Το «καυτό» δεκαπενθήμερο της Λίβερπουλ

Το «καυτό» δεκαπενθήμερο της Λίβερπουλ

Σενάριο ταινίας... θυμίζει ο μήνας Μάιος για τη Λίβερπουλ, αφού 14 ημέρες και 4 αγώνες τη χωρίζουν από 3 τίτλους.

Ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο, όταν θα παίξει στον τελικό του αγγλικού Κυπέλλου (FA Cup) με την Τσέλσι, μέχρι το Σάββατο 28, που θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, όπου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα αναμετρηθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, για την κορυφή της Ευρώπης.

Επίσης, βρίσκεται στο -3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League κι ακόμα ελπίζει, με δύο παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Θα υπάρχουν 4 «τελικοί» -σε 14 ημέρες -, στους οποίους δεν θα υπάρχει περιθώριο λάθους, μόλις ένα βήμα μακριά από την επίτευξη ενός κατορθώματος κατάκτησης τεσσάρων τίτλων που κανείς δεν έχει πετύχει ποτέ σε μια σεζόν, αφού ήδη έχει πανηγυρίσει το League Cup στις 27 Φεβρουαρίου.

Πιο κοντά είχε βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Άλεξ Φέργκιουσον, η οποία τη σεζόν 1998-99 κέρδισε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League και πριν από τρεις σεζόν, το 2018-19, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν κατέκτησε, Premier League, FA Cup, League Cup και Community Shield, αλλά δεν πήρε το πιο σημαντικό, το Champions League.

Η Λίβερπουλ έφτασε πιο κοντά σε αυτό το κατόρθωμα τη σεζόν 1976/77, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα και το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών της, χάνοντας 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μέχρι τώρα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA, η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να φτάσει στο «Quadruple» (τέσσερις τίτλοι) είναι η Σέλτικ τη σεζόν 1966/67, με Κύπελλο Πρωταθλητριών, πρωτάθλημα, Κύπελλο και League Cup.

Όσον αφορά τις αποδόσεις, οι «ρεντς» πλασάρονται ως μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση των δύο εκ των τριών τίτλων. Συγκεκριμένα, η κατάκτηση του Champions League πληρώνει 1.52 στο Pamestoixima, όπως και αυτή του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι. Αντίθετα, σημαντικά λιγότερες οι πιθανότητες κατάκτησης της Premier League, με την ίδια εταιρία να την προσφέρει στο 13.00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις