 

Oι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τον αγώνα του European Rally Championship (ERC), που διεξάγεται στις Κανάριες Νήσους, το διήμερο 13-14/5. Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης βρίσκονται οι «πιλότοι» Αρμίντο Αραούζο (Škoda Fabia R5 Evo), Εφρέν Γιαρένα (Škoda Fabia Rally2 evo) και Νιλ Σόλανς (Volkswagen Polo GTI R5). Ποιος θα κατακτήσει την Power Stage του Σαββάτου 14/5; Θα το μάθουμε στις 19.00 στο COSMOTE SPORT 7HD.

UFC και πυγμαχία στην COSMOTE TV

Ο Γιαν Βουαχόβιτς και ο Αλεξάντερ Ράκιτς θα συναντηθούν στο οκτάγωνο του UFC Apex του Λας Βέγκας, την Κυριακή 15/5, στις 05.00 (COSMOTE SPORT 8HD), σε έναν αγώνα για την κατηγορία light heavyweight. Ο νικητής θα αποκτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο της κατηγορίας, εναντίον του νικητή του αγώνα που θα δώσει ο Τεσέρα με τον Γίρι Προχάσκα, στις 11/6.

Οι φαν των μαχητικών σπορ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την ανάδειξη του πρώτου απόλυτου κυρίαρχου της κατηγορίας junior middleweight πυγμαχίας, με τον Τζερμάλ Τσάρλο να αντιμετωπίζει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ τον Μπράιαν Κάρλος Καστάνιο. Ο αγώνας των δύο «μαχητών» θα ξεκινήσει την Κυριακή 15/5 στις 05.30 και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το  COSMOTE SPORT 9HD.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις